HABERLER>GÜNCEL
19 Kasım 2011 Cumartesi - 14:53

Almanya'dan geldi, 2 çocuğuyla birlikte intihar etti

Almanya'nın Hamburg kentinde sürekli şiddet gördüğü Alman eşinden kaçtığı ileri sürülen 45 yaşındaki İlknur Per Mellersh, Aydın'ın Söke İlçesi'ne bağlı Güllübahçe Beldesi'nde kiraladığı bağ evinde kurduğu mangal kömürlü düzenekle 6 yaşındaki kızı ve 8 yaşındaki oğluyla birlikte intihar etti.

Almanya dan geldi, 2 çocuğuyla birlikte intihar etti

AYDIN - Belmdede bahçıvan Orhan Akkoyun, bugün saat 14.00 sıralarında, Gülbahçe Beldesi Yenimahalle, Yeltepe Caddesi, 39 Numara'daki bağ evinin bahçe kapısındaki 'Dikkat zehirli gaz' ve 'Dikkat zehirlidir' yazılı iki kağıdını farketti. Akkoyun, şüphelenip, durumu Mahalle Muhtarı Ramazan Akgüneş'e bildirdi. Muhtar Akgüneş, Akkoyun ile birlikte gittiği evin kapısının kilitli olması ve ısrarla çalmasına rağmen açan olmaması üzerine jandarmayı aradı.
 
JANDARMA, 3 KİŞİNİN CESEDİYLE KARŞILAŞTI
Jandarma, çilingir yardımıyla kapıyı açıp içeri girdiğinde, 10 gün önce İzmit'ten gelip kiraladığı bağ evine yerleştiği belirtilen İlknur Per Mellersh ile kızı 6 yaşındaki Mira ve oğlu 8 yaşındaki Yannis Uri Mellersh'in yer yatağındaki cesetleriyle karşılaştı. Jandarma ve savcının evde inceleme yaptı.
 
Almanya'da doğup, büyüdüğü ve çifte vatandaş olduğu belirlenen İlknur Per Mellersh'in, kapı ve pencere aralarını bantla kapattıktan sonra, ısıtıcı üzerindeki bir bakır kaba mangal kömürü koyarak, çocuklarıyla ölüm uykusuna yatıp, intihar ettiği belirlendi. İlknur Per Mellersh'in kapıdaki iki notu ise başkalarının içeri girmemesi için astığı sanılıyor.
 
Anne ve iki çocuğunun cesetleri, olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından Söke Fehime- Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
İlknur Per Mellersh'in Almanya'nın Hamburg kentinde oturduğu, iddiaya göre Alman kocasının şiddetinden 2 çocuyla birlikte kaçıp önce İzmit'teki yakınlarının yanına geldiği, buradan da 10 gün önce Söke'nin Güllübahçe Beldesi'ndeki bu bağ evini kiraladığı öğrenildi.
 
PEDOFİLİ HASTASI KOCASINDAN KAÇTI İDDİASI
Olayı duyunca hastaneye gelen genç kadının kız kardeşi Gülnur Güzel, "Ablamın kocası pedofili hastasıydı. Bu nedenle ablam kendisinden boşanmak istiyordu. Hamburg'ta boşanma davası açtı. Ancak, bir sonuç alamadı. Eşi kendisini bu nedenle rahat bırakmıyordu. Ailecek karar alıp, iki ay önce kendisini çocukları Mira ve Yaanis ile birlikte Türkiye'ye çağırdık. İzmit'teki bir okulda İngilizce öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Eşi yine rahat bırakmayınca bir arkadaşımız vasıtayla bulduğumuz Aydın'ın Söke İlçesi Güllübahçe Beldesi'ndeki bağ evini kiralamıştık. Ablam, bu yaşadıklarına dayamadı. Ablamın ve yeğenlerimin katili kocasıdır" dedi.

OTOPSİ YAPILACAK
Aydın'ın Söke İlçesi'ne bağlı Güllübahçe Beldesi'nde, 6 yaşındaki kızı ve 8 yaşındaki oğluyla birlikte intihar eden 45 yaşındaki İlknur Per Mellersh'ın cenazeleri Söke Fehime- Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Morgu'ndan alındı. Otopsi yapılmasına karar verilen Mellersh ve iki çocuğunun cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aslan: Tüm Ege'yi ev sahibi yapmak istiyoruz
27 yılda 25 bin kişiyi konut sahibi yapan Türkiye’nin en güvenilir kooperatifler ...
İzmir'de eğitim uçağı düştü: 2 ölü
İzmir’in Selçuk İlçesi’nde Türk Hava Kurumu’na ait eğitim uçağı henüz ...
Işıkara: Depreme en hazırlıklı il İzmir
Ahmet Mete Işıkara Van depreminin ardından İzmir’de süren tartışmalar ...
 
Yargıda bir ilk: Köpek silah sayıldı
Tartıştığı kişinin üzerine köpeğini salarak yaralanmasına sebep olan sanığı, ...
130 Bin TL'lik cep telefonu çaldılar
İzmir'de, kimliği belirsiz iki kişi, kepengini kırıp girdikleri telefon ...
Arkadaşına evini açtı fuhuştan yargılandı
Buca’da yurttan kaçan 16 yaşındaki G.G. ve 20 yaşındaki A.D.'ye silah ...
 
Okyanusun dibindeki mucize
Dünyaca ünlü Türk arp sanatçısı Fatma Ceren Necipoğlu, 1 Haziran 2009’da ...
TFF'nin binası arandı, Gümüşdağ gözaltında
Şike soruşturması kapsamında Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında ...
İzmir’de ‘Hızlı Geçiş Sistemi’ başladı
PTT tarafından geliştirilen “Hızlı Geçiş Sistemi”, pilot bölge belirlenen ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva