HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
24 Ekim 2011 Pazartesi - 09:25

Başkan Tartan okullar için düğmeye bastı

İzmir Hatay semtindeki Necatibey İlköğretim Okulu öğrencileri okullarının fiziki koşullarının iyileştirilmesini sağlayan Dr. Hakan Tartan’a büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Başkan Tartan okullar için düğmeye bastı

İZMİR - Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ve Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hızır Kaya, Necatibey İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya geldi. Ders zili çalmadan önce öğrencilerle buluşan Başkan Tartan, çocuklarla sohbet etti ve önceliğin her zaman gençlerde olduğunu söyledi.  
           
Konak Belediyesi’nin çok yönlü hizmet anlayışıyla, okullarda dış cephe düzenlemesi, çatı onarımı, tadilat işlemleri, bahçe ve çevre düzenlemesi, oyun parkları, kırtasiye ve kitap temini, öğrenci gezileri, gıda desteği gibi farklı alanlarda öğrencilerin yanında olduğunu hatırlatan başkan Tartan, öğrencilere kültür merkezi, oyun parkı ve halı saha sözünü en kısa sürede yerine getireceğini belirtti. Necatibey İlköğretim Okulu’nda da Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmaların öğrencilerin eğitimlerine daha iyi koşullarda devam etmelerine olanak tanıdığına değinen Tartan özellikle, onarımı yaz aylarında tamamlanan tuvaletlerin büyük bir sorunu ortadan kaldırdığını ifade etti. Daha kullanışlı ve hijyenik hale getirilen tuvaletlerin öğrencilerin anne ve babalarının da içini rahatlattığını kaydeden Tartan, eğitime 6 buçuk milyon TL’lik destekle yerel yönetimlere örnek olduklarını söyledi. Tartan, çocuklara ve gençlere yönelik yatırımın en kutsal hizmet olduğunu vurguladı.
       
Necatibey İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle Okul Müdürü Beşir Mungan, öğretmenler ve öğrenciler adına Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür plaketi verdi. Çocukların alkışları arasında konuşmasını gerçekleştiren Başkan Tartan, “Daha iyi bir gelecek kurmak için çocuklarımız ve gençlerimizin elinden tutuyoruz. Yerel yönetim olarak temel görevimiz olmadığı halde okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya; eksiklerini gidermeye çalışıyoruz” dedi.
 
Necatibey İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle sohbet eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan okulun toplantı salonunda ve bahçesinde incelemelerde bulundu. Bugün okul sıralarında eğitim gören çocukların, geleceği kuran başarılı insanlar olacaklarını dile getiren Başkan Tartan yeni çalışmalar için düğmeye bastı. Öğrencilerden sevgi ve dostluk dolu çocuklar olarak hem derslerinde başarılı hem de anne baba ve öğretmenlerine saygılı olmaları konusunda söz alan Başkan Tartan,” Sadece eğitim kalitesi değil çocuklarımızın gelişimini sağlıklı, kültür ve sanatla iç içe sürdürebilmeleri de önceliklerimiz arasında. Bu sebeple okulumuza kapsamlı bir kültür merkezi, modern bir halı saha ve miniklerimiz için oyun parkı yapımı için bugün düğmeye basıyoruz” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Harabeydi, “harika” olacak
Agora kazı alanındaki tarihi yapıyı restore eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, ...
İzmir’den Van’a yardım eli
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin son teknoloji cihazlarla donatılmış 35 ...
Çocukların güvenliği için velilere eğitim
Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Kadın Danışma Merkezi üyeleri, Toplum Destekli ...
 
Dersimiz bebek emzirme
Bornova Belediyesi’nin ödüllü projesi kapsamında evde bebek bakımı hizmeti ...
Bu markette her şey bedava
Güzelbahçe Belediyesi’nin hayata geçirdiği, dar gelirli vatandaşların ...
Bayraklı “Karakucak” şenliğine hazırlanıyor
Bayraklı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ...
 
Şimdi temizlik zamanı
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, işçilerle birlikte sokakları temizledi.
Balçova Kız Yurdu'nu Kılıçdaroğlu açtı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinin son durağı Balçova oldu. ...
Karabağlar'da görüntü kirliliğine son
Karabağlar sınırlarında bulunan ve görüntü kirliliği yaratan istinat duvarları, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva