HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
5 Kasım 2011 Cumartesi - 16:03

Bayraklı'da Ak Parti ve CHP kavgası yargıya taşınıyor

Bayraklı Belediye Meclis Toplantısı’nda yaşanan AK Parti ve CHP’li üyeler arasındaki kavga yargıya taşınıyor.

Bayraklı da Ak Parti ve CHP kavgası yargıya taşınıyor

Fatih Yapar/Egedesonsöz- Bayraklı Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı mahkeme vereceği açıkladı. Kurban yerlerinden toplanan paraların akıbetini soran Boztepe’ye Karabağ’ın meclis toplantısında söylediği, “Zabıta Müdürü kulağına söylesin. İstemiyorsan o zaman başka yerine söylesin” sözleri yeni bir krize neden oldu. AK Partili Boztepe, Başkan Karabağ’ın bu sözlerle kendisini zan altında bıraktığını ve tehdit ettiğini iddia etti.

Bayraklı Meclisi'nde gerginlik
 
Boztepe, “Belediye başkanı benim soruma cevap vermek yerine başkanlık makamının ağırlığına uymayacak cümleler kullanıyor. Beni toplantıda şaibeli işlere bulaşmakla itham etti. Orada ‘kulağına söylesin’ ifadesini kullanarak sanki ben de bu paraları paylamışım gibi imaj yaratmaya çalıştı. Orada bana hakaret ederek meclis üyelerinin yanında zor durumda bıraktı” dedi.
 
BÖYLE MANTIK OLMAZ
Kurban yerlerinden toplanan paralarla ilgili verilen makbuzların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Boztepe konuyla ilgili ayrıca maliyeye başvuracaklarını söyledi. Cumhuriyet Savcılığı’na da suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Boztepe, “İnsanlar Anadolu’nun birçok yerinden gelip kurbanlıklarını satmaya çalışıyor. Kimi Mardin’den kimi Afyon’dan kimi ise Kars’tan, Erzurum’dan, Kula’dan geliyor. Her birinden 2 bin 500 TL para alıyorlar. Zaten insanlar gelir gelmez satış dahi yapmadan ellerindeki hayvanların birkaç tanesinin bedelini belediyeye ödüyor. Vatandaşlara verilen makbuzlarda ise 2 bin TL yazıyor. Ama 2 bin 500 lira alıyorlar. Bu paralar nereye gidiyor. Belediye Başkanı Hasan Karabağ, meclis toplantısında biz ‘bu parayı almadık’ diyemedi. Bunu aldıklarını itiraf etti. Ben yetim hakkını soruyorum. Belediye başkanı ayrıca bu paraların elektrik, su ve altyapı çalışmaları gittiğini söylüyor. Belediyecilik demek zaten hizmet etmektir. Her yapılanın parasını vatandaştan toplarsanız o zaman çöp, kaldırım, kanalizasyon hizmetlerinin de parasını tahsil etmek için memur görevlendirsinler. Onlar da Bayraklı’da kapı kapı dolaşsın. Böyle bir mantık ve anlayış olmaz ”diye konuştu.

AÇIKLAYACAĞIM
Meclis Toplantısında CHP’li Meclis Üyesi Veli Topal ile aralarında geçen sert tartışmaya da değinen Boztepe, “Bu arkadaşımız emekli bir polis memuru. Kendisini halen daha 1980 dönemi zihniyetinin ürünü olarak görüyor. İnsana değer vermeyen, işkenceci mantığı güden bir yapının günümüze kadar gelen kalıntılarıdır. Meclis toplantısında Zabıta Müdürü, başkanın talimatından sonra onun tabiriyle kulağıma söylemedi ama başkaları benim kulağıma bu paranın nerelere gittiğini, nasıl harcandığını söyledi. Ben de kayıtlara geçirilmeyen bu paraların akıbetini gelecek mecliste açıklayacağım. Hasan Karabağ’ın kulağına değil meclis toplantısında açık açık anlatacağım.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
artık alıştık 10 Kasım 2011 Perşembe 01:22

resmen şok oldum.fukaranın var bir ekmeği.oda haklı belki ama.oturdum bir kahveye.bir genç birde emekli bir amca vardı.nasıl gidiyor .memnunmusunuz belediyenizden dedim.genç olanı memnunuz dedi.neden memnunsunuz dedim.çileli iki yılın kalmasından dedi.bir gülmedir koptu.yaşlı amca sazı aldı eline.hasan buranın çocuğudur.nasıl seçildi anlamadık dedi.pek seveni yoktur.iyi bilinmezdi dedi.ünlü bir lakabı varmış onu söyledi.biz ettik biz bulduk biz seçmedikmi dedi.evet malesef biz seçmiştik.

Yorumu oyla      16      9  
FARKETTİM 7 Kasım 2011 Pazartesi 16:09

HASAN BEYİN OLDUĞU YERDE KARMAŞA HEP VARDIR DEDİM.HASAN BEY KINADIĞI HER ŞEYİ BİR GÜN KENDİ MUTLAKA YAPAR DEDİM.YAŞAYARAK HER ŞEYİ GÖRÜYORUZ...İLAHİ ADALET İŞTE.

Yorumu oyla      18      9  
ahmet k 6 Kasım 2011 Pazar 19:47

başkan çalışıyor, muhalefet engellemeye çalışıyor. olay bu.

Yorumu oyla      15      16  
AKPARTİ BAYRAKLI ĞENÇLİGİ 6 Kasım 2011 Pazar 16:07

MARKA OLMAK KOLAY DEGİL ONLAR BİR MARKA MARKA YAPTILAR BAYRAKLI AKPARTİYİ İZMİRDE. SEVGİ VE SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ

Yorumu oyla      16      9  
ali yılmaz 6 Kasım 2011 Pazar 11:27

Hiçbir CHP'li böyle Akçeli işlerle anılmak istemez bunu zul sayar nedense sayın Karabağ hep bu tür işlerle anılıyor.Adeta bu tür olayların hep kahramanı oluyor.Hüsnü Boztepe'ye düşen en kısa sürede elindeki belgeleri kamuoyu ile paylaşıp gerçekleri en kısa sürede ortaya çıkarmaktır.Ozaman parti ayrımı yapmaksızın kamuoyuna hizmet etmiş olur.Gerçekten doğru ise iddialar Sayın Karanbağ'ında partiden ve belediye başkanlığından istifa etmesi gerekir.

Yorumu oyla      24      11  
erman 6 Kasım 2011 Pazar 09:05

Sayın Karabağ Belediye mi yönetiyor yoksa bir beylikmi artık birbirine karıştı.Kafasına göre takılırken yanındaki insanlarıda batağın içine doğru çekiyor.Bence belediye çalışanları ne kadar üzgündürler böyle bir yönetim ile çalıştıkları için yazık oldu Bayraklı'ya ve cumhuriyeti kuran CHP'ye. Şu anlaşılıyor Bayraklıda hem belediye başkanı hemde belediye yönetiminde iyi bir seçim yapamadığı gürültüye geldiği anlaşılıyor.İnşallah bir dahaki seçimde daha da iyi bir yönetim oluşurda medyada yer alma

Yorumu oyla      21      10  
hasan bey... 6 Kasım 2011 Pazar 02:11

hüsnü beye ve yaptıklarına saçmalık diyen mahlukat.halkın hakkını savunmak ne zamandan beri saçmalık oldu.dikkatini çekerim o seninde paran.bu beklediğin önerileri bizde chp li meclis üyelerinden bekliyoruz lakin,Ali Alan dışında parlıyan bir tek yıldızınız yok.hepsi silik ve sinmiş bir siyaset güdüyor.tabi buna siyaset denilirse.hepsini bir şekilde susturmasını başarmış hasan beyi enderde olsa bir konuda başarılı olduğunu görmek şaşırtıcı doğrusu.hüsnü beyi cani gönülden kutluyorum.

Yorumu oyla      21      11  
Tomris 5 Kasım 2011 Cumartesi 22:01

Hüsnü Boztepe yeter artık yaptığın saçmalıklar,Bayraklı adına güzel bir önerin olsun,bıktık saçmalıklarından.CHP den atılmayı sindiremediğin için bu öfken,yakında seni AKP den de atacaklar.

Yorumu oyla      18      14  
aykut 5 Kasım 2011 Cumartesi 21:58

Hasan Karabağ herhalde bir daha hem kendisinin hemfde partisinin bayraklıda Belediye Başkanlığını kazanmaması için elinden gelen her türlü yanlışlığı yapmaya devam ediyor.neden se parti yönetimi müdahale etmiyor çok ilginç!!!!!

Yorumu oyla      21      11  
MERT OLGUN 5 Kasım 2011 Cumartesi 18:37

HELAL OLSUN BOZTEPEYE SANA ÇAKMADİYENLER UTANSIN

Yorumu oyla      20      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Batur’dan birlik mesajı
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur Belediye işçilerinin bayramını ...
Abdül Batur Bayramlaşmaya Muhtarlardan başladı
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, İlk bayramlaşmayı Muhtarlar ile ...
Gaziemir’de çifte bayram
Gaziemir Belediyesi’nde, tüm çalışanlara bayram öncesi maaş, ikramiye ...
 
Konak’ta bayramlaşma
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan CHP Konak İlçe Örgütünü ziyaret ...
Aliağa Belediyesinde Çalışanlar Bayramlaştı
Aliağa belediye başkan vekili bayrav; belediye birimlerinde çalışan tüm ...
Alt geçide bayram temizliği
Eşrefpaşa Caddesi üzerinde yıllar önce İzmir Belediyesi tarafından inşa ...
 
Kocaoğlu'ndan gün doğmadan bayramlaşma
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentteki toplu ulaşımın ...
Alsancak ışıl ışıl oldu
Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Ali Çetinkaya Bulvarı’ndaki zemin yenileme ...
En anlamlı koşunun bu yıl onsekizincisi düzenleniyor.
Karşıyaka Belediyesi, Ata'dan Ana'ya Saygı Koşu'sunu bu yıl 18. kez düzenleyecek. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva