HABERLER>POLİTİKA
28 Ekim 2023 Cumartesi - 09:08

AK Partili Saygılı'dan Cumhuriyet mesajı: Daha güçlü kılacak adımlar…

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle bir mesaj AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı "Bugünlere nasıl geldiğimizi asla unutmadan, şanlı tarihimize ve aydınlık geleceğimize sımsıkı sarılmayı sürdüreceğiz. Geçmişle geleceği buluşturan ‘Türkiye Yüzyılı’ anlayış ve vizyonuyla Cumhuriyet’i daha güçlü kılacak adımları atmayı, yeni ve kalıcı reformları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz" dedi.

AK Partili Saygılı dan Cumhuriyet mesajı: Daha güçlü kılacak adımlar…

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Milli egemenliğin yegâne güvencesi Cumhuriyet’in ilelebet yaşayacağını belirten Saygılı; “Cumhuriyet; demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak; kalkınan, bağımsız ve güçlü bir Türkiye idealinden vazgeçmeden çalışmak demektir. 100. yılda bir kez daha idrak etmemiz gereken, bunun ödevimiz ve görevimiz olduğudur.” ifadelerini kullandı.

Doğru kavramak zorundayız
Başkan Saygılı, mesajına şu sözlerle devam etti; “Cumhuriyet’imiz 100 yaşını doldurdu. Kuruluşu gibi, onu ayakta tutmak; hiç de kolay değildi. Dünya üzerinde, her açıdan stratejik öneme sahip bu toprakları işgalden, halkını esaretten kurtaran ve istikbalini şekillendiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman ecdadımızın emaneti başımız üstündedir. Doğru kavramak zorundayız ki; bu emaneti korumak ve ileri taşımanın gereği çok çalışmaktır. Memleketin her köşesine hizmet götürmektir, kalıcı eserler üretmektir. İçeride ve dışarıda birliğimizi, güvenliğimizi tehdit edenlere karşı dimdik durmaktır. Ekonomik, siyasi ve kültürel istiklâlimizi, bizi biz yapan değerlerimizi muhafaza etmektir. ‘Sizin başarınız; Cumhuriyet’in başarısı olacaktır.’ diyen Atatürk’ün altını çizdiği de tam olarak budur.”

Daha güçlü kılacak adımlar…
“Cumhuriyetin 100. yılını gurur ve heyecanla karşılarken; köklerimizden aldığımız güç, hedeflerimize ulaşma inanç ve kararlığımızla durmayacak, yolumuza devam edeceğiz.” diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, mesajını şu ifadelerle sonlandırdı; “Bugünlere nasıl geldiğimizi asla unutmadan, şanlı tarihimize ve aydınlık geleceğimize sımsıkı sarılmayı sürdüreceğiz. Geçmişle geleceği buluşturan ‘Türkiye Yüzyılı’ anlayış ve vizyonuyla Cumhuriyet’i daha güçlü kılacak adımları atmayı, yeni ve kalıcı reformları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canları, kanları pahasına kurtuluş mücadelesi veren ve Cumhuriyet’i bize hediye eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Tüm milletimizin ve hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum.” 

 
'100. Yıl Zübeyde Hanım Botanik Parkı' açıldı
 
Verdiği sözü tuttu... Soyer'den ilk kulaç!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mehmet 28 Ekim 2023 Cumartesi 13:09

SAYIN SAYGILININ CUMHURİYE BAYRAMI TEBRİĞİNDE BÜÜN VATANDAŞLARI KUTLAMIŞ ÇOK GÜZEL BÖYLE DURUMLARA İHTİYACIMIZ VAR TEŞEKKÜRLER.............

Yorumu oyla      3      4  
Rezalet! 28 Ekim 2023 Cumartesi 11:18

Tepecik ve Bozkaya Hastaneleri kapatılmayacak demiştiniz ama tepecik resmen taşınıyor. Çalışanlar dahil insanlar dağ başına gitmek istemiyor. Özellikle asgari ücret alıp da çalışanlar işi bırakırsa kimse şaşırmasın. Bu kadar yanlış yere, plansız, kimseye sormadan yapılan iş tam bir skandaldır. Tepecik Hastanesi yerine uyuşturucu tedavi merkezinin yapılmak istenmesi de ayrı bir skandaldır. Bu hastaneyi kapatarak o bölgeyi resmen öldürmüş olacaksanız. Yerel seçimde bunun cevabını çok sert alırsınız, haberiniz olsun. Tepecik ve Bozyaka yıkılarak, aynı yerlerine hastane yapılması gerekiyor. Bu yanlıştan dönün. İzmir sizin oyuncağınız değil.

Yorumu oyla      3      4  
mehmet 28 Ekim 2023 Cumartesi 11:00

SAYIN BİLAL SAYGILIYI TEBRİK EDİYORUM KISA ZAMANDA BİZLERİN TÜM VAANDAŞLARIN GÖNLÜNE GİRMEYİ BAŞARDI OLDUKÇA BAŞARILI VE MÜTEVAZİ ZAIALİLERİNE BAŞARILARININ DEVAMINI AYRICA SAAĞLIK VE AFİYELER DİLİYORUM..................

Yorumu oyla      3      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Hedefimiz terörden arınmış bir Türkiye'
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hedeflerinin terörden arınmış güçlü bir Türkiye ...
'Demokrasi için çalışacağız ve çaba harcayacağız'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizler, Büyük Önder Atatürk ve ...
Karamollaoğlu'ndan İslam dünyasına Gazze çağrısı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bugüne kadar İsrail'in ...
 
'Katliama sessiz kalan herkesin eline masum kanı bulaşır'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gazze'de masumlar katlediliyor, ...
Yerlikaya: Bu insanlık suçuna kayıtsız kalamayız
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, mazlumların yanında olmanın, gözyaşlarını ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yer gök bayrak olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm vatandaşlarımızı evlerini, dükkanlarını, arabalarını ...
 
'Mısır ile ticaret hacmi hedefi 15 milyar dolar'
Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve beraberindeki iş insanı heyeti, Mısır Ticaret ...
'Gazze'de tüm insanlık bir yol ayrımında'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Gazze'de tüm insanlık bir yol ayrımında. ...
Başkan Özgener’in talebine Bakan Uraloğlu’ndan Temel fıkralı yanıt: Ben yeni duydum!
İzmir Ticaret Odası (İZTO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na Ulaştırma ve ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (1)
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İlk '4' madde neden rahatsız ediyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Dinimiz Âmin
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva