HABERLER>POLİTİKA
12 Şubat 2012 Pazar - 15:12

Akay: İzmir AK belediyeciliği istiyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, büyük İzmir il kongresi öncesi ilçe ziyaretlerine devam etti. AK Parti İl Başkanı Akay, Ödemiş. Kiraz ve Beydağ İlçesinden sonra Dikili ve Kınık İlçelerini Ziyaret etti.

Akay: İzmir AK belediyeciliği istiyor

İZMİR - Teşkilat toplantılarına ara vermeden devam AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aziz Demir, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Atilla Kaya ile Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özer Ataç eşlik etti. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, partililerle buluşmadan önce esnafı ziyaret etti. İl Başkanı Ömer Cahit Akay Kınık İlçesini ziyaretin de bir terzi dükkanında eline ütüyü alarak 'pantolon ütüledi. Dikili ve Kınık İlçesini kapsayan Teşkilat toplasının ilk durağı şirin sahil ilçesi Dikili oldu. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile İl Yönetim Kurulu üyelerini Ak Parti Dikili İlçe Başkanı Önder Akşengür ve parti üyeleri karşıladı.
 
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aziz Demir, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Atilla Kaya ile Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özer Ataç, Partililerin sıcak ve samimi karşılamanın ardından, Dikili,Kınık ve Bergama ilçe koordinatörü Ferruh Aktaş’ın koordinasyonun da düzenlenen teşkilat toplantısı Dikili Deniz restoranda yapıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda, ilk sözü AK Parti Dikili İlçe Başkanı Önder Akşengör sözü aldı. İlçedeki çalışmalarını ve ilçenin sorunlarını anlattı. Her şeyin üstesinden geliriz dedi.
 
İlçeler uç beyleridir
AK Parti Dikili İlçe Başkanı Önder Akşengür, ilçeler uç beyleridir. İlçeler teşkilatın can damarı bel kemiğidir. Üçüncü kez iktidara gelen partimiz, son genel seçimlerden de başarıyla anlının akı ile çıkmıştır. Şimdi önümüz de başka bir sınavımız var. 2014 yerel seçimleri. 2014 Mart ayında önce İzmir büyük şehir belediyesini kazanarak başarımızı devam ettireceğiz dedi. Dikili Teşkilatı yönetim kadrosu ile Üye sayılarını da artıma sözü verdi.
 
Kurmayları ile birlikte Dikili İlçe Başkanı Akşengür’ün konuşmasını dikkatle takip eden AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay her sorunu tek tek not aldı. Salonu dolduran coşkulu kalabalığın alkışları arasında mikrofonu aldı
 
Samimiyetiniz bizi ısıttı
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Tatil günün de soğuk kış günü samimiyetiniz içimizi ısıttı, sizin sorunlarınız bizim sorunumuz dedi. Ak Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay Çalışmaları bir biri ardına sıraladı. ‘’ Geçen hafta küçük menderes hafızasındaydık. Kiraz. Beydağ ve Ödemiş ilçelerini ziyaret ettik. İlçe kongrelerin ardından yeni dönem çalışmalarını gözden geçirmek için arkadaşlarımızla bir araya geldik, Ziyaret ettiğimiz ilçelerdeki sorunları yerinde tespit edip, sorunları yerinde çözeceğiz dedi.
 
Sıra İl Başkanlığı Kongresinde
AK Parti İzmir İL Başkanı Ömer Cihat Akay, 17 Aralık’tan bu zamana yaklaşık bir buçuk ay geçti. 10 Ocak yaptığımız Çeşme İlçe kongremizle, 29 ilçe iki belde de kongresini tamamladık. Ve İzmir’i il kongresi sürece girdik. Bir süre sonra İl kadın kollarımızın kongresini yapacağız. Ardından Başbakanımızın katılımıyla, geniş katılımlı İzmir il kongremizi mini miting havasında, İzmir’e yakışan AK partiye yakışan bir şeklide yapacağız. İzmir özellikle 12 Haziran seçimlerin de Türkiye de birçok kişinin göz önüne aldığı, dikkatle izlediği bir seçim süreci geçirdi. % 28’ler de olan oy oranımızı siz gönlü bir kalbi bir yol arkadaşlarımızla birlik de % 37 oranına çıkardık. İzmir artık psikolojik eşiği aştık dedi.
 
İzmir AK Belediyeciliği istiyor
AK Parti İzmir İl başkanı Akay, İzmir’de vatandaşlarımız yerel yönetimlerde alamadığı hizmete, AK parti belediyeciliği ile kavuşacak. İzmirlilerin hizmet beklentileri ve bizden olan beklentileri her geçen gün artıyor. Ziyaret ettiğimiz her ilçede, başta olmak üzere yerel yönetimlerde AK parti belediyeciliğine kavuşmak istiyor diye konuştu.
 
Dikili ve Kınık’a da ev ödevi verdi
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay. Dikili ve Kınık AK parti ilçe teşkilatı yürütme kadın ve gençlik kollarından 15 Mart’a kadar üye sayılarının arttırılmasını istedi. Ve Çanakkale gezisi sözü verdi.
 
Kendi rozetini taktı
AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, İzmir uzak ilçelerinden olan Kınık ilçesin de Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ederek AK parti Kınık İlçe teşkilatına katılan Ayşe Kardaş'a kendi ceketinde bulunan ak parti rozetini taktı ve AK partiye elleri ile üye yaptı.
 
Baba mesleği
Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cahit Akay İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Kaya, Özer Ataç, Sinan Aydın ile birlikte Kınık İlçesinde esnaf ziyaret etti. Başkan Akay, bir terzi dükkanında eline ütüyü alarak 'Terzilik benim baba mesleğimdir. Gençliğimde yaz tatillerinde babamın terzi dükkanında çalışırdım diyerek pantolon ütüledi. Siyaset sahnesinde de terzi tezgahında usta olduğunu ispat etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Şakir Turan 14 Şubat 2012 Salı 11:38

AKP olarak İzmirde artık 1.parti konumundayız.Halkımız AK belediyeciliğin ne olduğunu nasıl yapıldığını ülke genelinde çok iyi gördü.İzmir'i layık olduğu büyükşehir belediyecilik anlayışını AKP ile gerçekleşeceğini anladı ve artık AKP zamanı geldi diyor.CHP den istifaların artıp AKP ye katılımların artması bunun en kuvvetli delilidir.eskiden CHP li olanları AKP de görmekten memnuniyet duyuyoruz.Allah tüm AKP lilerin yardımcısı olsun.

Yorumu oyla      12      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'de delege seçimleri son virajda!
Delege seçimleri Çiğli'de beklendiği gibi gergin geçerken, Güzelyalı'da ...
Karataş: Hedef 2014’de belediyeleri kazanmak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı İlçe Teşkilatı, delegelerini ...
CHP İzmir konferansları için geri sayım başladı
İzmir’de yapılması planlanan dört aşamalı Konferansların hazırlık toplantısı, ...
 
Birgül Ayman Güler'den çarpıcı açıklamalar!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, merkezi ve yerel siyasi ...
CHP olağanüstü kurultay tarihini değiştirdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, daha önce 1 Mart'ta yapılacağı ...
Kılıçdaroğlu: Dokunan yanmaya devam ediyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KCK soruşturması kapsamında MİT ...
 
İl Başkanı Bayır’ın Karabağlar zaferi
Delege seçimleri süreci devam eden CHP’de Karabağlar ve Gaziemir’de partililer sandığa gitti.
AK Partili Zeybekci'den CHP'lilere şok sözler!
Denizli Ak Parti Milletvekili Nihat Zeybekci, yerel bir televizyonda katıldığı ...
Moroğlu'ndan Billur Tuz işçilerine destek
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Çiğli Atatürk ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva