HABERLER>POLİTİKA
17 Kasım 2023 Cuma - 15:39

Bakan Yerlikaya, büyükşehir için iddialı konuştu: İzmir'i kazanıyoruz!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir programında yaptığı açıklamada "İzmirimizin tüm cadde ve sokaklarına başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçe belediyelerimizde AK Partimiz ve Cumhur İttifakımızdaki ortaklarımızla birlikte 1994’te Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’dan başlattığı belediyecilik ruhunu tekrar buraya getirelim. özlemle, hayırla beklenen İzmir Büyükşehir’inde de kazanıyoruz. Kazanacağız inşallah çünkü inanıyoruz" dedi.

Bakan Yerlikaya, büyükşehir için iddialı konuştu: İzmir i kazanıyoruz!

EGEDESONSÖZ- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti İzmir İl Binası’nda düzenlenen programda açıklamalarda bulundu. Coşkulu bir kitleyle hitap eden Bakan Yerlikaya, 31 Mart Yerel Seçimleri için iddialı konuştu.

’94 RUHU İZMİR’DE OLMALI
Yerel seçimde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhur İttifakı’nın kazanacağını söyleyen Yerlikaya, “İzmirimizin tüm cadde ve sokaklarına başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçe belediyelerimizde AK Partimiz ve Cumhur İttifakımızdaki ortaklarımızla birlikte 1994’te Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’dan başlattığı belediyecilik ruhunu tekrar buraya getirelim. Bunu başarabiliriz, çünkü 28 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan dünya liderini tekrar baş tacı etti aziz milletimiz ve ortaklarımızla beraber parlamentoda 14 Mayıs’ta büyük bir gücümüz var. Yüz akıyla, dualarla girdiğimiz cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, liderimizin de ifade ettiği gibi, büyük ve güçlü Türkiye ve Türkiye Yüzyılı’nda sizlerle beraber teşkilatımızın azimli, kararlı duruşuyla tüm belediyelerde olduğu gibi inşallah özlemle, hayırla beklenen İzmir Büyükşehir’inde de kazanıyoruz. Kazanacağız inşallah çünkü inanıyoruz” dedi.

EN BÜYÜK RAKİBİMİZ KISKANÇLIK, FESATLIK!
Yerel seçim öncesinde ‘küslük’ olmamasının altını çizen Bakan Yerlikaya, “Birbirimizin kıymetini bilelim. Birbirimizi incitmeden, küslük, dargınlık varsa hemen şu salondan çıkmadan helalleşsin. Bizim en büyük rakibimiz aramızda çok az olsa da zaman zaman nükseden kalbi kıskançlık, fesatlık. Bu görevlere bu kardeşim benden daha layık benden daha iyi hizmet verebilir duruşuyla hareket ettiğimiz gün her yeri kazanacağız” ifadelerini kullandı.

UYUŞTURUCU, ÇETE VARSA BİZE HABER VERİN… ADALETE TESLİM EDELİM
Bakan Yerlikaya şunları söyledi:

Artık tek bir kapalı köyümüz, yaylamız, tek bir kapalı kulübemiz dahi yok. İlk bu kardeşiniz genç bir delikanlı iken Cumhurbaşkanımız Şırnak’a vali olarak gönderdiği zaman gittim hizmet etme şerefine nail olduk, Allah’a hamdolsun. İçişleri Bakanı olarak Şırnak’a tekrar gittim. Helikopterlerle bütün dağlarını gezdik. Yüzümü saklayarak ağladım. O vakitle bu vakit arasındaki başta huzur, güvenlik ve esenlik noktasında AK Parti hükümetlerimizin, sayın cumhurbaşkanlarımızın liderliğinde 21 yıldan beri terörle ve terörizmle mücadelede hamdolsun çok büyük başarı kazandık. Ülkenin içinde ve dışında inlerinde cumhurbaşkanlığımız, istihbarat teşkilatımız öyle bir azimle çalışıyoruz ki… Motivasyon cümlemiz şu; sayın cumhurbaşkanımız diyor ki, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar onlara göz açtırmayacağız. Türkiye Yüzyılı terörden tamamen arındırılmış bir yüzyıl olacak ki huzurun yüzyılı olsun. Benim aziz milletim buna layık. Çok çekti 40 yıldan beri ama 21 yıldan beri geldiğimiz noktada artık bölgesel farklar da kaldırıldı. Şırnak’tan Hakkari’ye Van’a Iğdır’a varıncaya kadar o güzelim memleketlerimize gidin bir bakın. Yollarına, hastanelerine aklınıza ne gelirse… Çünkü biz yavrularımızı, gençlerimizi bunlara kurban veremeyiz. Uyuşturucu, çete varsa bize haber verin. Adalete teslim edelim beraber, hep beraber.

 
İmam Birgivi vefatının 450'nci yılında Birgi’de anılacak
 
Urla'da suç makinelerine gözaltı!
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tıpış tıpış tıpış 18 Kasım 2023 Cumartesi 13:39

Tıpış tıpış AKP'ye oy verenler olduğu sürece bu ülkede sorunlar bitmez.

Yorumu oyla      2      5  
Bülent Işık 18 Kasım 2023 Cumartesi 10:53

İzmır'e 2020 yılında net göç hızı yüzde 3.37 iken 2022 yılında yüzde 4.97 'ye çıkmış. Megaköy diyenler boş beleş sallamayın veri açıklayın.

Yorumu oyla      2      4  
Red Kit 18 Kasım 2023 Cumartesi 10:43

İzmir dünyada gezilecek en iyi 10 şehir arasında seçilmiş ama kime anlatıyorsun. Tıpış tıpış oy verenler yüzünden 13 yılda emekli maaşım dolar bazında yarıya düştü. 2017 yılında Ankara 'ya gittim megakenti göreyim diye ama iyiki Izmir 'de yaşıyorum dedim.Izmir megaköy ise Ankara bildiğin köy.

Yorumu oyla      2      5  
Troller e Cevap - Tıpış tıpış oy vermeye devam et 18 Kasım 2023 Cumartesi 09:13

Ne oldu doğrular canını mı sıktı? Ne yaptı 5 yıldır ucuz şovlar'dan başka? Sen uzayda mı yaşıyorsun? İzmir'in hali ortada! Ama olsun sen tıpış tıpış oy vermeye devam et sizin İzmir'e verdiğiniz değer bu kadar ve Türkiye'nin en büyük ve modern köyünde yaşamaya bu kafa ile devam et!

Yorumu oyla      5      3  
Veli Göçer 18 Kasım 2023 Cumartesi 00:20

Oradan bakınca öylemi görünüyor? Size oy moy yok, soysuzlar.

Yorumu oyla      3      5  
troller 17 Kasım 2023 Cuma 23:17

bisiklet, şov diye yazan boş beleş trol tayfaya göre İzmir'de belediye hiçbir şey yapmıyor. Seçime kadar bu algı operasyonları devam edecek gibi duruyor.

Yorumu oyla      8      9  
Doğrular 17 Kasım 2023 Cuma 23:10

İzmirliler tıpış tıpış oy vermeye devam ettiği sürece ne bu güzel şehir hak ettiği yere gelecek nede hak ettiği değeri görecek! Ege'nin incisi bu güzel şehir hiç ama hiç bu beceriksiz iş bilmez yöneticileri asla hak etmiyor.. Maalesef Türkiye'nin en modern köyü durumunda.. Bu şehrin yıllarını çalan şovmenlere bu yerel seçimlerde hep beraber bye bye diyelim artık! Yeter!

Yorumu oyla      11      9  
izmirliyim 17 Kasım 2023 Cuma 21:31

red kit rumuzu rüyadamısın kendin bile inanmamışsındır dediğine..asım bey neden memnunsun acaba yıllardır bir adım öteye gitmeyen bir şehiriz..burak bey köyde yaşamayı seviyorsunuz sanırım bırakın bu inatlaşmayı izmir çağ atlasın..izmirli hemşehrilerim cekete oy verdiğiniz sürece gelecek izmirde yaşayacak kuşaklar sizden hesap soracaklar diye düşünüyorum...bu arada trol değilim Atatürkçü bir izmirliyim..

Yorumu oyla      4      10  
izmirli köylü 17 Kasım 2023 Cuma 19:39

İNŞALLAH...ZATEN TUNÇ SOYER ADAY OLURSA BANKO KAZANIRSINIZ...

Yorumu oyla      11      6  
BALLIKUYU 17 Kasım 2023 Cuma 17:32

UYUŞTURUCU, KAÇAK GÖÇMEN VE ÇETELER AKARCALI MAHALLESİ BALLIKUYU ŞUAN VE ÖNCESİNDE BELİRTTİĞİM GİBİ SOKAK ARALARI BUNLAR İLE KAYNIYOR BİZİM GÖRDÜĞÜMÜZÜ ACABA EMNİYETİMİZ GÖREMİYOR MU VEYA GÖRMEMEZLİK Mİ YAPIYOR BUNDAN DAHA FAZLA AÇIK ADRES BÖLGE VEYA MAHALLE BELİRTMEMİZE GEREK VARMI DAHA FAZLA İÇ İŞLERİ BAKANIMIZA VE EKİBİNE SORUYORUM. SOKAK BAŞLARINDA KAHVE ÖNLERİNDE MARKET BAKKAL KENARLARINDA HATTA PASTANE ÖNLERİNDE İKİ YÜZ METRE ARAYLA BİR ÜST SOKAK BİR ALT SOKAK MAHALLENİN HER YERİNDE UYUŞTURUCU SATILMAKTA VE BU İNSANLAR RAHAT RAHAT KORKUSUZ GEZMEKTE BU MAHALLEYİ KURTARIN ARTIK.

Yorumu oyla      9      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özel'in 'baba evi' çağrısına Memleket Partisi'nden yanıt
Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İpek Sayan, CHP Genel Başkanı ...
İYİ Parti'yi karıştıran konuşma: Nerede kasadaki 132 milyon lira?
Sözcü yazarı Saygı Öztürk, İyi Parti’de birbiri ardına gelen istifalar ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'ya gitti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günübirlik çalışma ziyareti kapsamında ...
 
AK Partili Torbalı'da Yunus Değer aday adayı oldu
AK Parti Torbalı’da eski belediye başkan yardımcısı Yunus Değer, belediye ...
Meclis'te 'Kürt böreği' tartışması
TBMM'de dün "Kürt böreği" tartışması yaşandı. Son günlerde "Kürt böreği ...
Bakan Yerlikaya'dan İzmir mesaisi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de bir dizi programa katılıyor. Yerlikaya ...
 
CHP’li Özel’den ‘yerel seçim’ mesajı: Garanti yerlere kadın adaylar!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde ...
CHP'li Kılıç gündeme getirmişti... Soruşturma açıldı!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’ın Türkiye’nin gündeme getirdiği ...
Özel’den İzmir listesi için özeleştiri... Hacer Foggo yol kazası!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir milletvekili listelerine Hacer Foggo ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İngiltere seçimini okuyalım
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Bozkurt' işareti Avrupa'ya neden dert oldu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kültürel İslam, Siyasal İslam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva