HABERLER>POLİTİKA
7 Haziran 2022 Salı - 22:08

AK Partili o isim İYİ Parti'ye transfer oldu!

Seçim sürecinin hızlanması ile partiler arasında üye kayıt transferleri yaşanırken İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı dikkat çekici bir transfere imza attı. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı, Van Milletvekilliği Aday Adaylığı gibi görevleri yürütmüş olan Firdevs Diba Akkaya, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın rozet takmasıyla İYİ Parti'ye katıldı.

AK Partili o isim İYİ Parti ye transfer oldu!

EGEDESONSÖZ - Genel seçimlerin yaklaşması ile yeni üye kayıtlarına hız veren siyasi partilerde dikkat çekici transferler yaşanmaya devam ediyor.

İzmir'de sık sık siyasi partiler "toplu üye kayıtları var" diyerek siyasi rakiplerine göz dağı verirken, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'da dikkat çeken bir transfere imza attı.

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, AK Parti İl İnsan Hakları Komisyonu Başkanı, 2011 Van İli AK Parti  Milletvekili Aday Adayı, yüksek inşaat mühendisi Firdevs Diba Akkaya partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçti. Akkaya'ya rozeti ise İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar taktı.

SON DERECE HUZURLU VE GURURLUYUM
Rozet takımı sonrası değerlendirmelerde bulunan Akkaya, "Sayın İl Başkanım çok değerli yönetim kurulunun iyi ve cesur yürekleri, kadın ve gençlik kolları başkanlarım değerli üyeler ve saygın basın mensubu arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı saygı ve selamlarımla merhaba demek istiyorum… Sizler de biliyorsunuz ki 'düşüncelerini hiçbir koşulda değiştirmeyen , yanlışları göremeyen ve duyamayanlar sadece ölülerimiz  ve de delilerimizdir.' Şahsım olarak bu değişim ve dönüşüm kararını alırken,her şeyden önce bir Anne olduğum için, kendimce ve günlerce vicdanımın sesini dinledim. Bunca israf, bunca ayrımcılık, bunca vurdumduymazlık  bunca ekonomik darboğazdaki rahatlıklar bunca egolu tavırlar karşısında, sanki dağları ben yaratmışım dercesine,tabana tavandan bakan bir çalışma anlayışı ile, bir yönetim ile birleştiren değil ayrıştıran aziz  insanlarımızı  kutuplaştıran biz değil ben deyip kibirli davranışlarla iç içe   olmamın artık mümkün olmadığını gördüm ve Ak partiden  bu istifa kararımı geçen hafta  aldım. Şahsım olarak herhangi bir etki altında kalmadan beni onure eden il başkanımızın ve yönetiminizin nazik davetiyle  size İyi Partiye gelmeden gurur duydum ve iyilerin cesurların saflarında hele hele başımızda olan bir kadın genel başkanımız Meral Akşener yanında partisinde olmaktan son derece huzurlu ve gururluyum. Doğru bir karar aldığıma inancım ve güvenim  tamdır.  Bu vesile ile son sözüm olarak şunu söylemek isterim ki; vicdani bir farkındalıkla hareket etmek bana daha bir güven ve daha bir huzur verdi. Büyük şairimiz Mehmet Akif'in dediği şu anlamlı sözle cümlelerimi  bitirmek isterim'' yumuşak başlı isem ,kim dedi uysal koyunum… Zulmü alkışlayamam. Zalımı asla sevemem. Hepinize saygılar sunar tekrar başta genel başkanımızın partisinde olmakla sizlerle olmakla, iyilerin ve cesurların kapısını bu kardeşinize açtığınız için davetiniz için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 
İsrail'den BM raporuna tepki
 
Buğday tarlasında çıkan yangın, zeytinliğe sıçradı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Oğulcan 8 Haziran 2022 Çarşamba 08:30

Dön baba dönelim diye bir şarkı vardı. Bu haberi görünce o geldi aklıma. İktidarın durumunu görünce, hele ki seçimler yaklaşırken görünce, dümen kırmalar daha çok olacak

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dışişleri'nden AP'nin Türkiye raporuna tepki
Dışişleri Bakanlığı'nca "Avrupa Parlamentosu’nun (AP) Türkiye raporundaki ...
Bakan Akar Rus mevkidaşı ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Akar, Rusya Federasyonu Savunma Bakanı Şoygu ile ...
Maduro, Türkiye'ye ziyaret gerçekleştirecek
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine ...
 
AK Parti Aliağa’da düğüm çözüldü... Başkan belli oldu!
AK Parti İzmir’de istifa eden Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem’in yerine ...
CHP İzmir’den Cumhurbaşkanı’na suç duyurusu
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi ve CHP İlçe Başkanları, Cumhurbaşkanı ...
Erdoğan, Bahçeli ile Beştepe'de görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ...
 
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP eski CHP değil
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Gezi olayları dolayısıyla bu ülkenin gençlerine, ...
SP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç İzmir'de anlattı: İktidara geldiğimizde...
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç,Türkiye'de son ...
CHP'li vekilden çarpıcı İYTE çıkışı: Aranan kriter insan aklıyla alay ediyor!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’ndeki ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kabiliyetsiz milletin Atatürk’ü olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Evlad-ı Fatihan ne yapacak?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva