HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
30 Kasım 2011 Çarşamba - 16:06

Buca’da bir park daha hizmete girdi

Buca Belediyesi’nde düzenlenen parklar hizmete giriyor. Bin 900 metrekare alana sahip Fırat Mahallesi’ndeki Şehit Bekir Bak Parkı’nı açan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 2012 yılında çok önemli projelerin temelinin atılacağını müjdeledi.

Buca’da bir park daha hizmete girdi

İZMİR - Buca Belediyesi’nin yaptığı parklar peş peşe halkın hizmetine veriliyor. Kısa bir süre içerisinde açılan 5 parkın ardından Şehit Bekir Bak adına yapılan park törenle hizmete girdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, Genel Sekreter Bihlun Tamayligil ve İzmir Milletvekillerinin kutlama mesajı gönderdiği açılışta CHP Buca İlçe Başkanı Selim Bozdağ ve yöneticiler, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, çok sayıda muhtar, Buca Kent Konseyi yöneticileri, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın ve yörede yaşayanlar katıldı. 

Sayısını Sormuyorum
Fırat mahallesi Muhtarı Feramuz Eroğlu yaptığı konuşmada Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile ekibine teşekkür etti. Bekir Bak Parkı’nın talep ettikleri biçimde yapıldığını belirten Eroğlu, “Başkanımız Ercan Tatı’nın yöremize yeni hizmetleri yapacağına inanıyoruz” dedi.
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ise halkın taleplerine göre çalışmaların şekillendirildiğini belirtirken, “Bu parkımızı da hizmete açıyoruz. Ben kaç park açtığımızı yöneticilerime sormuyorum. Onun hesabını daha sonra yaparız. Ama hizmetlerimiz durmayacak. Şehidimiz Bekir Bak’ın adına yaraşır bir parkı açtık. İlçelerimizdeki parkların durumunu hepiniz biliyorsunuz. Buranın durumu da malumunuz. Bizim bundan sonra 2012 yılında büyük yatırımlarımızın temeli atılacak. 80 bin metrekare alanı olan Şirinyer’deki dev yatırımımızın temelini atacağız. İçerisin de tiyatro sinema salonları ile bu kez Buca’ya başka ilçelerden İzmirlilerin gelmesini sağlayacak bir alan olacak.”
 
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Şirinyer’de Yarı olimpik yüzme havuzu ve spor salonları ile belediye ek hizmet birimlerinin de yer alacağı binanın da yapım aşamasına geldiğini anımsattı, “Benim en büyük isteğim Bucalı çocuklarımıza ücretsiz yüzme kursları ile yüzme öğretmek. Bu tesisimiz önemli bir eksiğimizi giderecek” dedi. Çocukların ülkenin geleceği olduğunu da vurgulayan Tatı, “Çocuklarımız için ne yapsak azdır. Onlar bizim geleceğimiz ve bizim oturduğumuz koltuklarda onlar oturacak. Bakan olacaklar, Başbakan olacaklar, Mustafa Kemal’in koltuğuna da onlar gelecek” dedi.
 
Kuruçeşme Pazaryeri’nin Arılık sonunda açılacağını, diğer pazarların da sırada olduğunu vurgulayan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Yıldız, Gediz, Barış ve Fırat mahallelerinin pazaryerlerinin de planlandığını kaydetti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bucalı49 1 Aralık 2011 Perşembe 23:00

sayın başkanım hayırlısı olsunn .bu arada okulllara yardım yapacaktı gibi yazılar yazılmış başkanımız okullara yardımını hic eksiltmeden hemen hemen bütün okulara yardım yaptı buca milli egitim müd.de bunu basında söyledii haberleri okursanız göreceksiniz eger bunlardan birini görmek isterseniz buca kız teknik meslek lisesinde göre bilirsiniz banklar bahcee boya basket botaları okulumuzu cok gzel ve temiz bir şekilde cocuklarımıza sunduu. biz veliler olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz....

Yorumu oyla      32      7  
BUCALI 1 Aralık 2011 Perşembe 15:55

DEMOKRAT rumuzlu arkadaşa katılıyorum hani şu bucada cafeterya ve yerde fıstık tarzındaki mekanların dışarı çıkma yapmalarını BUCA belediyesi neden görmezden gelir ?

Yorumu oyla      15      27  
sedat 1 Aralık 2011 Perşembe 14:26

bazı insanlar görmek istediğini görürü konuşmalar halka yapılır yani fotoğraf önden çekildiği için siz sadece görmek istediğiniz gibi bakıyorsunuz peki konuşma yapılan yerdeki insanları neden görmezden geliyorsunuz çünkü diyorum ya görmek istediğiniz bu olsun sizlerede hak veriyorum ne yapacaksınız işsiz güçsüz insanlar ee birşeyde beceremeyince saldıracak ne var haydi koş yoruma olsun ya hayat sizlerle güzel

Yorumu oyla      36      13  
Can EROL 1 Aralık 2011 Perşembe 14:20

Sayın İsimsiz Kardeş Can Erola Cevap yazıyorsun ama her zamanki gibi isimsi olarak yazıyorsun delıkanlı adam ismin yazar orada yağcılık yapacam diye ne yapacağınız bilmiyorsunuz

Yorumu oyla      17      27  
Mehmet 1 Aralık 2011 Perşembe 14:08

Bucamız için yapılan her hizmet için teşekkürler.Mahallemize kazandırılan parkımız için mahalle halkı adına teşekkürler Başkanım.Devam Başkanım sizinleyiz.

Yorumu oyla      34      9  
Can Erola 1 Aralık 2011 Perşembe 12:39

Can Erol işin gücün kopya birşey üretimiyorsun baskasının laflarını burada yazısıyorsun. Anlşıldıkı senin çapın bu kadar:)

Yorumu oyla      39      8  
isimsiz 46 1 Aralık 2011 Perşembe 12:16

yukarıdaki fotoğrafa gerçekçi olarak bakanlar bu tarz açılışlara insanların karnının tok olduğunu , önemsemediğini ve sadece çoluk çocuğun katıldığını görüyorlar..Başkan ise hala ısrarla bu tip aktivitelerle göz boyamaya çalışıyor..Yahu bırak da bu açılışları artık başkaları yapsın ,devlet açısından zamanı bu kadar değerli ve pahalı bir başkana bu tarz açılışları yapmak yakışmıyor..Neredeyse 3.yılın sonuna gidiliyor ,hala pazaryeri planlarından park açılışlarından bahsediyoruz maalesef..Yazık..

Yorumu oyla      16      31  
DEMOKRAT 1 Aralık 2011 Perşembe 11:47

Yorum Yapmayacağım diyorum,yine Dayanamadım bir şeyler karalıyalım bakalım.Bucanın Sorunu Ulaşım ve PazarYerlerinin Üstünün Kapatılmasıdır.Bunun Dışında Böyle Park,Mark Olayları ile kimseyi kandıramazsınız.Acilen pazaryerlerini modern Hale getirmeye bakın.Buca da yıkılması gereken yerleri istimlak edip yıkarak,trafik akışını rahatlatın.Paramız okadar yok derseniz,Konserleri azaltın.Kaldırımlar Esnafın babasının malı gibi İşgal edilirken,gereğini niye yapmaktan kaçınırısınız,onuda anlamış değilim

Yorumu oyla      23      32  
adı bende saklı 1 Aralık 2011 Perşembe 11:17

parklara bakıyorum güzel açılışlar ama halk yok nasıl olacak bu işler ha birde merak ediyorum göksuda park acılışı oldumu ercan gecgel bin kişilik açılış diyordu açsınlar oda tatı gibi alsın boyunun ölçüsünü bakalım bin kişimi bir kişimi görecez ey buca halkı

Yorumu oyla      17      31  
Can EROL 1 Aralık 2011 Perşembe 11:11

Atatürk ilke ve ideolojilerine bağlı, gençlere, Atatürk inkilaplarını ve devrimlerini aşılayan yurtlar ve okullar yapacağım’’ dediğin projeler nerede? Neden bu projeleri göremiyoruz? Sayın Tatı, neden projelerinin olmadığını söylemiyorsun?’’ diyerek Başkan Tatı’ya 29 Mart’tan 2009 bugüne kadar geçen sürede Buca’da hiçbir projeyi hayata geçiremedi Sayın Tatı Buca’nın geleceğini değiştirecek tek bir projeyi bile hayata geçirememiştir. Başkan Tatı maalesef bugüne kadar Buca’mız için proje üretmek yerine zamanını hep kahvaltılarla yemeklerde geçirmiştir. Bu da Tatı’nın o koltuğu kaldıramadığının göstergesidir. ” Buca'daki yöneticiler, CHP'li Belediye Başkanı ve CHP 'nin Buca meclis üyeleri maalesef başarısız. Buca Halkı'yla da, CHP tabanıyla da iletişimleri kopuk Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'ya. Ercan Tatı, göreve geldikten sonra Sosyal Demokrat bir partinin Buca Belediye Başkanı park bahçe işçilerini sendika istediler diye işten çıkardı. İşçiler Buca Belediyesi önünde aylarca oturma eylem yağmur çamur demeden, gece gündüz, aç susuz oturdular.Bucamız bu görüntüleri hakı etmemişti bu nahoş manzarayı genel seçimlere kadar hergün endişe içinde izledi. CHP'liler ve vatandaşı anladı ki Ercan TATI ve hüsnü KAYA veya hasan SAGLAM ' Rıza ZAYIFOĞLU 'de baş,

Yorumu oyla      16      33  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaoğlu: 'Bende bir daha başkan olma hırsı yok'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege TV’deki canlı yayında ...
Miniklerin tiyatro keyfi başladı
Gaziemir Belediyesi çocukları sanatla buluşturmaya devam ediyor. Bu sezon, ...
Karşıyaka Belediyesi’nden afet için bir adım daha
Karşıyaka Belediye bünyesinde afetler için oluşturulan 16 kişilik ekip, ...
 
Başkan Karabağ Afyon Evciler fahri hemşerisi oldu
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Afyon Evciler Derneği’nin Alparslan ...
Aliağa'nın köylerine yatırım yağıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi’nin uyumlu çalışması ile köylere yatırım yağıyor.
Çiğli Belediyesi personeli sigarayı bırakıyor
Çiğli Belediyesi sigara kullanan personeline sigarayı bıraktırmak için çalışma başlattı.
 
Bornova’da son 2.5 yılda 107 kilometre yol yapıldı
Bornova Belediyesi son 2.5 yılda yol ve parke taş düzenlemelerine 10 milyon ...
Köy öğrencilerine unutulmaz bir gün
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinde ağırlanan köy öğrencileri, ...
İzmir’den Van’a 7 TIR daha
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda Vanlı depremzedeler için ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva