HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Ekim 2011 Salı - 16:40

Buca Yenigün Mahallesi'nde mutlu son

Buca Belediyesi, Yenigün Mahallesi’nde tamamladığı iki parktan birini hizmete açtı. Mahalle sakini Cemal Akıncı, “2006’dan beri sayısız dilekçe ile park isteğimizi dile getirdik. Başkanımız seçildikten sonra talebimizi yerine getirdi” dedi.

Buca Yenigün Mahallesi nde mutlu son

İZMİR - Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı eşi Oya Tatı Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, CHP Buca İlçe Başkanı Selim Bozdağ, Buca Esnaf Odası Başkanı Muharrem Okutucu, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur, Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin de katıldığı törende Buca Kaymakamlığı arkasında yapılan park törenle hizmete girdi.
 
Törende mahallesi adına bir konuşma yapan Cemal Akıncı, Belediye Başkanı Ercan Tatı, çalışma arkadaşları ve parkın yapımında görev alan emekçilere teşekkür etti. Akıncı, “Biz 2006 yılından beri buraya bir park yapılması için sayısız dilekçe verdik. 2009’da başkanımız Ercan Tatı göreve geldikten sonra talebimizi yerine getireceği sözünü verdi ve parkamızı kavuştuk. Burasının eski fotoğrafları bende var. Misafir ağırlamaktan utandığımız bir haldeydi. Bu güzelliği yaratanlara mahallem adına teşekkür ederim” dedi.
 
İLK KEZ UYGULANDI
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, açılan parkın alanının küçük olduğunu belirtirken, aynı mahallede tamamlanan büyük bir parkın önümüzdeki hafta açılacağını söyledi. Tatı, bu parkta ilk kez güneş enerjisi ile aydınlatma sisteminin kullanıldığını ifade etti şunları söyledi:

“Bu parkın açılışı bana 2009’da verdiğimiz bir sözü anımsattı. Bizler Buca’yı halk ile birlikte yönetmek istediğimizi söylemiştik. Bu parkı burada yaşayanlar istedi ve bu çalışmayı yaptık. Şimdi başka istekleri olacak ve biz onları da yapacağız. Biz Buca’nın güldüren yüzü olmak istiyoruz. Cemal Akıncı’nın yüzündeki tebessümünü görüyorum. Bunları artırdığımız sürece bizlerde mutlu olacağız.”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BUCALI 20 Ekim 2011 Perşembe 15:03

Hani şu şirinyer tren istasyonda bir maket açılışı yapmıştınız kızılçullu maketininden bahsediyorum .O maket nerede şimdi niye yerinde yok yada bu gereksiz işlerle BUCALIları kandırdığınızımı düşünüyorsunuz!

Yorumu oyla      13      10  
hakaram 19 Ekim 2011 Çarşamba 19:43

her park açılışında, otekernt başkanı sayın yılmaz akın.... nedir bu ilginin sebebi acaba... neysseee... yakın da bu ilginin alakanın kokusu çıkar nasıl olsa... ALLAH KURTARSIN....

Yorumu oyla      21      14  
isimsiz 46 19 Ekim 2011 Çarşamba 10:51

geçen gün yine böyle bir habere yaptığım aynı yorumu yapıyorum , aynı tepkileri alacağımdan da eminim ; sayın başkanı Büyükşehir Belediyesi parklar ve bahçeler müdürü olarak görmek istiyoruz..Çünkü bu işlerden haz duyuyor , etrafında küçük bir şak şakçı kalabalık , kurdela kesmeler , alkışlar , bir şatafat falan...O , bu işlerin adamı..Çünkü belediyecilik olarak bildiği ve anladığı bu kadar..Amacımız kimseye çamur atmak da değil...Malzeme bu kadar , fazlasını beklememek gerek..Hayırlısı artık...

Yorumu oyla      24      17  
DEMOKRAT 19 Ekim 2011 Çarşamba 10:13

Sanırım Buca Belediyesinin Parkları Yenilemekten Başka Yapabileceği bir İş Olmadığı için Bu Olayları böyle Abartıyorlar.Pardon birde KONSERLER ve ÜNİVERSİTE hocalarının 5 yıldızlı Otel Masraflarını Seve Seve Karşıladıklarını Unuttum.O KARDAK OTO denen yere niye hala gereğini yapmıyorlar,neden çekiniyorlar merak ediyorum.Acaba BUCA da Hiç USULSÜZ Olarak İş Yeri Açılış Ruhsatı Verilmişmidir diyede Sormak İsterdim.

Yorumu oyla      23      17  
Ali Osman 19 Ekim 2011 Çarşamba 08:20

İcraat isteyenler sizce icraat nedir?Belediye hizmetlerinin başında temizlik,parklar,kaldırımlar,yaşanabilir alanlar gelir.Siz icraaat diye beklediğiniz şeyler merkezi hükümetin işidir.Gidin onlara sorun.Bugün Herşeye yüzde 50 ye yakın zamlar yapılmış.Siz neden park yapılıyor diye kendinizi yırtıyorsunuz.Sizde gidin o güzel parklarda dinlenin.Dünya görüşünüz daha güzel çiçek gibi olur.Yeşil ve yaşanabilir bir Buca...

Yorumu oyla      24      15  
1974 BUCA LİSELİLER 19 Ekim 2011 Çarşamba 01:31

BU PARKLARI,PARKLAR VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ DE YAPABİLİR.PEKİ TRAFİK SORUNU NE DURUMDA ERCAN EFENDİ?YA ŞİRİNYERDEKİ OTOPARK SORUNU?YAĞMURLAR YAĞMAYA BAŞLIYOR.3 GÜN SONRA 'CADDE VE SOKAKLARI SEL BASTI.'HABERLERİNİ MEDYADAN TAKİP EDECEĞİZ.BU İLÇEDE KÜLTÜR MERKEZİ NEDEN YOK?ESKİ BELEDİYE BİNASINA KÜLTÜR MERKEZİ DENİRSE DİYECEK BİRŞEY YOK.AÇIK SEMT PAZARLARI NE ZAMAN KAPATILACAK?VİZYONUNUZ YOK ERCAN BEY.3 YIL BOŞA GEÇTİ.BUCA 3 YIL KAYBETTİ.

Yorumu oyla      22      17  
18 Ekim 2011 Salı 23:16

ya allah için başka bildiğiniz bişey yok mu sizin park açmaktan başka. her allahın haftasında da bir park açılmaz ki. park açmanız içinmi oy verdik biler yahu. ey başkan icraaat icraaat. o etrafındakileri uzaklaştırda artık icraattt

Yorumu oyla      20      19  
3535 18 Ekim 2011 Salı 22:25

yenıgun mahallesıne veya bır yere bır park yapmayınan sankı bır buyuk bır tessısı hızmete acmıs gıbı sow yapıyorsunuz ama bılmıyorsunuz bunlar bır cozum olmadıgını co ıyı bılıyorsunuz

Yorumu oyla      21      19  
Ayşegül 18 Ekim 2011 Salı 22:10

Bucamızın güzelleşmesi adına yapılan tüm hizmetlere teşekkürler.Sadece o bölgede oturanlar için değil.parkların yanında geçerken bile görselliği bizim için çok güzel.Çevreye güzellik ve şirinlik katmış.Sağolun...

Yorumu oyla      28      15  
mehmet 18 Ekim 2011 Salı 18:07

:)) yine park. başka bildiğiniz birşey yok. iki salıncak,bi tahtıravalli için o kadar adam... fotoğrafa bakanda fabrika açılışı var zanneder..

Yorumu oyla      21      19  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Selçuk Huzurevi bu kış daha sıcak olacak
Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’nin ısınma ve sıcak su sistemi yenilendi.
Aliağa- Kakanj işbirliğinin temelleri atıldı
Aliağa Belediyesi ile Bosna Hersek'in Kakanj ilçe belediyesi arasında ...
Güzelbahçe'ye okul gibi 'semtevi'
Güzelbahçe Belediyesi’nin Yelki Mahallesi’nde açtığı Semtevi adeta bir ...
 
Afet gönüllüsü oldular
Karşıyaka Belediyesi bünyesinde kurulan Arama-Kurtarma ekibi, Toplum Afet Gönüllüsü eğitimi aldı.
EXPO'da İzmir'in iki rakibi devre dışı kaldı
Brezilya'nın Sao Paulo kenti yarıştan çekildi. Diğer aday Tayland'ın Ayutthaya ...
Brüksel’de Konak Rüzgarı
Belçika’nın Başkenti Brüksel’de bu yıl 9’uncusu düzenlenen Philippe Rotthier ...
 
ESHOT 150 yeni otobüs için ihaleye çıktı
Toplu ulaşımda çağdaş standartları hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, ...
Başkan Karabağ Makedonya TV’ye konuk oldu
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 20. Kuruluş yıldönümünü yaşayan ...
Bornova’da yılda 26 bin ton moloz toplanıyor
Bornova Belediyesi’nin geçen yıl başlattığı “Alo Moloz Hattı” sayesinde ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva