HABERLER>POLİTİKA
9 Haziran 2011 Perşembe - 10:46

AK Parti sahillere de indi

12 Haziran seçiminde İzmir’de birinci olmayı hedefleyen AK Parti, aralıksız sürdürdüğü çalışmalarını her alanda devam ettiriyor.

AK Parti sahillere de indi

İZMİR - Köylere, mahallelere kadar ‘sıkmadık el, çalmadık kapı’ bırakmayan AK Parti, sahillerde de seçim çalışması sürdürüyor. En ücra noktalara kadar ulaşan teşkilat mensupları İzmir’e yapılacak yatırımları anlatmak için yoğun gayret sarf ediyor. İzmir’in turizm cenneti Çeşme’de bu çalışmaların yoğun olarak yapıldığı yerlerin başında yer alıyor. AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Fatma Özen, İl Genel Meclisi Üyesi Arif Barata ve teşkilat mensupları tüm sahilleri, plajları, köyleri dolaşmaya devam ediyor. Çeşme ilçe teşkilatı; Ilıca, Ayayorgi Koyu, Dalyan Kocakarı, Pırlanta, Altınkum gibi ünlü plajlarda AK Parti’ye oy istiyor.

Çeşme’deki bütün plajları ziyaret ettiklerini, özellikle 35 İzmir projesinin ilçe sakinlerini oldukça heyecanlandırdığını ifade eden Arif Barata, herkesin ortak fikrinin hizmete oy vereceği yönünde olduğunu söyledi. Yerel yönetimlerden hizmet alamadıklarını, belediyenin Çeşme’nin potansiyelini harekete geçiremediğinden yakınan ilçe sakinlerinin, Ulaştırma eski Bakanı, AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın İzmir’deki potansiyelleri harekete geçirecek isimler olduğunu anlattıklarını Barata, “Bu icraatlarla Çeşme turizmde arzuladığı yere kavuşacak.” şeklinde konuştu.
        
Yıldırım tarafından açılışı gerçekleştirilerek Çeşme’ye kazandırılan Marina’nın ilçeye önemli bir katkı sağladığını, bunun memnuniyetini her ziyarette duyduklarını ifade eden Barata, partisinin projelerinin desteğinin büyük olduğunun altını çizdi. 12 Haziran’daki seçimde sahil kesiminden de ciddi oy alacaklarını vurgulayan Batara, “Gezilerimizde sahil kesimindeki vatandaşlarımızdan çok ciddi ilgi gördük. Vatandaşlarımız özellikle sağlık ve eğitim hizmetlerinden çok memnun. Köydeki engellilerin taşımalı eğitimden faydalandığını, aile hekimi uygulamasından duyulan memnuniyetlerini ifade ediyorlar.” dedi.

Barata, Ecrimisil ile ilgili gerekli yasal düzenlemelerin Bakanlık tarafından yapılacağını, Çeşme Belediyesi’nin emlak vergi oranlarını aşağı çekmesi halinde bu sorunun tamamen ortadan kalkacağını hatırlattı. Barata, belediyenin gerekli hamleyi yapması halinde otelcilerin bu sorununun ortadan kalkacağını açıkladı.

KÖYDES ve BELDES yatırımları sayesinde tüm köylerin eşit hizmet aldığını kaydeden Barata, bu desteklerden dolayı susuz, yolu olmayan köyün kalmadığının aktardı. Barata, “Köylüler hayvancılığa ve zeytinciliğe verilen destekten memnun. Milletin duygu ve düşüncelerini ortak aklı devreye sokarak sorunlarının öncelik sıralamasına göre yönetim kadrolarına taşıyoruz. Milletle, devlet arasında devamlı köprü oluyoruz. Sorunları ivedi şekilde çözüyoruz.” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in seçim torbaları hazır
Seçime 3 gün kala İzmir’de seçim üssü Kültürpark içindeki Atlas Pavyonu ...
Hangi sandıkta oy vereceğinizi öğrenin
12 Haziran’da yapılacak seçimde 50 milyon seçmen oy kullanacak. Hangi ...
Güven: Kadınların güçlü sesi olacağım
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Hülya ...
 
Talu: Sağın gerçek temsilcisi DP'dir
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili ...
Güler: Bakan yardımcılığı, milli iradeyi kısıtlamadır
Birgül Ayman Güler, seçim çalışmalarına baba ocağı Bergama'da devam ediyor. ...
'İzmir kimsenin kalesi, arka bahçesi değildir'
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İzmirlilerin AK Parti'nin ...
 
Şahin: İzmirlilerle dalga geçiyorlar
MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayları Selahattin Şahin, Mustafa Sepin, ...
Güçbirliği'nden alternatif miting
İzmir Gündoğdu Meydanı'nda, İşçi Partisi Genel Başkanı ve Cumhuriyet Güçbirliği ...
Tuncer: Vatandaşa hakkını vereceğiz
DSP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. bölge adayı Erol Tuncer, seçim ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva