HABERLER>POLİTİKA
4 Eylül 2024 Çarşamba - 09:56

AK Partili Bursalı iddialı konuştu: İzmir'de iktidar olacağız!

Cumhur İttifakı İzmir Kadın Meclis Üyeleri ile bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, çalışmalarıyla İzmir'de iktidar olacaklarını belirterek, "Nihayetinde Cumhur İttifakı’na İzmir’de iktidar olma görevini bize verecek. Günün sonunda bu şehrin sorunlarını bu şehrin sevdalıları çözecek" dedi.

AK Partili Bursalı iddialı konuştu: İzmir de iktidar olacağız!

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Cumhur İttifakı İzmir Kadın Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Bursalı’nın önerisi ile başlatılan ve İzmir’in sorunlarına kadın bakış açısıyla çözümler üretmek için ilki gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısının düzenli olarak tekrarlanacağı belirtildi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya, AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Emine Dalkıran ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız ile 17 kadın belediye meclis üyesi katıldı.

“İSTİŞARE KÜLTÜRÜNÜ ÖNEMSİYORUZ”
Gelenekselleştirmeyi hedefledikleri istişare ve değerlendirme toplantısına özel önem verdiklerini belirten Şebnem Bursalı, “Davetimizi icabetle aramızda bulunan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Mazeretleri dolayısıyla gelemeyen arkadaşlarımız inşallah bundan sonraki toplantılarda aramızda olacaklar. AK Parti olarak istişare kültürüne verdiğimiz önem herkesin malumu. Bu kültürü diri tutmak; sorunlara çözüm üretmek, yeni projeler geliştirmek ve nihayetinde başarı çıtamızı yükseltmek adına bizlere yardımcı oluyor. Bizler kadın siyasetçiler olarak geldiğimiz siyasi gelenek ve liderlerimizin kadına bakış açısı bakımından oldukça şanslıyız. Biz de bize olan bu güven ve inancını boşa çıkartmamak için gereğini en iyi şekilde yapmak için kollarımızı sıvadık, çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

“BU TOPLANTILAR BİZE İZMİR’DE DE İKTİDARI GETİRECEK”
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin siyasette kadın gücünün farkında olduklarını kaydeden AK Partili Bursalı, iki liderin de büyük ve güçlü Türkiye’nin imarında kadınlara önemli roller verdiğini ifade etti. Bursalı, kadın meclis üyeleri ile devamlılığı olacak toplantılar serisini yapmayı planladıklarını dile getirerek, “Bu toplantılar bir anlamda tecrübe paylaşımı olacak. Hepimiz siyasi sıfatlarımızın ötesinde birer İzmirliyiz. Dolayısıyla bu şehrin sorunlarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Kim hangi sorunla karşılaştıysa bu soruna çözüm önerisini burada bulacağız, geliştireceğiz, uygulanmasının ısrarcısı ve takipçisi olacağız. Yerelde üreteceğimiz çözüm yollarının merkezi yönetimin de dahil olması gerektiği durumlarda bizler devreye gireceğiz. Gerekli kurum ve kuruluşlarla, bakanlarımızla hatta Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmek suretiyle bu çözüm yollarının hayata geçirilmesini sağlayacağız. Ve bizlerin bu şehir için yapacakları inanıyorum ki hemşehrilerimiz tarafından da takdir edilecek. Nihayetinde Cumhur İttifakı’na İzmir’de iktidar olma görevini bize verecek. Günün sonunda bu şehrin sorunlarını bu şehrin sevdalıları çözecek.” İfadelerini kullandı.

“İZMİRLİ KENDİNE REVA GÖRÜLEN BU YÖNETİM ZİHNİYETİNİ HAK ETMİYOR”
İzmir’de 25 yıldır CHP yönetiminin yerel iktidar olduğunu anımsatan Bursalı, son seçimde CHP’de yaşanan aday belirleme krizinin bir anlamda başarısızlığın itirafı olduğunu söyledi. AK Partili Bursalı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ne İzmir ne de İzmirli kendisine 25 yıldır reva görülen ve 5 yıl daha sürecek bu yönetim zihniyetini hak etmiyor. Her defasında aynı vaatlerle hemşehrilerimizden oy isteyenlerin hayata geçirdiği tek icraatları, yaşattıkları hayal kırıklığı oluyor. Biz yerel yönetimde iktidar olmadan da İzmir’imize hizmet etmenin, sorunları çözmenin yollarını arayacağız. Artık kronikleşen sorunların bir an önce çözülmesi için hemşehrilerimizle birlikte yerel yönetimler üzerinde baskı unsuru olacağız. Onlar çalışmamak için inat ettikçe bizler çalıştırmak için direteceğiz.”

BİR SONRAKİ TOPLANTI MENEMEN’DE
İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Karabağlar meclis üyeleri Kader Ertemiz, Fatma Kuzu, Derya Pala, Serap Eyce; Konak meclis üyesi Kader İlhan; Gaziemir meclis üyeleri Didem Baysal, Neşe Çakmak; Balçova meclis üyesi Aysun Kalyoncu; Bayraklı meclis üyesi Dilek Özkan; Aliağa meclis üyesi Fatma Belgin Aygün; Buca meclis üyeleri Burçin Kevser, Zülfüye Kula; Menemen meclis üyeleri Nevin Öztabak Yıldırım, Safiye İrem İncesu ve Münüre Türker katıldı. Katılımları için kadın meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür eden Bursalı, alınan karar gereği tarihi henüz netleşmeyen bir sonraki istişare ve değerlendirme toplantısının Menemen’de olacağını kaydetti.

 
DEÜ'den dijital su yönetiminde yeni dönem!
 
Başkan Mutlu'dan 'kriz' yorumu: Konak'ta ötekileşme duygusu var!
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Beni de 4 Eylül 2024 Çarşamba 21:50

Ablam, beni de istakoz yemeye davet edecek misin?

Yorumu oyla      0      0  
İstakoz 4 Eylül 2024 Çarşamba 19:59

Istakoz yiyetekmi

Yorumu oyla      1      0  
4 Eylül 2024 Çarşamba 18:57

İzmir in kırıkları burada toplanmış abuk subuk yorumlar. İzmir bu cahiller yüzünden bu halde.

Yorumu oyla      1      2  
EFE 4 Eylül 2024 Çarşamba 17:01

inşALLAH

Yorumu oyla      0      2  
4 Eylül 2024 Çarşamba 16:10

Talihsiz bedeviler yine toplanmış buraya.

Yorumu oyla      1      1  
Serdar 4 Eylül 2024 Çarşamba 14:35

Ahahahahah , cok komik biri , gitsin Istakoz yemege devam etsin !! Daha Otogar Metrosuna iktidar ödenek bile ayirmayi birakin kac yildir biz yapicaz dedikleri halde civi cakilmadi daha , önce hanimefendi gitsin Devletin "biz yapicaz" dedigi calismalari yaptirtsinlar ve Izmir Ankara _izmi Tren yoluna Hizli tren yaptirilirken turistin bile gitmedigi bölgeler YHT insaatlari yapiliyor yani AKP Izmirde birsey apmiyor ve o yüzden hayatta basa gecemez! Lafla peynir gemisi yürümyüor , biz cahil degiliz

Yorumu oyla      4      0  
izmirli 4 Eylül 2024 Çarşamba 12:25

iyi de biz Istakoz değiliz :))

Yorumu oyla      13      0  
Proletarya 4 Eylül 2024 Çarşamba 11:57

Istakoz günü mü yapmışlar?

Yorumu oyla      16      0  
Poyraz 4 Eylül 2024 Çarşamba 11:53

Ankara ve İstanbul'da 25 yıl belediye sizdeydi ondan önceki 5 yıllık Anap döneminide eklerseniz 30 yıl yapıyor. 30 yılda metro hatlarını bitirdiniz mi? 1900 yılında Paris metrosu o günkü teknoloji ile 205 km olarak yapıldı? Ankara ve Istanbul'da kaç km metro hattı yaptınız?

Yorumu oyla      14      0  
Red Kit 4 Eylül 2024 Çarşamba 11:45

Sağlıkta devrim dün 74 lira ilaç katkı payı, bugünde 80 lira ilaç katkı payı. Sizin bırak iktidarı seçim barajını geçmemeniz gerekir.

Yorumu oyla      12      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Kotan kararını verdi: Yokum!
CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanlığı görevini 4 yıldır sürdüren Burak ...
EMEP İzmir'den 'ABD gemisi' eylemi!
İzmir Alsancak Limanı’na demirleyen USS Wasp adlı amfibi hücum gemisi ...
AK Parti, teğmenlere sahip çıktı!
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye’nin Brics üyeliğine ilişkin sürecin devam ...
 
MHP Lideri Bahçeli'den 'teğmen' açıklaması
MHP lideri Devlet Bahçeli, Kara Harp Okulu'ndaki teğmenlerin ant içme ...
AK Parti'de kongre takvimi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'yi 8.Olağan Büyük Kongre'ye götürecek ...
İzmir'de CHP ilçe başkanının aracına silahlı saldırı: 2 gözaltı!
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz'ın park halindeki ...
 
CHP'den 'Can Atalay' için ikinci başvuru
CHP, TİP Hatay Milletvekili seçilen ancak vekilliği düşürülen Can Atalay’ın ...
Özel anlattı: Dilruba protokole neden alındı?
CHP lideri Özgür Özel, İEF açılışında Dilruba Kayserilioğlu’nin protokolde ...
Nöbet başladı: Yankee İzmir'i terk et!
Türkiye Komünist Partisi (TKP) İzmir İl Örgütü üyeleri, İsrail’i korumakla ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ağlayan fotosu hiç yok! Ama…
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet, cemaat ve cinayet!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’de en yüce değer, tembelliktir
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Nefes nefese bir yaz geçti'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva