HABERLER>POLİTİKA
29 Aralık 2011 Perşembe - 22:48

CHP İzmir’de ‘görevden alma’ yok, hedef kongreler

CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır’ın, bazı ilçe başkanlarını görevden alma önerisi yönetim kurulunda birkez daha veto edildi. İlçe kongrelerine kilitlenen parti örgütü, delege seçimleri öncesi iki denetleme komisyonu kurdu.

CHP İzmir’de ‘görevden alma’ yok, hedef kongreler

CAN ÖZLÜ/ EGEDESONSÖZ- Kongre sürecine giren CHP İzmir İl Örgütü’nde, il yönetim kurulu da çalışmalarını bu doğrultuda hızlandırdı. Son yapılan yönetim kurulu toplantısında, üye listelerine yapılan itirazları denetlemek ve delege seçimlerinde kurulacak sandıkların yer ve zamanını takip etmek amacıyla iki ayrı komisyon kuruldu.
 
SANDIKLARA SIKI TAKİP
Her iki komisyona da İl Sekreteri Sevda Kılıç, örgütten sorumlu il başkan yardımcıları ve il yönetiminin hukukçu üyeleri yer aldı. Komisyonlar, öncelikle ilçelerden listelere gelen itirazları titizlikle değerlendirecek ve ona göre hamle yapacak. ‘Şeffaf seçim’  anlayışı ile hareket eden İl Başkanı Bayır, delege seçimlerine şaibe karışmaması için de yoğun çaba gösterecek. Oluşturulan komisyon, delege seçim sandıklarının hangi mahallelerde ve hangi saat aralıklarında kurulduğunu ve delegelerin tamamına haber verilip verilmediğini yakından takip edecek.
 
İLÇE OPERASYONLARI ASKIYA ALINDI!
İl yönetim kurulu toplantısında, uzun zamandır görevden alınması düşünülen ilçeler ile ilgili son durum değerlendirmesi de masaya yatırıldı. İl Başkanı Bayır’ın, özellikle Karabağlar ve Ödemiş ilçeleri için yönetim değişikliği ön gören kararı yeniden tartışmaya sunduğu öğrenildi. Bayır’ın “Her iki ilçe için de son bir çalışma yapalım. Gerekirse sorunları yerinde tespit edelim önerisi, yönetim kurulu üyelerince kabul görmedi. İlçe başkanını görevden almak için ön görülen 3’te 2 çoğunluk şartı sağlanamayınca, uzun süredir parti örgütünde tartışmalara neden olan görevden almalar da askıya alınmış oldu. Bayır, muhalif yönetim kurulu üyelerinin "Önce yazılı uyarıda bulunalım. Gerekirse daha sonra görevden alırız" önerisini de 'zaman kısıtlı' diyerek geri çevirdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DELEGE 31 Aralık 2011 Cumartesi 14:25

İL BAŞKANI TACETTİN BAYIR DERHAL İSTİFA ETMELİDİR KENDİ YÖNETİM DAHİ GÜVEN OYU TAZELEYEMİYOR ONURUN LA İSTİFA ET ÖRGÜT DE SENDEN SEN DE ÖRGÜT DEN KURTUL SAZ EKİBİN DE İLİ YÖNETEMİYORSUNUZ YETER ARTIK AKP NİN NEFESİ ENSENİZ DE... TÜM CHP LİLERİN YENİ YILINI KUTLAR SAYGI VE SEVGİLER DİLERİM...

Yorumu oyla      12      7  
recep'e 30 Aralık 2011 Cuma 14:29

sen kendi işine bak recep!

Yorumu oyla      12      7  
hasan durmaz 30 Aralık 2011 Cuma 11:46

ilçelerde yapılacak olan deleğe seçimlerinde yıllık üye aidatlarını ödeyemeyenler seçme ve seçilme hakkı olmadiğından deleğe ağaları kendi mahallerinde üye aidatlarını ödeyip insanları sarın almaya çalışıyorlar lütfen üye aidatlarını ödeyemeyenlerinde oy kullanması sağlanmalı. seçimlerin hayırlı olmasını dilerim.

Yorumu oyla      13      6  
namık aydın 30 Aralık 2011 Cuma 10:41

GENEL MERKEZİMİZ VE İL YÖNETİMİMİZDEN SEÇİMLERİN ŞEFFAF OLMASINI ADRESE DAYALI ASKIDAKİ ÜYELERLE SEÇİME GİDİLMESİNİ 12.MADE VE SON ANDA LİSTELERE EKLEME YAPILMAKSIZIN BU SEÇİMLERİ GEÇİRMEMİMİZİ HİÇBİR ŞAİBEYE MAHAL BIRAKMAMAMIZI TÜM KAMUOYUNUN BİZİ TAKİP ETTİĞİNİ YÜZÜMÜZÜN AKIYLA ÇIKMAMIZ GEREKTİĞİNİ BU YÖNDE ÇABA HARCADIĞIMIZI VEDE HARCAMAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR ÜLKEMİZE VE İZMİRİMİZE BU SEÇİMLERİMİZİN HAYIRLI OLMASINI VE İKTİDARA YOL AÇMASINI DİLİYORUM...

Yorumu oyla      17      6  
recep 30 Aralık 2011 Cuma 10:10

Atama yönetim..kendi yönetimi..karar veremiyor.. nasıl iştir çözemedim nasıl iştir anlamadım..ya kendisi istifa edip yönetim kurmalı ya da topunu kovmalı kendisi yeniden yönetim atamalı..

Yorumu oyla      15      7  
SEARUS47 30 Aralık 2011 Cuma 09:40

13/12/2011 TARİHİNDE GENEL MERKEZİ MAGDURLYETİMİ ANLATAN İADELİ MEKTUP ATTIM YARGI-ADALET İSTEYENLER ACABA ADALET İSTEYENLERE YARDIM ETMEK KENDİ ANLAYIŞLARINDA YOK GALİBA ....... ÇEVRE DOSTU=KONAK BELD. HAYVAN DOSTU=KONAK BELD.BOŞ İŞLERİN DOSTU =KONAK BELD. ÇALIŞAN İŞÇİNİN DÜŞMANI =KONAK BELD.ADALET İSTEYEN GÜVENLİK PERSONELİN DÜŞMANI KONAK BELD.HERKES FERYADIMA SAGIR -DİLSİZ-KÖR OLMUŞTA ELBET DUR DİYECEK BİRİ OLACAK......SABIRLA ....

Yorumu oyla      16      7  
chp üyesi 30 Aralık 2011 Cuma 09:01

il yönetim kurulu üyelerinin ve başkanının dikkatini şu konuya çekmek istiyorum: seçim çizelgeleri hakkında ilçe başkanlıklarına kaç itiraz yapılmış, kaç tanesi hakkında olumlu işlem yapılmış, kaç tanesi reddedilmiş? şu 3 basit soruya verilecek cevaplar ilçenin nasıl çalıştığı veya çalışmadığı hakkında güzel bir bilgi verecektir kendilerine...

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eski Vekil Hasgür’den yeni inciler!
AK Parti İzmir eski Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Hasgür, sosyal paylaşım ...
CHP Konak AK Parti'yi vatandaşa şikayet etti
CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, 60 ...
'Hak ettikleri bombalanarak öldürülmek değildi'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Türkiye-Irak sınırında meydana ...
 
'Başımızdan eksik olmaması için duacıyız'
İçişleri Bakanı Şahin'in terörle ilgili sözlerine sanatçılardan yanıt ...
İzmir'den hangi kente direkt uçuş başladı?
İzmir-Eskişehir direkt uçuş seferleri dün Eskişehir’de düzenlenen törenle ...
CHP İzmir'de büyük operasyon: Sürpriz başkan Türsen mi?
İki günlük Ankara ziyareti sırasında CHP Genel Merkezi’ne de sürpriz bir ...
 
MHP'li Akçay'dan Arınç'a tepki
MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ...
Görevden alındı, CHP'yi 'Silivri'ye benzetti
'Demokratik tüzük' talebi nedeniyle CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı'ndan ...
Bayır'dan Ak Parti'ye veryansın!
Kongre havasına giren CHP İzmir İl Örgütü'nde ilçe yarışları için geri ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva