HABERLER>POLİTİKA
23 Eylül 2023 Cumartesi - 09:59

AK Partili Dağ’dan yerel seçim vurgusu: İzmir'e AK Parti belediyeciliğini anlatacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yerel seçim çalışmalarına dair yaptığı açıklamada, “İzmir'e AK Parti belediyeciliğini anlatacağız” dedi.

AK Partili Dağ’dan yerel seçim vurgusu: İzmir e AK Parti belediyeciliğini anlatacağız

Ensonhaber YouTube kanalında Taha Hüseyin Karagöz'ün konuğu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yerel seçimlere hazırlık sürecini anlattı.

İzmir’e hizmet etmek istediklerini belirten Dağ, “Şehrin planlanması şehrin yepyeni bir planla ortaya çıkartılması şehrin trafik mücavir alan içindeki trafik meselesini çözmesi biz iktidar olarak şehrin trafiğinden mücavir alan dışındaki trafiğine sorumluyuz. Karayolları üzerinden ulaştırma üzerinden bu konuda İzmirliler gayet iyi bilirler ki hem çevreyolu yapılması hem İzmir-İstanbul Otoyolunun yapılması bu anlamda çevreyolunda ciddi anlamda katkımız var. Konak tünelinin yapılması… Bunlar normalde görevimiz olmadığı halde İzmir’e yani iktidar olarak bu Büyükşehir Belediyesinin vazifesi ama iktidar olarak yaptığımız işler bunlar. İzmir’in hayatını kolaylaştıran işler. Dolayısıyla İzmir’i ileriye götürmek daha fazla hizmet etmek amacımız. Bu güne bunu söyledik inşallah 2024 seçimlerinde İzmir’e ve İzmirliye anlatacağız bahsedeceğiz. Cumhur İttifakı’nın AK Parti’nin hizmet belediyeciliği yani baktığınız zaman bir tarafta İzmir’e ceketimizi koysak kazanırız diyen bir yapı var" açıklamasını yaptı. 

MENFAATÇİ YAPI
İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara değinen AK Partili Dağ, "Bu güne kadar birçok yanlışlık eksiklik olmasına rağmen dile getirmeyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı ilan ettiğinde kokudan mülteci olayından bahseden ve tamamen menfaati üzerine kuran bir yapı ama bizim gerçekten derdimiz gayemiz yıllardır yaşadığımız içinde olduğumuz bu şehirde mevcut halin çok daha ötesi hizmet etmek. İktidar olarak zaten 4 buçuk sene da iktidardayız. Bu seçimden sonra mutlaka yapacağımız işler var ama iki elin bir araya gelmesiyle birlikte yapacağımız çok daha büyük işler var” dedi.

KONGRE SÜRECİ
Aday belirleme süreci hakkında açıklama yapan Dağ, “Şimdi bizim önümüzde kongremiz var. Şu anda konsantrasyonumuzu kongremize verdik. Kongremize coşkulu, heyecanlı bir şekilde ve yerel seçimin startını verecek şekilde hazırlanıyoruz. Genel merkez görevi olarak benim de önceliğim bu kongreyi en güzel şekilde Türkiye’ye her yere mal etmek ve her yerde bu kongre heyecanı oluşturmak. Kongre heyecanı oluştuktan sonra yerel seçim için çalışmalara başlayacağız.  30 büyükşehirden sonra illerden ve ilçelerden başlamak suretiyle adım adım aday belirleme süreçleri yapacağız. Mesela sadece aday belirlemek değil aslında şehirlerin fotoğrafını çekmek bu şehirlerin fotoğrafına göre içinizdeki bulunan isimler üzerinden doğru adaylar tespit etmek.  Bazen fotoğrafı doğru çekersiniz ama o fotoğrafa uygun isimler tam olmaz. Bu isimler içinden en doğrusunu seçmeye çalışırsınız ve en doğrusunu seçersiniz. İlk bu adımın atılması gerek” ifadelerini kullandı.  

BÜYÜKŞEHİR'DE SİSTEM YOK
Yerel seçimlerde AK Partili adayın başkan olması halinde ilk yapılacaklara değinen AK Partili Dağ, “Büyükşehir Belediye binası darmadağın şu anda. Büyükşehir Belediye Başkanı başka yerde bürokratlar başka yerde meclis başka yerde toplanıyor. Bu konuda nasıl bir çözüm üretilecek işin doğrusu çünkü ben bugüne kadar yaptığım görevlerde gördüğüm tecrübem şu siz iyi bir koordinasyon iyi bir sistem kurarsanız ondan sonrası kolay. Her işe en üstteki liderin gitmesi mümkün değil. Sistem kurmanız lazım sizin bir sistem oluşturmanız lazım sistem oluştursa işler yürür. Herhalde en doğru ve en yapılması gereken ilk işlem doğru bir sistemle belediyeyi bir araya getirmek. Doğru şekilde işlemesi lazım yani bu da fizikken de bir araya gelmesi lazım zihnen de bir araya gelmesi lazım” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL'E 'BEKRİ MUSTAFA' BENZETMESİ
Özgür Özel’in CHP’de genel başkanlık adaylığı konusuna da değinen Dağ, Özel’in CHP’nin kaybedenlerinden biri olduğunu söyledi.

Dağ, Özel’in adaylık adımını ‘Bekri Mustafa’ hikayesi ile bağdaştırdı.

Dağ, mahallenin alkol bağımlısına imam bulunamadığı için cenaze namazı kıldıran bir cemaatin hikayesi olan ‘Bekri Mustafa’ anlatısının, CHP’nin durumunu tam olarak karşılayan hikaye olduğunu söyledi.

 
59 milyonluk vurgun... Dolandırıcılardan 'ayakkabı' oyunu!
 
DEÜ'den sıfır atık projesine tam destek!
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ercü 23 Eylül 2023 Cumartesi 21:20

he ya anlat bi ya zaten 20 senedir masal anlattınız biraz daha diğnleriz sorun yok devam

Yorumu oyla      3      3  
Izmirli 23 Eylül 2023 Cumartesi 20:21

Izmir de ak-parti belediyeciliğini CHP verecektir,çünkü parti şu anda yoğun şekilde huzursuzluklar devam ediyor...

Yorumu oyla      2      5  
Bülent Işık 23 Eylül 2023 Cumartesi 18:13

Ankara ve Istanbul'da AK belediyeciliği 25 sene sonra kaybettiğinize göre demekki iyi anlatamamışsınız veya insanlar sizden bıkmış.

Yorumu oyla      7      3  
vatandas 23 Eylül 2023 Cumartesi 16:49

izmirde esek semerini assa chp kazanıyor ugrasmayın ızmır adam olmaz

Yorumu oyla      2      13  
Yoksa? 23 Eylül 2023 Cumartesi 16:09

Demek ki aday

Yorumu oyla      2      3  
Hüseyin 23 Eylül 2023 Cumartesi 15:15

İzmir nasıl soyulur anlatın bakalım

Yorumu oyla      10      3  
Ercan 23 Eylül 2023 Cumartesi 14:31

Ak parti zihniyetini izmir iyi bilir Talan rant ve yakınlarını çok zengin etme zihniyeti.Hesap vermeme zihniyeti. .Bir iş ikiye yapılacaksa ona yaptırma zihniyeti.Aman kardeşim kalsın.Ulke ekonomisini hazineyi çar çur ederek zaten iflas sürecine soktunuz izmire dokunmayın bari Biz halimizden memnunuz.

Yorumu oyla      7      3  
gazo 23 Eylül 2023 Cumartesi 14:13

Sizin belediyelerinizde neler döndüğünü anlatın.Neden başkanları görevden aldınız?Milyarlık rantları verdiğiniz tarikatlarlamı yöneteceksiniz İzmiri?Biz 22 yıldır sizin belediyelerde neler yaptığınızı çook iyi biliyoruz başka kapıya.

Yorumu oyla      7      3  
izmirli 23 Eylül 2023 Cumartesi 13:57

o yapılmadı bu yapılmadı o olmadı bu olmadı boş yapmayın allah aşkına harşey ortada hepimiz biliyoruz neden olmasın bizler 3 kuşaktır soldan gelme dsp de daha hiç bir zaman oyumuz şaşmamıştı ama bu sene ülkenin kaderini değiştiremedik İZMİRİMİZİN kaderini değiştirebiliriz olmuyor kardeşim tunç la munç la olacak iş değil bize incik boncuk çiçek böcek değil bitmiş proje lazım otogarın önünü biteriyen bu sistemden ne bekliyorsun ki izmire ilk gelen orayı görüyor tozdan geçilmiyor siz hala neyi konuşuyorsunuz

Yorumu oyla      2      12  
Cumhuriyetli 23 Eylül 2023 Cumartesi 13:39

anlatacağında anlatmayacağının da

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Saygılı’dan mesaj seli… Soyer’in Erdoğan’a yazdığı mektubun akıbeti ne oldu?
CHP’den gelen merkezi hükümetin İzmir’e yeteri kadar yatırım yapmadığı, ...
'CHP Genel Başkanı onun bunun emanetçisi olmaz'
CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan adayı Özgür Özel, genel başkanlığı kazanırsa ...
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'ta ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.
 
CHP'li Emre'den İzmir örneği, kurultay mesajı: Kılıçdaroğlu açık ara kazanır!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre, kurultay sürecine ve il kongrelerine ...
Kılıçdaroğlu'ndan 'Veysel Şahin' paylaşımı
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaşım ...
Başkan Saygılı ‘Büyükşehir’i alacağız’ dedi, profili çizdi: İzmir’in kendi evlatlarından bir aday çıkaracağız!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Mart 2024’te yapılacak yerel ...
 
Bakan Tunç'tan Diyarbakır annelerine destek!
Tunç, Diyarbakır annelerinin sürdürdüğü oturma eylemine ilişkin "Terörün ...
'Blöf yapmıyoruz, kuruluş ayarlarımıza dönüyoruz'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2024 yılında yapılacak yerel seçimler ...
CHP'li Aslanoğlu'ndan İYİ Partili Özlale'ye yanıt: Bu siyaset tarzı İzmir’de yıllardır işe yaramadı!
İYİ Partili Ümit Özlale'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili yaptıkları ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Dünya rekoru O'nda!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Evlad-ı Fatihan ne yapacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Belediye meclisleri
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Önemli bir düzeltme!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva