HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
19 Ocak 2012 Perşembe - 09:39

Başkan Sındır’dan esnafa arsa sözü

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne yeni hizmet binası için arsa tahsis etme sözü verdi.

Başkan Sındır’dan esnafa arsa sözü

İZMİR - Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurul toplantısına katılan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bina yapılması için arsa tahsisi sözü verdi. Başkan Sındır’ın bu sözünü sevinçle karşılayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkan Vekili Selahaddin Hünü, binayı da kendilerinin üstleneceğini söyledi.
 
Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin başkanlığına mevcut başkan Mehmet Semerci yeniden seçildi. Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilenlen arasında ise Ahmet Akçiçek, Kemal Akyıldız ve Necdet Albayrak yeraldı.
 
Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Semerci, “2011 yılında üst kredi olan 35, 50, 75 ve 100 bin TL’lik kredilerden en yüksek limit olan 100 bin TL’ye kadar kredi dağıtan kooperatifler arasına girmeye hak kazandık. Esnafımıza 1 yıldan 4 yıla kadar vadeyle 100 bin TL’ye kadar kredi kullandırdık. Esnafımız 2008’den bu yana süren ekonomik kriz nedeniyle kredilerini ödemekte zorlandığı için onlara kolaylık sağlamak üzere temerrüt faizlerini indirerek taksitlendirmeye gittik. Açlığın hüküm sürdüğü Somali ve depremin vurduğu Van’a 4’er bin lira gönderdik. Bu dönemde de hizmetlerimizi üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda arttırarak devam ettireceğiz” diye konuştu. Semerci, hizmetlerini daha kaliteli bir ortamda yürütmek için yeni bir binaya ihtiyaç duyduklarını ancak uygun arsalarının olmadığını belirterek, Başkan Sındır’dan destek istedi.
 
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr.Kamil Okyay Sındır ise Altındağ esnafının ortak ihtiyacı olan binanın yapılabilmesi için arsa tahsis etme sözü vererek, “Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız Mehmet Semerci bizim meclis üyemizdir. Bu arsa esnafımızın müşterek ihtiyacı olduğu için gönülden ve içten söz veriyorum. Kendisiyle birlikte ihtiyacınız olan arsa için Altındağ’daki bütün alanları tarayacağız. Kefalet Kooperatifimizin işine yarayacak bir alan bulduğumuzda bunu belediye meclisimizin onayına sunarak seve seve tahsisini yapacağız. Belediyemiz esnafımız için elinden geleni yapmaya hazırdır. Genel Kurulda üyeler bütün kararları oy birliği ile aldılar. Geçtiğimiz dönemde başarılı bir yönetim anlayışı sergileyen başkan ve yönetim kurulunu tekrar seçtiler. Ben böyle kutsal bir görevi yerine getirmenin gerçekten onur verici olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki dönemde de kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
 
Başkan Sındır’a arsa tahsisi sözü için çok teşekkür eden Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Genel Başkan Vekili (TESKOMB) Salahaddin Hünü, “Başkanımız her zaman yanımızda yer alıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bornova Belediyesi bize arsa tahsisinde bulunduktan sonra binamızı kendimiz yapacağız. Mehmet Semerci’yi Altındağ için görevlendirdiğimizde çıraktı, sonra usta oldu. Şimdi ise ustaların ustası oldu. Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifimiz çok güzel işlere imza atıyor. Kendileriyle gurur duyuyoruz. 2012 yılında daha güzel işlere imza atacaklarından eminim” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hayaller gerçek oldu
Konak Belediyesi ‘Hayal Et, Gerçekleşsin’ projesiyle çocukları bir kez ...
Denktaş ve Lefter, Konak'ta anıldı
Konak Belediyesi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Denktaş ve Lefter için anma töreni düzenledi.
İsmail Amca Konak Belediyesi'ni ağlattı
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın vatandaşlarla kurduğu gönül ...
 
Aziz Başkan’dan Bayraklı’ya geçmiş olsun ziyareti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı Belediye Başkanı ...
Türkiye’de rekor Konaklı kadınların
Konak Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme ...
Seyir terasları yıkımdan kurtuluyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Merhum Başkan Ahmet Piriştina döneminde yapılan ...
 
Bornova’da sivil toplum kuruluşlarına büyük destek
Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Feyzullah Topçu, ...
Çiğlili muhtarların ilçe turu
Çiğli’nin muhtarları ilçeyi daha iyi tanımak ve yapılan hizmetleri yerinde ...
Sevimli yavru artık emin ellerde…
Yılbaşının ertesinde bir vatandaş tarafından Konak Belediyesi hayvan sağlık ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva