HABERLER>POLİTİKA
20 Ekim 2011 Perşembe - 15:17

AK Parti Bayraklı İsmail Sarı’da birleşti

Delege seçimlerinde yaşanan silahlı kavga ile gündeme gelen AK Parti Bayraklı Teşkilatı’nda hareketlilik devam ediyor.

AK Parti Bayraklı İsmail Sarı’da birleşti

Fatih YAPAR/Egedesonsöz - Delege seçimlerinde mahallelerin büyük çoğunluğunda başarı ile çıkan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı İsmail Sarı, belediye meclis grubu ile bir araya geldi. Belediye meclis toplantısı öncesinde buluşarak aynı zamanda grup toplantısı yapan Başkan Sarı’ya meclis üyelerinden tam destek geldi. Vilayetler Evi’nde düzenlenen kahvaltıda buluşan meclis üyeleri kongre sürecinde Sarı’ya destek vereceklerini belirtti. Toplantıya Grup Başkan Vekili Ali Aslan, Grup Sözcüsü Hüsnü Boztepe, Grup Sekreteri Kemal Büyükkesim, Meclis Üyeleri Murat Akdemir, Ali Kökoğuz, Nesrin İlhan, Mustafa Kemal Demirel, Baki Durmuş ve İlçe Başkan Yardımcısı Metin Fitöz katıldı.
 
Delege seçimlerinden sonra hazırlıkların devam ettiğini ifade eden İlçe Başkanı Sarı, “Kongre ile ilgili tüm hazırlıklarımız devam ediyor. Desteğimiz sürekli artıyor. Delegelerle sürekli toplantı yapıyoruz” dedi Sarı ayrıca 7 Aralık olan ilçe kongresi tarihinin geriye çekildiğini söyledi. Sarı, “İlçe Kongremiz 25 Aralık Cuma günü 16.00 da başlayacak. AK Partiye gönül veren herkesi kongreye bekliyoruz” dedi.

 
DİSİPLİN KURULU ÇALIŞIYOR
Belediye Meclis Üyesi İpek Özgür’ün Manavkuyu Mahalle Temsilcisi Şevket Eroğlu’nu dövdürtmesi ile gündeme gelen delege seçimleri partinin gündemine oturmuştu. Kesin ihraç istemiyle disipline gönderilen kavga olayından tedbir kararı çıkarken Özgür’ün parti toplantılarına katılmaması karar çıkmıştı. Mahallede yaşanın kavganın ardından İlçe Başkanı İsmil Sarı’nın yönetiminde bulunan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ferudun Kılıç, Alparslan Mahallesi’nde yaşanan kavgada silahını çekerek havaya ateş etmişti. İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın olaya el koymasının ardından Kılıç, istifa etmişti. Öte yandan İl Disiplin Kurulu’nun olaylara karışan diğer isimlerle ilgili de çalışma yaptığı öğrenildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 82 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BUARK 29 Ocak 2012 Pazar 23:34

SENİ İLÇE BASKANI GÖRMEK İSTİYORUZ BÜYÜKKESİM BU TESKİLATI ADAMGİBİ TEMSİL EDECEK TEK KİSİ SENSİN

Yorumu oyla      12      8  
ADNAN 29 Ocak 2012 Pazar 23:32

DURMAK YOK BÜYÜKKESİM LE YOLA DEVAM EN BÜYÜK BASKAN

Yorumu oyla      12      7  
BAYRAKLILI 24 Kasım 2011 Perşembe 14:29

BAYRAKLI İLÇE OLALI BAŞI BİR TÜRLÜ DERTTEN VE SIKINTIDAN KURTULAMADI. BUNUN SEBEBİNİ ŞÖYLE YORUMLUYORUM. AK PARTİLİLER DSP VE CHP LİLERDEN OLUŞMAYA BAŞLADI. EN ÖNEMLİ ÖRNEK İ S M A İ L S A R I , BU ADAMIN YANINDAKİLER NEDENSE HEP MAHKEMELİK OLUYOR VE TUTUKLANIYOR. AMA SUŞ BUNLARDA DEĞİL BUNLARI İLÇE BAŞKANI YAPAN BAYRAKLI DELEGESİNDE. BU ADAM YİNE ADAYMIŞ DIŞARIDAN BİR GÖZLEMCİ OLARAK BU HALİNE GÜLERİM. EĞER İLÇE BAŞKANI OLURSA !!!!! DA BAYRAKLININ DELEGESİNE VE HALİNE GÜLERİM....

Yorumu oyla      15      6  
kim bunlar 23 Kasım 2011 Çarşamba 16:48

bayraklı ilçe başkanı ismail sarı.bey,in.başı bir türlu derten kurtulmiyor.yönetiminde tele kulak ceza evine.giren yönetim param parça.şimdide ismail bey,yin göz bebegi yardımcısı ihalede.üsulsuzlukten göz altında.maşallah ismail bey ve ekibine kimin eli kimin cebinde beli degil.ismail bey hala o koltukta oturmayı kendine yakıştıriyormusun.sana bir dost nasihatı.onurluysan istifa et.akpartimize daha fazla zarar gelmesin.eger akpartiliysen.bekliyorum ismail bey lütfen git burdan.partim için.

Yorumu oyla      14      6  
ARİF OLAN ANLAR 15 Kasım 2011 Salı 13:39

beyler sakın olalım sınırlerimize hakım olalım evet ismail baskan iyi bir insan lakin o kiseyi kırmaz sert konusmaz tarzı bu degil onun seven yanındaki kisiler gercekten onu seviyorsa biraz onu rahat bırakır illaki ismail beyinmi söylemesi lazım arif olan anlar davul zurnamı çalması gerekir ona yanındaki kişilerin yardımcı olamsı lazım ve burda en isabetli karar sarıdır meclis üyeleri de partisini seven kişilerdir sanırımki sarıya tümü desdek veriyor vermekleride gerekir diye düsünüyorum

Yorumu oyla      13      8  
engin dündar. 14 Kasım 2011 Pazartesi 20:49

ak gençler adı altında yorum yapan.bu alçak.bir akparti ailesine fitne ve bozgunculuk peşinde olan biri o gerçek akpartili olsaydı ismini belirtirdi şimdi burada,ki yorumculardan istirahmım.bu tür fitnecilere meydan vermiyelim.sen kimsin,ki yılmaz sayni abi,me ak dava adamına hakaret ediyorsun.adamsan adını yaz yazamasın.çünkü sen akpartili olamasın.sen olsan olsan bir alçaksın.yılmaz abi sen takma kafana seni bizler iyi tanırız sana sonuna kadar kefiliz.dündar ailesi seninle gurur duyor.can abi

Yorumu oyla      15      6  
bulent sönmez.cengizhan mah 14 Kasım 2011 Pazartesi 20:30

EDİTÖR: "AYNI İP'DEN GÖNDERİLEN FARKLI YORUMLAR ONAYLANMAZ. HER BİLGİSAYARDAN AYNI HABERE SADECE BİR YORUM YAPILMASINA İZİN VERİLİR"

Yorumu oyla      13      7  
ahmet kara.alpaslan mah 14 Kasım 2011 Pazartesi 20:18

saygılar sevgiler olsun akpartili tüm samimi dostlara.özümde sevgimde samimi bir düruş gösteren saga sola bukmeden samimi dostum yılmaz sayni kardeşime selam olsun.sayni kardeşim senin her söledigine gözüm kapalı imza atarım sen kendini bilmeyenlere.senin için olmsuz yorum yapanlar ya körler ya sagırlar ya dilsizler ya cehalet içindeler.seni seven dostların herzaman yanındalar sen gerçeksin onlar çakma.onlar gidici sen kalıcısın onlar yolcu sen hancısın.ismini bile yazmaktan aciz bunlar.ak dava.

Yorumu oyla      14      7  
alattin koçak 8 Kasım 2011 Salı 22:45

iyi bayramlar akparti ailesine ve özelimdende yılmaz kardeşime selam olsun arkadaşlar yılmaz sayni kardeşimi taniyanlar bilirler,ki o asla haksızlıga tahmülu yoktur.o asla kimsenin yüzune söylemedigini arkasında konuşmaz.o kadar mert delikanlıdır.çakma isimlerle yorum yapanlar ne kadar akpartili oldugunu yorum yapanların vicdanına bırakiyorum derdi olan yılmazın yüzune konuşabilir ama mert insansa tabi,ki.kendinden korkanlar konuşamaz yılmaz gerçek akparti sevdalısıdır.oyuna gelme yılmaz kardeş.

Yorumu oyla      16      6  
m.emin oltan 8 Kasım 2011 Salı 22:18

sevgili kardeşim yılmaz beye saygılar.sana karşı başlatılan bu çirkin iftiraları şidetle kınadıgımı bizat bilmeni ve bilmelerini isterim yılmaz kardeşim sen her zaman,ki gibi ismini yazarak yorum yapmışsın sana karşı bu iftirayı atanlar o kadar cesaretsiz,ki isimlerini bile yazmaktan aciz ve korkaklar sen bunlara kanma bunlar akpartili olsalardı isimlerini yazarlardı bunu inan yazan bir kişi farklı isimlerden yaziyor oltan ailesi olarak arkandayız yanındayız seni seven arkadaşın m emin oltan sgr

Yorumu oyla      15      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Güven'den şehit ziyareti
CHP İzmir Milletvekili ve CHP PM Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven ile CHP İzmir ...
Erdoğan: Terör örgütü intihar ediyor
Medya temsilcileriyle bir araya gelen Başbakan Erdoğan, PKK terör örgütünün ...
Rahmi Aşkın Türeli’ye önemli görev
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli yerel yönetimler üst komisyonunda görevlendirildi.
 
DP ve BBP'den ortak terör açıklaması
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde hain saldırıda 26 Mehmetçiğin şehit olmasının ...
Kılıçdaroğlu, GATA'da yaralı askerleri ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari'deki terör saldırısında ...
İşte CHP'yi karıştıran afiş: Kılıçdaroğlu gidecek...
Ankara sokaklarına asılan bir afiş CHP’de günün konusu oldu. Ankara, İzmir, ...
 
Barzani’den PKK’ya çok sert bildiri
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı ...
Meclis kapılarını terör için kapatıyor!
Meclis Genel Kurulu, yarın, terörü konuşmak için toplanacak ve oturum ...
Türkiye yasta, meclis her zamanki gibi...
Türkiye terörle ilgili siyasetçilerden somut adım beklerken Meclis'teki ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva