HABERLER>POLİTİKA
7 Mayıs 2011 Cumartesi - 12:15

Tanrıkulu Çiğli'de esnafı dinledi

MHP İzmir 2. Bölge Adayı A. Kenan Tanrıkulu Çiğli halkının ve esnafının dertlerini dinledi.

Tanrıkulu Çiğli de esnafı dinledi

İZMİR - Çiğli MHP İlçe Teşkilat Başkanı Nevzat Karal ve partililer tarafından karşılanan Tanrıkulu, ilçe başkanlığına yaptığı ziyaretinin ardından  Çiğli esnafının sorunlarını dinledi.
Çiğli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkule birçok bölgede olduğu gibi Çiğli esnafının da sıkıntısının büyük olduğunu her gün zarar ile günü kapatan esnafın, kredilerle ayakta durmaya çalıştığını söyledi. Tanrıkulu ise esnafın tüm sorunlarının çözümünün MHP’de olduğunu belirterek, uygulamaya alınacak yeni projelerle ekonomik çözümler geliştirerek esnafın yüzünü güldüreceklerinin sözünü verdi.

Çiğli ziyareti sırasında Köyiçi Mahalle Muhtarı Ahmet Çelik’i de ziyaret eden Tanrıkulu; “Bizim için muhtarlar yolumuzu aydınlatan fenerler gibidir. Işığınızdan faydalanmak için sizi dinlemeye geldik” dedi. Köyiçi Mahalle Muhtarı Ahmet Çelik ise halkın mevcut yönetimden şikayetçi olduğunu, hizmetleri sağlıklı şekilde alamadığını belirterek; “yollarımız ve çarpık yapılaşma emlak değerlerini kötü yönde etkiliyor. Çağdaş şehircilik anlayışı ile bu bölgeyi yönetecek yönetimlere ihtiyaç var” diye konuştu.

Çiğli bölgesi ziyareti sırasında Gazetem Çiğli’nin sorularını da yanıtlayan Tanrıkulu, “Son dönemde terörü siyasete alet edenleri işaret ederek bölücülük yapan partiler benim muhatabım değildir” dedi.
Hem AKP’den hem de CHP’den oy aldıklarını belirten Tanrıkulu, “İzmir’in yönetimi tam bir beceriksizlik örneğidir. İzmir merkezi yönetim olan AKP ve yerel yönetim olan CHP arasında sıkışmış kalmış, hiçbir hizmeti doğru dürüst alamayan ve bundan zarar gören bir ilimiz. İzmir yönetilemiyor tam bir beceriksizlik hakim. Örneğin Çiğli’de bat-çık tabir edilen geçitler vardır, bunlar beceriksiz CHP yönetimlerine ait, doğru dürüst yapılamamış ve sorun çıkaran projelerdir” dedi.

Şoför esnafının sorunlarını öğrenmek için Çiğli Şoförler Odası’nı ziyaret eden A.Kenan Tanrıkulu Oda Başkanı İbrahim Bayram’dan çevre ve şoförlerin sıkıntıları ile ilgili bilgiler aldı. Bayram, kaçak ticari araç kullanımının miktarını diğer illere göre benzerlik gösterdiğini kaçak ticari aracın, dürüst çalışan esnaf açısından çok büyük bir sorun oluşturduğunu söyledi. Çiğli bölgesinin arada kaldığını ifade eden Bayram, üst kısımda ana yol ve geçitler orta kısımda metro ve deniz kıyısında arıtma tesisi tarafından kapatıldığını ve Çiğli’nin bu arada sıkışıp kaldığını ve kısır bir bölge haline geldiğini söyledi. A.Kenan Tanrıkulu kaçak ticari araçların ülke sorunu olduğunu, yönetimlerin bu konu üzerine acil olarak gitmesi gerektiğini vurgulayarak; “Sadece kaçak araç değil, kaçak mazot, merdiven altı üretim yapan tesisler de ciddi sorunlar oluşturuyor. Patlayan araçlar ve bu yakıtları üreten yerlerin başına gelen kazaları hepimiz biliyoruz. Bizim dönemimizde ticari araçlar tarafından artan LPG kullanımını destekleyen bir takım kolaylıklar yapıldı. Fakat bu kolaylıklar suistimal edildi. İşini dürüst yapan esnaf ise yine madur oldu. Bütün bunları ne yazık ki üzülerek izledik” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Günay Hitler'in propaganda bakanı gibi'
Büyükşehir operasyonu sonrası CHP’liler operasyona seviniyor. Biz onlardan ...
Şahin: CHP mağdur edebiyatı yapıyor
MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, İzmir Büyükşehir ...
Türeli ve Özcan Bal-Göç’ü ziyaret etti
CHP İzmir Milletvekili adayları Rahmi Aşkın TÜRELİ ve Av. Aydın Özcan ...
 
Güler Ödemiş'te çiftçiyle buluştu
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Birgül Ayman Güler Ödemiş köylerini mesken tuttu.
Moroğlu ve Yüksel genç siyasetçilerle buluştu
Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu Öğrencileri Gençlik ...
Ergün: CHP yüzde 25 alsa bayram edecek
Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, İzmir'i, bir partinin kalesi olarak ...
 
Ulema: Kadınları iş hayatına yönlendireceğiz
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Nesrin Ulema, kadına yönelik ...
Susam: Köylü yeniden üretici olacak
CHP’li Susam, iktidarlarında mazotun 1,5 lira olacağını, köylünün yeniden ...
'Kadın girişimciler mikro kredi ile iş sahibi oldu'
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Müjde Özkumova, AK Parti’nin ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva