HABERLER>POLİTİKA
10 Mayıs 2015 Pazar - 16:15

AK kadınlardan Gündoğdu'da halaylı anneler günü

AK Partili kadınlar her ilde Anneler Gününü kutluyor. Eş zamanlı gerçekleştirilen etkinliklerin İzmir’deki adresi ise Gündoğdu Meydanı oldu. İl Kadın Kolları önderliğinde toplanan kadınlar, meydanda halay çekerek anneler günün kutladı. Etkinlik kapsamında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema anneleri çocuklarına sahip olma uyarısı yaptı. Ulema, “PKK terörüne inat, Gezi olayları nedeni ile gençlerimizi, çocuklarımızı sokağa dökenlere inat, paralelcilere inat, anneler evlatlarımıza sahip çıkmamız lazım” dedi

AK kadınlardan Gündoğdu da halaylı anneler günü

Onur DENİZ / EGEDESONSÖZ -  Türkiye’nin her yerinde Anneler Günü heyecanı yaşanıyor. İzmir’de Anneler Günü kutlamalarının ilk adresi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’daki kabri oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere İzmirlilerin akın ettiği törenin yanı sıra AK Partili kadınlar da Gündoğdu Meydanı’nda kutlama gerçekleştirdi.



HALAYLI KUTLAMA
AK Parti Genel Merkezi’nin tüm Türkiye’de ortak gerçekleştirdiği etkinliğin İzmir’deki adresi Gündoğdu Meydanı oldu. Etkinliğe AK Parti İzmir Kadın Kolları önderliğinde toplanan partili kadınların yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Gözde Keskin, AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, AK Parti İzmir milletvekili adaylarının yanı sıra birçok partili katıldı. Partililer meydanda müzik eşliğinde halay çekerken, konuşmaların ardından Gündoğdu Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüş esnasında Kordon’daki annelere gül dağıtıldı.

ANNELERİMİZ İÇİN DURMADAN ÇALIŞTIK
Anneler Günü kapsamında “Güçlü Anneler Güçlü Türkiye” adlı etkinliğin ilk konuşmasını AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin gerçekleştirdi. 12 yıllık AK Parti iktidarının annelerin yüzünü güldürmek için çalıştığını söyleyen Keskin, “Annelerimize en kıymetli varlıkları olan evlatları için daha iyi eğitim, daha iyi sağlık hizmeti, daha güvenli bir ülke verebilmek gayesiyle durmadan çalıştık. 30 yıl boyunca yüzleri gözyaşlarıyla ıslanmış anneleri teselli etmekten daha fazlasını yapmak istedik. Çözülemez, yapılamaz denilen meselelere eğildik. Bu ülke üzerinde, tarih boyunca kardeşçe yaşamış halklarımıza gelecekte de birlikte yaşama umudu verdik” dedi.

ANNELER İSTERSE BİTMEYECEK KAVGA YOK
Keskin, “Bugün ülkemizin her köşesinden anne sağduyusu, anne şefkati ve anne yüreğinin sesleri duyuluyor. Ülkemizin geçmişte yaşadığı acıları, sıkıntıları, hasretleri ve korkuları en çok hisseden ve yaşayan annelerimiz, bugün güçlerini yüreklerindeki merhametle birleştirip adeta inşa ettiğimiz güzel geleceğe iyilik ve umut taşıyor. Bugün ülkemiz için daha güzel bir gelecek hayal ediyorsak bu en çok da annelerimize, kadınımıza olan güvenimiz sayesindedir. Anneler isterse birleşmeyecek yürek, anneler isterse bitmeyecek kavga, anneler isterse gerçekleşmeyen hayal kalmaz. Bize göre her anne güçlüdür. Çünkü annelik her türlü hesabın, kavganın, vicdansızlığın önünde en geçilmez, en sağlam zırhtır” diye konuştu.

ANNELER EVLATLARINIZA SAHİP ÇIKIN
Keskin’in ardından konuşmasını yapan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, “Toplumların medeniyet çizgileri kadınlardır. Bu medeniyetlerin, kültürümüzün, geleneklerimizin gelecek nesillere, gençlere  aktarılması da biz annelerin üzerindedir. Artık bugün güçlü bir toplum olmak istiyorsak, biz AK Parti olarak kadının da güçlü olduğu, erkeğin de güçlü olduğu, gençlerin de güçlü olduğu bir dizi politikaları hayata geçirdik” dedi. Ulema, “Değerli anneler ülkemiz üzerinde çok önemli oyunlar oynanmakta. 30 yıl boyunca PKK terörü ile bu ülkenin büyümesine pranga takanlara inat, en yakın zamanda Gezi olayları nedeni ile gençlerimizi, çocuklarımızı sokağa dökenlere inat, paralelcilere inat,  anneler biz sapa sağlam evlatlarımıza sahip çıkmamız lazım. Bizim artık bu ülkede siyaset mühendisliği yapmak isteyen hiçbir kesime karşı feda edecek bir tek evladımız bile yok” diye konuştu.



TENZİLE ANADAN ZÜBEYDE HANIMA
Günün önemi ile ilgili konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar ise “Biz bu etkinlikleri bir farkındalık yaratmak için gerçekleştirdik. Bu etkinlikler bizim annelerimizi yılda bir kere hatırladığımız anlamına gelmiyor. Ama huzurevinde annesi olanlara belki bir farkındalık oluştururuz, önümüzdeki nesillere örnek oluruz diye bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Ben anne olan ve içinde çocuk sevgisi olan, Türkiye’mizin kurucusu Zübeyde hanım efendiden, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile hanım efendiye kadar bu ülkeye hizmet etmiş her annelerin anneler gününü kutluyor, vefat edenlere de Allahtan rahmet diliyorum. Onlar bizim gelecek kuşağımıza ışık tutacak bir anne. İnşallah tarih içinde bize de örnek annelerdi derler. Çünkü biz şunu biliyoruz ki bir annenin çocuğuna bırakacağız en büyük miras, güzel bir isim, ülkeye yapılan bir katkıdır” şeklinde konuştu. 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhalif 11 Mayıs 2015 Pazartesi 13:02

çocuklarımıza mı sahip çıkıyorlar, nasıl? dindar nesil yetiştirerek mi? bu ülkeye aydınlık nesiller gerekli.

Yorumu oyla      13      7  
izmirli 11 Mayıs 2015 Pazartesi 10:16

izmir de akepe nin bittiğinin en güzel kanıtı. 15 kişi ancak gelmişler. kendileri bile inanmıyor.

Yorumu oyla      22      7  
11 Mayıs 2015 Pazartesi 08:59

Soma'da analar ağlarken İZmir'in göbeğinde, sorumluları daha hesap vermezken, anaların gözyaşı dinmezken AK Kadınlardaki bu sevinç bu coşku nedir? Neyin bayramı neyin düğünü bu? ayıptır biraz vicdanı olan durur bir düşünür

Yorumu oyla      24      8  
Türkan 11 Mayıs 2015 Pazartesi 08:57

Tam bir tükenmişlik. Seçimler keşke ertelense.

Yorumu oyla      22      8  
TC misafir 10 Mayıs 2015 Pazar 23:52

Somada yetim kalan çocuklara ve dul kalan eşlere sahip çıktınız mı? hayır! samimiyetsizsiniz.

Yorumu oyla      25      8  
nalan ercan 10 Mayıs 2015 Pazar 23:07

esiden sokalrda 5yıl evvel 30 40 kişi ile halay çeker simdi miilet veklileri tanıtmak için 6 8 kişi ile geziyorlar seçim günü esas halayı tc yapacak..hak hukuk ve özgürlük için

Yorumu oyla      25      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Almanya'da seçim mesajları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oy kullanmak bir külfet değil tam tersine bir ...
Evren'in vefatına hükümetten ilk yorum: Ölünün arkasından...
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 9. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in ölümüyle ...
MHP’li Tanrıkulu’ndan İzmirlilere miting teşekkürü
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı, ...
 
MHP Lideri Bahçeli'den miting sonrası Aliağa turu
Seçim çalışmaları kapsamında İzmir'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi ...
Davutoğlu'ndan hudut dışı sürpriz ziyaret!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa mitingi öncesi, geçen Şubat ayında ...
Çıray 'Gül ve Erdoğan' iddialarını Meclis'e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Dr. Aytun Çıray E. Genelkurmay İstihbarat ...
 
AK Partili Kuzu'dan Kenan Evren'e övgü
12 Eylül cuntasının lideri Kenan Evren'in ölümünün ardından, Türkiye'de ...
Bayrak asma kavgasında kan aktı: 2 yaralı
Bolu'da HDP bayrağı asmak isteyenlere, bir grubun müdahale etmesi sonrası ...
Erdoğan'dan İzmir'e 626 proje ve yaşam tarzı mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Stadı'ndaki toplu açılış töreninde halka ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva