HABERLER>EKONOMİ
12 Ocak 2012 Perşembe - 08:24

Ali Pehlivanoğlu: Bomba gibi dönüyoruz

Pehlivanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pehlivanoğlu, hem yeniden işinin başına geçmesini, hem de şirketin 32. yılını kutladı.

Ali Pehlivanoğlu: Bomba gibi dönüyoruz

İZMİR - İki yıldır mücadele ettiği hastalığı karaciğer nakli ile yenen Pehlivanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pehlivanoğlu, sağlığına kavuştuktan sonra işinin başına döndü. Ali Pehlivanoğlu, iş başı ve yüzde 100 yerli sermayeli Pehlivanoğlu'nun 32. kuruluş yıldönümü nedeniyle Crowne Plaza'da şirket tedarikçilerine, iş ortaklarına ve basın mensuplarına yemek verdi. Teşekkür konuşması yaparken gözyaşlarına hakim olamayan Pehlivanoğlu, 2012 yılına hızlı bir başlangıç yapacağını açıkladı. Aralarında Adalet eski Bakanı Hasan Denizkurdu'nun da olduğu konuklar, Pehlivanoğlu'nu alkışladı.
 
BORSAYA AÇILACAK
Konuşmakta zorluk çektiğini belirten Pehlivanoğlu, 2 sene önce bugünlerde hastanede yaşam ile ölüm arasında ince bir çizgide olduğunu söyledi. Pehlivanoğlu, "Son dakikada Yüce Tanrı'nın vermiş olduğu organ, gökten bize indirilmiş özel yaşam için bir parçaydı sanki. Yüce Allah tekrardan yaşama şansı verdi. Demek ki daha sizlerle yapacak çok işimiz var. Yeni anlaşmalara varım. 32 yılı marketçilikte olmak üzere, toplam 40 yıldır sizlerle beraber olmaktan, iş yapmaktan mutluyum. İyi ki bu işi, gıda işini yapıyorum" dedi. 2012'de kaybettiği zamanı telafi edeceğini belirten Pehlivanoğlu, "2 yıldır bir şey yapmadık. Sadece yerimizde saydık. Sermayeden yedik. Çok şükür işlerimizde bir gerileme olmadı ama istediğimiz yere ulaşamadık. Benim geçirdiğim rahatsızlık aileme ve çalışanlarıma yansıdı. Ama, şimdi bomba gibiyiz. Yüce Tanrı bize sağlığı bağışladı. Bu sağlığı ülkemiz, şehrimiz, çalışanlarımız için kullanacağız. Buna hep beraber şahit olacaksınız. 2012 yılında 5 mağazanın kontratını yaptık. Şubat 15'e kadar 5 mağaza açılmış olacak. Bu seneki hedefimiz asgari 20 mağaza. Satın almalara varız. Borsa hazırlıklarımız bitmek üzere. Yılın ikinci yarısında piyasa şartları ve konjonktür uygun olursa borsaya açılmayı planlıyoruz. Blok olarak satın almalara da varız" diye konuştu. Pehlivanoğlu'nun konuşmasının ardından konuklar Seher Dilmaç Meriç'in şarkılarıyla eğlendi. Pehlivanoğlu ve kızı İrem Pehlivanoğlu da şarkılara eşlik etti.
 
HALKA ARZDA SON AŞAMA
32 yıldır "üstün hizmet" parolası ile çalışmalarını sürdüren Pehlivanoğlu Marketler Zinciri, 105 mağazası ile faaliyet gösteriyor. Şirket, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Yeni mağaza yeri arayışları devam eden Pehlivanoğlu, ilerleyen günlerde arka arkaya açılacak mağazalarla faaliyet ağını genişletmeyi planlıyor. Şirket, müşterilerinin Pehlivanoğlu Marketçilik bünyesinde hissedar olması için halka arz hazırlıklarının da sonuna geldi.(Yeniasır)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Eker: GDO konusunda muhafazakarız
Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, GDO'lu ürün üretimi konusunda ...
Müsteşara lüks araba aldıracak ikramiye
Ekonomi Bakanlığında çalıştırılacak sözleşmeli personelin taban ve tavan ücretleri belirlendi.
Egeli sanayiciler savunma sanayisi için atakta
Ege’deki savunma sanayisinin büyümesi ve istihdama katkısı için EBSO yeni ...
 
Eker: Meralar özel sektöre açılacak
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, meraların özelleştirileceğini ...
"İntibak Yasası"nda oran belli oluyor
Bakan Faruk Çelik, "İntibak Yasası’nın, 2 milyon 743 bin emekliye 2000 ...
İzmir, 2012 yılı kruvaziyer sezonuna hazır
İzmir Ticaret Odası tarafından düzenlenen "2012 Yılı Kruvaziyer Sezonu ...
 
Swissotel Büyük Efes'de İtalyan Brunch keyfi
Swissôtel Büyük Efes, İzmir’in ana restoranı Café Swiss , Ocak ayı boyunca ...
Çeşme Limanı'nda işler yolunda
Türkiye'nin Avrupa'ya açılan deniz sınır kapılarından biri olan Ulusoy ...
Cari açık 70 milyar doları aştı
Cari açık yılın Ocak-Kasım döneminde, bir önceki yılın aynı dönemine göre ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva