HABERLER>SPOR
15 Haziran 2012 Cuma - 10:17

Buca’da ‘fırtına’ koptu: Özkan Bektur’a karşı!

Kongrede yönetimden çekilen Seyit Mehmet Özkan, Başkan Mehmet Bektur'a yüklendi. Bektur hemen yanıt verdi.

Buca’da ‘fırtına’ koptu: Özkan Bektur’a karşı!

İZMİR - Bucaspor'da şirketleşmenin bayraktarlığını yapmasına rağmen, şirketleşme kararının alındığı son genel kurulda sürpriz bir çıkışla ismini listeden çıkartan Bucaspor Futbol Akademesi kurucusu Seyit Mehmet Özkan ile Başkan Mehmet Bektur arasındaki söz düellosu, dünkü açıklamalarla "köprülerin atılması" boyutuna geldi.

Yeni Asır’ın haberine göre kongrede "ben yokum" diyerek soğuk rüzgarlar estiren Özkan, dün internet üzerinden Başkan Bektur'a yazdığı mektupta çok ilginç ifadeler kullandı. "Ne kendimle, ne de emeğimle oynatmam. Bucaspor'a tümden allahaısmarladık" ifadesiyle başladığı mektubunu "Tespitler, kararımın gerekçesi ve Bucasporlulara" olmak üzere üç paragrafta toplayan Özkan, Başkan Bektur'u F.Bahçe'ye giden Salih'in 1 milyon 550 bin liralık bonservis bedelinin yüzde 25'ini akademiye aktarmamakla suçladı.

Özkan mektubunda Başkan Bektur için, "Bir gemide 1 kaptan olur. Bu atasözünü 15 Mart'ta sen söylemiştin, ben de tasdik etmiştim. Gaddarsın... Yükseklere çıkmak için böyle olmalısın. Çift anlamlı konuşmanın üstadısın. Bunu herkes beceremez... Bizim Niyo'nun ağzıyla söyleyeyim, sen çok turnazsın, turnazsın. (Kurnazsın). Velhasıl Bucaspor senden daha iyi başkan bulamaz... Akademinin 5 yıllık emeğine alın terine saygı göstermeliydin. Son tarihli çekleri ver dememe rağmen veremedin. Elin gitmedi. Çünkü 'ver elin' yok. Üstelik kongrede okunan bütçede akademinin alacağı da yok. Başkan olabilirsin ama lider olamazsın. Benim de başkanım olabilirsin, ama patronum asla" ifadeleri yer aldı. Özkan, "Bana sahip çıkmadınız. Akademiye 6 yılda 1 somun ekmek bile getirmediniz" diyerek eleştirdiği Bucasporlular'a "Hiç olmazsa Bektur'a sahip çıkın. Bu başkan son çare" nasihatını da yaptı.
 
BEKTUR: ANLAMIYORUM
Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur, kendisini sert dille eleştiren Bucaspor Akademisi kurucusu Seyit Mehmet Özkan'ın tavrını "Ne yapmak istediğini anlamıyorum" diye yorumladı. Özkan'ın iki sezon önce Süper Lig'de Bucaspor'un ilk maçı olan Beşiktaş karşılaşmasından öncede istifa edip tekrar geri döndüğünü hatırlatan Başkan Bektur, "Bu yıl durup dururken tesislerde isminin yazılı olduğu panoyu indirdi. Ben ne zaman değişim kelimesini kullansam hep bunları yapıyor. Salih'in bonservisinden altyapıya para aktaracağımızı, pazartesi akşamı Yeni Asır TV'de katıldığı programda açıkladım. Altyapıya para vermeyeceğimi hiç bir zaman söylemedim. Bu şartlarda aldığı karar onu bağlar. Çünkü Onu anlamakta güçlük çekiyorum" dedi. Özkan'a geniş çaplı bir yanıt vermeyeceğini vurgulayan Bektur, "Bucaspor sahipsiz değildir. Biz işimize bakacağız. Böyle açıklamalar hem bizleri, hem de caimayı yaralar. Açıklamasında bir yerde beni yerden yere vurmuş, bir yerde de övmüş. Söylediklerini kesinlikle üzerime almıyorum" ifadesini kullandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bucalı 15 Haziran 2012 Cuma 21:22

sayın özkan yeter artık lütfen bucasporun üstünden çekin elinizi ilk önce İsmet çiftçinin bşklıgında lig bitmeden şeref üstündagı aday çıkardın sonra sırasıyla digerleri ama sen hep ikinci adam oldun kulübün geldigi noktada seninde vevalin var sıra mehmet bekturda akademide denemedigin hoca kalmadı bence asıl meslegine yani fabrikana dön yeter artık birde formaların arkasındaki özkan logasını kaldırt zira dünyada hiçbir futbol takım formasında çelik demir reklamı yok bırak kulüp oraya başka rekl

Yorumu oyla      16      6  
Bektur yine borçlandıracak 15 Haziran 2012 Cuma 15:52

pahalı transferler ile yine borçlandıracak akp nin siyasal uzantısıdır Cemil Şeboy da konuya dahil olunca iyice tartışmanın sebebi belli oldu

Yorumu oyla      12      6  
bir dost 15 Haziran 2012 Cuma 14:41

Sayın mehmet özkan yine yapmış yapacagını özkanın bucaspor için katkılarını taktir ediyorum ammmmaaaa bucasporla ilşkisi başladıgı andan itibaren göreve getirdigi insanları nasıl harcadıgını herkes biliyor.bu insanların onurunun hesabını nasıl verecek ayrıca bucaspor üst yönetiminin tamamında hep ikinci adamdı bu borç meselesi yanlış hiçmi kabahati yok bunun hesabını versin şimdi anladımki izmirspor macerası neden yarım kaldıgını sıra geldi mehmet bektura yemezler sayın özkan gereginiyap

Yorumu oyla      22      8  
DEMOKRAT 15 Haziran 2012 Cuma 12:55

Seyit Mehmet ÖZKAN"ın BUCASPOR"a Yapmış Olduğu Katkılar Hiç Bir Zaman Unutulamaz.İfadelerinde Bazı Şeyleri Açık Olarak Sanırım Anlatmaktan Çekiniyor.Sadece Bu Açıklamaları Okuyan Bir İnsan Mehmet BEKTUR"un da Haklı Olabileceği İzlenimi Ediniyor.Demekki Asıl Bizlerin bilmediği Gerçekler Varki O da M.ÖZKANIN Davasında Çok Haklı Olduğu Kanısı Oluşturuyor.

Yorumu oyla      18      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe'de 'alev alev' 87.yıl coşkusu
Göztepe Spor Kulübü kuruluşunun 87’inci yılını Konak Belediyesi ev sahipliğinde kutladı.
Spor yaparken bunlara dikkat!
Spor herkes için sağlıklı yaşamın en önemli şartlarından biri. Spor yapmanın ...
Nurcan Taylan’a 4 yıl ceza
Uluslararası Halter Federasyonu, milli halterci Nurcan Taylan'a doping ...
 
İzmir'in Yaz Spor Okulları kapılarını açıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yaz Spor Okulları, ...
İyi ki doğdun Göztepe: 87.yaş onuru
Göztepe'nin 87. doğum günü kutlamaları dün başladı. Taraftarlar bugün ...
Bucaspor geleceğini masaya yatırdı: Bektur’a güvenoyu
Bucaspor’da kulübün önümüzdeki bir yıl içerisinde şirketleşmesi, yönetim ...
 
TFF'den yabancı futbolcu sayısına ayar
Türkiye Futbol Federasyonu, yabancı oyuncu sayısına kademeli olarak düşürme ...
Hidayet Türkoğlu İzmirlilerle buluştu‎
Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, imza gününde İzmirlilerle bir araya geldi.
İzmir'in efsane salonu voleybol maabedi oluyor
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Erol Ünal Karabıyık, yenileme ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva