HABERLER>POLİTİKA
10 Mayıs 2011 Salı - 12:28

Aksünger merkez seçim bürosunu açtı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Aksünger Çankaya'da bulunan Merkez Seçim Bürosunu açtı.

Aksünger merkez seçim bürosunu açtı

İZMİR – Erdal Aksünger’in merkez seçim bürosunun açılışına eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Gündüz ,CHP İl Başkanı Tacettin Bayır, Milletvekili adayları Rıza Türmen,Oğuz Oyan,Aydın Özcan,Turgay Bozoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Konak eski Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, İl Genel ve İlçe Belediyelerin Meclis üyeleri,CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus ve ilçe yöneticileri başta olmak üzere CHP ilçe başkanları ilçelerin yöneticileri,sivil toplum örgütleri başkanları, iş adamları,muhtarlar ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış adeta mitinge dönüştü.
 


CHP’NİN GENÇ VE ÇALIŞKAN ADAYI AKSÜNGER'E SEVGİ SELİ
 
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Akdünger'in Merkez Seçim Bürosunun önünde açılış saatinden önce toplanan vatandaşlar ellerinde CHP bayrakları ile parti propaganda şarkılarına sloganlarla eşlik ederek renkli görüntüler oluşturdular. Aksünger Seçim Bürosuna geldiğinde vatandaşlar tarafından sloganlar ve sevgi seli ile karşılandı. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Aksünger 'e yurttaşlar uzun süre sevgi gösterisinde bulundu. Açılışa gelenlerle kucaklaşan ve vatandaşların teker teker elini sıkan, genç ve güler yüzlü vekil adayı Aksünger'e yurttaşlar “Mecliste bölgemizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Bizler sonuna kadar arkandayız. Ülkemizin genç, çalışkan ve dürüst siyasetçilere ihtiyacı var.” sözleriyle destek oldular.  

Açılışta gençler adına bir konuşma yapan Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız’da gençlere yönelik ayağı yere basan projelerin sadece CHP’de olduğunu belirterek, harçları kaldıracağız ve gençliği bu kaoslardan kurtaracağız. dedi.



CHP İl Başkanı Bayır: AK Parti İnsanların oylarına ipotek koyuyor
CHP İl Başkanı açılışta yaptığı konuşmada, AK Parti’nin insanların oylarına ipotek koyarak siyaset yaptığını belirtti. Bayır, “Bize aile sigortasıyla ilgili bize kaynak soranlara o kaynakları nasıl savurduklarını anlatacağız. Biz aile sigortası ile evin mutfağındaki yangını bilen, sıkıntıyı bilen kadınların hesabına yatıracağımız 600 lira o evin mutfağını döndüren kadına vereceğiz ve evin kadınına vermemizin neden var. Ancak bunun kaynağını soranlara şunu söylüyorum. Bu güne kadar AKP kendine yakın 14 kuruluş üzerinden aldığı makarnaların,  elektriği olmayan köylere dağıttığı çamaşır makinelerin hesabını vermelidir. Bunlar tarım politikalarını bitirerek insanları yoksullaştırmak, kentlere göç ettirmek, burada aş evleri kurarak kurtlu makarnalarını, kömürleri dağıtarak insanların oylarına ipotek koyarak siyaset yapıyorlar. Biz insanlara yaptığımız yardımı bu şekilde yurttaşlarımızı küçültecek şekilde yapmayacağız. Kadınlarımızın aile sigortası çerçevesinde onların hesabına yatıracağız. Baktılar bizi yıkamayacaklar en şeffaf belediye ödülünü alan Büyükşehir Belediyemize baskınlar düzenlediler. İddialar ise çok komik AKP artık sınıfta kalmıştır. 12 Haziran’da halk onlara gereken dersi verecektir” diye konuştu.

CHP Konak İlçe Başkanı Tunus: 12 Haziran’da halkımız CHP iktidarı ile buluşacak
CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus’da yaptığı konuşmada tüm partililer gibi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini dile getirerek, vatandaşlara projelerimizi en iyi şekilde anlatıyoruz. 12 Haziran’da halkımız CHP iktidarı ile buluşacak dedi.
 
Aksünger Açılış kurdelesini İl Başkanı Bayır,milletvekili adayları,belediye başkanları ve vatandaşlarla beraber kesti
Aksünger Merkez Seçim Ofisinin açılış kurdelesini CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, milletvekili adayları, belediye başkanları ve vatandaşlarla beraber kesti. Açılışta bir konuşma yapan Aksünger partiye olan ilginin her geçen gün arttığını belirterek “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olmasından sonra partimiz büyük bir ivme kazandı. Seçim çalışmalarında halkımızın genel başkanımıza ve partimize olan ilgisi bunun en güzel örneğidir. 12 Haziran’a kadar durmadan ve yorulmadan çalışacağız. Önce İzmir’de sonrada tüm Türkiye genelinde alacağımız başarılı sonuçlar ile partimizi iktidara taşıyacağız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapacağız. İzmir'de girmediğimiz sokak ,kapısını çalmadığımız ev kalmayacak.Ancak sadece bizim çalışmamız yetmez, yarınlarımız için çocuklarımız için herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Herkesin çalışması ve CHP'nin projelerini anlatması gerekir. Halkın iktidarı ile beraber ülkemizde herkes rahat bir nefes alacaktır. Bilgili, donanımlı ve çalışkan kadrolarımız ile korku imparatorluğunu yıkacağız.” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kemal pir 11 Mayıs 2011 Çarşamba 17:07

erdal aksunger orgutten degil onsecim olsaydi a.yuksel dahil hicbiri cikmayacakti. Simp kapi kapi dolasiyorlar daha once orguttun kapilarini bilmezlerdi. Herseyden once parti ici demokrasi....

Yorumu oyla      12      6  
isim yok 11 Mayıs 2011 Çarşamba 00:41

görüp,düşünüp,vicdanımı dinledikçe;sosyal demokrat olmama ragmen chp'ye neden oy veremediğimi anlıyorum.Kılıçdaroğlu harika bir lider fakat siyasetin tamamiyle yerel bir iş olduğunun farkında değil sanırsam.olmaz Aksüngerle olmaz.uyanın ve kendinize gelin!başka Chp yok.başka sol yok.bu partide senin benim adamım olmamalıydı.lafım Aksünger'e değildir.Chp de ne zaman beyin cep'ten ağır basar o zaman iktidar oluruz.acıyorum halimize ama zerre üzülmüyorum.bunu biz hakettik

Yorumu oyla      13      7  
konaktan sinan 11 Mayıs 2011 Çarşamba 00:07

vefa semtiiii...size de yaranılmıyor haa..çalışırlar niye çalıştılar çalışmasalar niye çalışmadılar..bu ne yaa.ayıp ayıp..adam gece gündüz çalışıyor..kapı kapı dolaşıyor daha ne istiyorsunuz..ayrıca diploma meselesine gelirse diploması var..merak ettim senin kaç diploman var da böyle küçük görüyorsun insanları..ben de iki tane var..ama benim için önemli olan örggütten gelen insanlar,partisi için birşey yapmış olan insanlar..erdal aksünger için bu kadar niye gocundunuz alamış değilim..

Yorumu oyla      13      7  
vefa semti 10 Mayıs 2011 Salı 22:23

o kadar aday arasında neden sadece aksüngerin adı geçiyor. Lise mezunu olupda üniversiteliyim diyen bir aday lise diploması bile olmayan bir il başkanı (ama hepsi önemli işadamları). Parayla sosyal demokrasi pekala oluyor. Devrimciler sosyal demokratlar dışarıda muhipler sol yerine ketçap soslu sağcılar (turhan tayan sinan aygün haberal aytün cıray) listelerde..nasıl olsa izmir halkı koyun başdanısmanı akp de listelerinin basında olan bir belediye başkanına bile büyük dedikten sonra...

Yorumu oyla      18      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan’ın anketine göre…
Başbakan Erdoğan, Kanal 7'de yayınlanan "Başkent Kulisi" programına katılarak, ...
Ulema Kemalpaşa'da kadınlarla buluştu
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Nesrin Ulema, İzmir’in Kemalpaşa ...
MHP’de 2. kaset iki istifa daha getirdi
Özel hayatına ilişkin görüntüleri internete düşen Teşkilattan Sorumlu ...
 
Müjdeci: Danıştay hukuk devleti için can vermiştir
Cumhuriyet Güçbirliği İzmir 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Yaşar ...
'İzmirli AK Parti’ye önyargılı değil'
AK Parti İzmir milletvekili adayı Bilal Doğan, İzmirlilerin AK Parti’ye ...
Bozoğlu: CHP iktidarında STK’lar özgürleşecek
CHP İzmir 1. Bölge Adayı Dr. Bozoğlu, seçim İzmir Mardinliler Derneğini ...
 
Genel seçimin ilk oyları kullanıldı
12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimi için gümrük kapılarında ...
Şahin'den bir günde iki ilçe ziyareti
MHP İzmir 1. Bölge Adayı Selahattin Şahin; “Gitmediğin yer senin değildir, ...
Şengül: Şeffaflıktan ve samimiyetten yanayız
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, AK Parti’nin ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva