HABERLER>POLİTİKA
30 Aralık 2023 Cumartesi - 15:46

CHP İzmir’den açıklama: Yemekte aday adayı yok!

CHP İzmir İl Başkanlığı, Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun, CHP Genel Merkezi tarafından merkez yoklaması için İzmir’e gönderilen heyete verdiği yemeğe bazı belediye başkan aday adaylarının katıldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

CHP İzmir’den açıklama: Yemekte aday adayı yok!

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun, CHP Genel Merkezi tarafından merkez yoklaması için İzmir’e gönderilen heyete verdiği yemeğe bazı belediye başkan aday adaylarının katıldığı iddiaları yalanlandı.

Yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

“Bazı internet haber sitelerinde yer alan ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanımız Sayın Şenol Aslanoğlu’nun, Yerel Yönetim Aday Adaylarına karşı sürecin başından bu tarafa sergilediği tarafsızlığa, gölge düşürecek şekilde verilen haberler karşısında, aşağıdaki açıklamayı yapma mecburiyeti doğmuştur.

28 Aralık 2023 Perşembe günü, il başkanlığımızca, İzmir’de yerel seçim ve aday adaylarımızla ilgili çalışma yapmak üzere bulunan Parti Meclisi üyelerimize ve Milletvekillerimize bir yemek verilmiştir. Yemeğe, İzmir’de çalışma yapan bu heyetlerimizin dışında, sadece CHP İzmir İl Yöneticilerimiz ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer davetli olarak katılmışlardır.

Hal böyleyken ve organizasyon kamuya açık bir yerde herkesin gözü önünde gerçekleşmiş, katılımcıların kimler olduğunun açıkça görüldüğü bir ortamda yapılmışken, bazı internet sitelerinde yer alan haberlerde, organizasyona bazı aday adaylarının da katıldığı ve bu kişilerin il başkanımız Şenol Aslanoğlu tarafından davet edildiği iddialarına yer verilmiştir.

Bu iddialar tamamen asılsız ve hayal ürünüdür. CHP İzmir İl Başkanlığı ve CHP İzmir il başkanımız Şenol Aslanoğlu, Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin açıklanan takvimle başlatılan sürecin ilk gününden bugüne, özellikle aday adayları arasında fırsat eşitliği sağlamak için, tarafsızlık ilkesiyle hareket etmiştir.Bu ilkeli duruş genel merkezimizin ve tüm İzmir kamuoyunun da bilgisi dahilindedir.

Açıklamamıza konu haberlerde isimlerine yer verilen aday adaylarımız, organizasyona davet edilmemiş ve yemekte yer almamışlardır.

Konu her ne kadar hayal ürünü ve kötü niyetli iddialar içerdiği için tarafımızca ciddiye alınmasa da,   CHP İzmir İl başkanlığı kurumsal kimliğine ve Sayın il başkanımızın tarafsız duruşuna karşı yapılan bu saldırıya karşı, İzmir halkının ve basın kuruluşlarımızın doğru bilgilendirmesi amacıyla yaptığımız açıklamayı, kamuoyunun bilgisine sunarız” 

 
Süper Kupa skandalı sonrası Büyükekşi'den açıklama!
 
Cumhurbaşkanlığı'ndan 'Süper Kupa' açıklaması
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Partili 31 Aralık 2023 Pazar 14:28

Tunç bey başkan olabilir aynı zamanda aday adayıdır inandırıcı değilsiniz. Başkan olduğu için ev sahibi olduğu için diyorsanız Özgür Özel genel başkan adaylığı için geldiğinde neredeydi ? ev sahipliğini niye yapmadı karşılamadı, il kongresinde niye taraf oldu ? Ayıp yaaaa edep yaaaa !!!!!!!!!

Yorumu oyla      1      1  
Partili 31 Aralık 2023 Pazar 00:56

İnşallah en kısa zamanda il başkanı ve belediye başkanı değişir, ilçe başkanlıkları ve yönetimleri değişir. Delege yapılanmanız, taraf olmanızdan dolayı ayıklanırsınız. Özgür Özel bey adaylığı için geldiğinde tunç bey nerdeydi? İzmir il kongresinde ki Özgür beye yaptığınız yandaş terbiyesizliğinizi asla unutmayacağız, özellikle çiğli ve bayraklı yönetimini...İzmir''e hiç yakışmadınız! ama tokatladı geçti Özgür bey. Asla unutmayacağım asla

Yorumu oyla      1      1  
Partili 31 Aralık 2023 Pazar 00:56

İnşallah en kısa zamanda il başkanı ve belediye başkanı değişir, ilçe başkanlıkları ve yönetimleri değişir. Delege yapılanmanız, taraf olmanızdan dolayı ayıklanırsınız. Özgür Özel bey adaylığı için geldiğinde tunç bey nerdeydi? İzmir il kongresinde ki Özgür beye yaptığınız yandaş terbiyesizliğinizi asla unutmayacağız, özellikle çiğli ve bayraklı yönetimini...İzmir''e hiç yakışmadınız! ama tokatladı geçti Özgür bey. Asla unutmayacağım asla

Yorumu oyla      2      1  
Vatandaş 30 Aralık 2023 Cumartesi 23:20

Genel seçimlerde dayatma milletvekilleri geldiği için halk kerhen oy verdi bir çoğuda vermedi,beklenen milletvekili seçildi mi? Tâbi ki seçilmedi burada anlatmaya çalıştığımız bu partide ön seçim olsun oy oranı daha yüksek olacaktır,şimdi de belediye başkanları için ön seçim yapılmıyor sonuç ne olacak göreceğiz,perşembe çarşambadan sonra gelir bunu herkes bilir...

Yorumu oyla      3      1  
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK 30 Aralık 2023 Cumartesi 22:52

Bizlerde inandık!!! Aklımızla alay ettirmeyiz.

Yorumu oyla      1      1  
Adaylık başvurusu yapanda mı yok . 30 Aralık 2023 Cumartesi 19:31

CHP genel merkezi tarafından İzmir’e gönderilen heyet ( belediye Başkan adayları ile ilgili çalışma yapmak üzere ) CHP İzmir il başkanı tarafından yemeye davet edilmiş . “ CHP İl başkanlığı , özellikle aday adayları arasında fırsat eşitliği sağlamak için , tarafsızlık ilkesiyle hareket etmiştir . “ CHP Genel Başkanlığı seçimindeki kongre sürecinde olduğu gibi mi . “ İzmir’in seçmeni ince eler sık dokur “ Tunç Soyer - İzmir BB Başkanı . Vadandaşların aday seçiminde sizlere güveni yok demek ki , bu süre zarfında her adımımızı takip ediyor . Madem ki bu konuda kendinize güveniniz tam , niye açıklama yapmak zorunda kalıyorsunuz ki .

Yorumu oyla      5      1  
vatandaşa 30 Aralık 2023 Cumartesi 19:28

vatadaş kardeşim yeter artık bu oyununuz tutmuyor gecen secımde de oıy vermeyecegız dediniz aha %65 oy oldu mu kapak sana yetmemıs demek ki şimdi de ciltlisini istiyorsun

Yorumu oyla      2      3  
harun 30 Aralık 2023 Cumartesi 19:27

yiyin için beyler işiniz bu zaten ulen ne yenegi adam gibi oturun da kafa yorup calısın

Yorumu oyla      4      1  
Karşıyakalı 30 Aralık 2023 Cumartesi 19:25

Tunç Soyer aday adayı değil mi? Ne tezgahlanıyor?Örgütolarak güvenimiz kalmadı

Yorumu oyla      4      1  
Vatandaş 30 Aralık 2023 Cumartesi 17:26

Bu yemekte başkan adayları olsa ne olur? Hiçbir şey olmaz,çünkü başkan adayları çoktan tespit edildi,bu komisyonlar usulden ön seçim yok ya ona kılıf uydurma,halkın ve seçmenin aklıyla alay ediyorlar,ama bu seçimde kırılma noktası olacaktır halkın takdirini hak etmeyen genel merkez atamaları ile gelen belediye başkanlarına oy vermek olmayacak...

Yorumu oyla      11      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'İki takımın yöneticileri emperyalizme alet oldular'
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Galatasaray ile Fenerbahçe ...
CHP'de gözler 4 Ocak'ta: Kritik kentler açıklanacak
2024 yılının ilk haftasında, 3 ve 5 Ocak'ta Parti Meclisi’ni toplaması ...
Kemal ANADOL yazdı... 2023’e veda ederken
Kemal ANADOL yazdı... 2023’e veda ederken
 
AK Parti İzmir Kadın Kolları’nda devir teslim töreni
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Emel Dalkıran, görevi ...
Akşener: Partimize uzanan elleri kıracağım
İyi Parti ile CHP arasında karşılıklı suçlamalar devam ediyor. İyi Parti ...
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Darbeciler tarafından yazılmış olan bir anayasadan ...
 
Kayalar’dan İçişleri’ne 6 Ocak çağrısı: Beni göreve iade edin!
Menderes Belediye Başkanı iken rüşvet soruşturması sebebiyle görevden ...
CHP Buca Aday Adayı Özreçber: Oyumuzu artırırım, Büyükşehir'e katkı sağlarım
CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Barış Özreçber, "Aday olursam Buca'da ...
Mahkemeden karar... Kayalar'a ne ceza verildi?
Menderes Belediye Başkanı iken rüşvet iddiası ile görevden uzaklaştırılan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva