HABERLER>POLİTİKA
19 Nisan 2023 Çarşamba - 10:13

CHP İzmir'in 1'inci sıra adayı Taşkın'dan '15 Mayıs' mesajı: İzmir iktidar kenti olacak!

CHP Konak Seçim Merkezi’nin açılışında konuşan CHP İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, “15 Mayıs’ta İzmir iktidar kenti olarak uyanacak. Belediye başkanlarımız iktidarın belediye başkanları olacak. Yaşama sevinci köreltilemeyen, yıkılamayan İzmir halkıda göğsünü gere gere dolaşmaya devam edecek” dedi.

CHP İzmir in 1 inci sıra adayı Taşkın dan  15 Mayıs  mesajı: İzmir iktidar kenti olacak!

 Türkiye seçime yaklaşırken il ve ilçelerde seçim çalışmaları hızla devam ediyor. CHP İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yüksel Taşkın’da İzmir’i ilçe ilçe gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz gün Konak’ta seçim bürosunun açılışında konuşan  Yüksel Taşkın, “Demokrasinin ve yaşama sevincinin kenti İzmir’de olmaktan çok büyük onur duyuyorum. Yapacağım şey çok basit. 2021’in başından beri Genel Başkanımız ve bizler Tüm Türkiye’yi karış karış gezdik. Maraton koşan bir Cumhurbaşkanımız var. Tam bir maraton koşucusu. O maratonun en güzel yüz metresini koşmaya hazır mısınız? Biz Genel Başkanımıza bakınca şöyle düşünüyoruz; Genel Başkanımızın çalıştığı, koşturduğu miktarın yarısını değil yüzde 30-40’ını koştursak zaten iktidarız. Bizi durmadan ileri taşıyor. Ona mahcup olmamak için elimizden gelenin en iyisini son ana kadar yapacağız. Son an nedir bir seçimde? Son oy sayılana kadar.”

İZMİR’DE DEMOKRASİ ŞÖLENİ VAR!
Erdoğan’ın Millet İttifakı eleştirilerine cevap veren CHP’li Yüksel Taşkın, “Bakın karşımızda sözde ittifak var. 6 tane benzemez partiden oluşuyor. 6 tane benzemez partiyi yan yana getiren nedir? Menfaat ve Millet İttifakı korkusu…  Altı benzemez parti var karşımızda. Erdoğan ne diyordu; 6’lı masa yan yana geliyor, anlaşamaz vs bakın seçmene korkusu nelere kadir. Öyle korkuyorlar ki etrafta ne kadar irili ufaklı parti varsa aralarına almaya çalışıyorlar. Arada çok büyük bir fark var. Bizim bin 200 maddelik ortak politikalar mutabakat metnimiz var. Biz neden bir araya geldiğimizi biliyoruz. Biz demokrasi ve ekmek için bir araya geldik. Onlarda, reaksiyon için bir araya geldiler. Cumhur ittifakı 1970’lerdeki Milliyetçi cepheden çok daha gerici bir ittifaktır. Ama o dönem umudu savunan kimdi? Bülent Ecevit ve arkadaşları. Bu dönem de umudu Millet İttifakı ve arkadaşları temsil ediyor. Günlerdir sahadayım ve görüyorum ki örgüt bu işe inanmış, başta kadınlar ve gençler İzmir’de pırıl pırıl ve coşkulu bir demokrasi şöleni var” dedi

İZMİR İKTİDARA UYANACAK
15 Mayıs günü İzmir’in iktidara uyanacağını dile getiren CHP’li Taşkın, “Son dönemde kadın kollarımız 130 bin üye yapmıştır. Bu partinin büyümesinde, dinamikleşmesinde kadın kollarımızın net bir çabası vardır. Mutlaka bunu adaylaştırarak değerlendirmeliyiz. Bu dönem biraz daha fazla ama yetmez çok daha fazla olması gerekiyor, hak ediyorlar bunu. Buca Metrosu’nun açılışında Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in tarihi bir konuşma yaptığını düşünüyorum. Gidip dönersek o konuşmaya, “İzmir merkezi bütçeye verdiği 50 lira karşısından 3 liralık 4 liralık hizmet alıyor.” Ben şunun sözünü veriyorum. Hep beraber şu sözü veriyoruz. 15 Mayıs’ta İzmir iktidar kenti olarak uyanacak. Belediye başkanlarımız iktidarın belediye başkanları olacak. Yaşama sevinci köreltilemeyen, yıkılamayan İzmir halkı da göğsünü gere gere dolaşmaya devam edecek” açıklamasını yaptı.

KİMLER KATILDI?
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye başkanı Mustafa İnce, 27. Dönem İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir Milletvekili adayları, il, ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
İzmir'de feci kaza... İki çocuk ölümün pençesinde!
 
Zehra Bayır cinayetinde yeni gelişme... Katilin telefonunda görüntüleri çıktı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Partili 19 Nisan 2023 Çarşamba 11:27

De git ya,Izmır'den 170 kişi milletvekili aday adayı olmak için müracaat etti,sen torbadan çıktın bu partiye gönülden bağlı olanları ve emek verenlerin hakkını yiyorsunuz,ondan sonra da kürsüden ahkâm kesiyorsunuz,insan olan utanır nerede siz de yüz? Sizin ve genel merkeze yöneticilerinin yüzünden Izmır'de büyük bir oy kayıbı olacaktır,senin için önemli değil izmir'e gelmeden milletvekili olacaksınız,demokrasi ve hakça düzen bu ise sizin olsun hayret Atatürkün mirası kimler kaldı?...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Teröristle arasına mesafe koymayanlara milletimiz prim vermeyecektir'
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Teröristle, terör örgütüyle arasına ...
Takvim açıklandı... MHP mitinglere başlıyor!
MHP, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için mitinglere başlıyor. MHP'li Semih ...
İnce: İkinci tura ben kalmak istiyorum
Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi ...
 
Bakan Varank, Kızılay başkanını hedef aldı!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, katıldığı canlı yayında yaptığı ...
'Deniz Gezmiş bugün olsaydı Erdoğan'a oy verirdi'
Cumhur İttifakı ortaklarından DSP Genel Başkanı Önder Aksakal "Deniz Gezmiş'ler ...
'Sandık yolsuzluğu yapan siyasi partinin adı CHP’dir'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bahçelievler Kuleli Sosyal Tesisi'nde ...
 
Kira artışlarına sert tepki: Bu ahlaki, insani değil
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kiraların büyükşehirlerde ciddi manada ...
'75'inci günde 100 bin konutun temelini attık'
Bakan Kurum, "Asrın felaketinin ardından geçen 75 günde 100 bin konutumuzun ...
'Cumhurbaşkanımızı tehdit edenlere geçit vermeyiz'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Adana 1'nci sıra milletvekili ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva