HABERLER>POLİTİKA
8 Mayıs 2011 Pazar - 11:22

Eyipişiren'e durmak yok!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren dur durak bilmiyor. CHP’nin genç ve gülen yüzlü adayı Eyipişiren Bornova ve Karşıyaka’daydı.

Eyipişiren e durmak yok!

İZMİR - Bornova’da muhtarlarla, Karşıyaka’da yurttaşlarla bir araya geldi. Roman vatandaşlarla dertleşti, Manavkuyu’da seçim bürosu açılına katıldı. 8. sıra adayı Eyipişeren “2. bölgeden 10 arkadaşımızla birlikte meclise gideceğiz.” dedi.   
 
ECHP Bornova İlçe Örgütünün düzenlediği etkinlikte muhtarlar ile bir araya gelen Eyipişiren’e Bornovalı muhtarlar Atatürk’ün imza ve mühürlerinin bulunduğu resim hediye ettiler. CHP Bornova İlçe Örgütünün ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren’in yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Alaattin Yüksel, Mehmet Ali Susam, Mustafa Moroğlu, Hüseyin Sezer, Coşkun Çiflik, CHP Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, CHP Bornova ilçe yönetimi, il genel meclisi üyeleri ve Bornovalı muhtarlar katıldı. CHP iktidarı ile muhtarların yaşadığı tüm sıkıntıların çözüleceğini belirten Eyipişiren “Muhtarlarımız çok önemli bir görevi yerine getirmeye çalışırken birçok problem ve sıkıntı yaşamaktadır. CHP iktidarında muhtarlarımız özlük haklarını alacak ve çalışma rahatlığı kazanacak. Mahalle muhtarlarımız belediye meclislerinde köy muhtarlarımız ise il genel meclislerinde kendi bölgelerinin konularında hem söz sahibi, hem de oy kullanarak karar sahibi olacaklar.” dedi.
 
Karşıyaka’da Levent Eyipişiren’e sevgi seli
Karşıyaka halkı tarafından çok sevilen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Levent Eyipişiren Zübeyde Hanım Mahalle Pazarı’nı gezdi. CHP Karşıyaka ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarının yanı sıra mahalle temsilcileri ile Zübeyde Hanım Mahalle Pazarına gelen genç vekil adayı Eyipişirin’e yurttaşlar uzun süre sevgi gösterilerinde bulundu. Yurttaşlar genç ve güler yüzlü vekil adayına “Mecliste bölgemizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Bizler sonuna kadar arkandayız. Ülkemizin genç, çalışkan ve dürüst siyasetçilere ihtiyacı var.” sözleriyle destek oldular.
 
Roman yurttaşlar genç vekil adayını bağrına bastı
Örnekköy’de bulunan Karşıyaka Egeli Romanlar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret Eyipişiren’i roman yurttaşlar bağrına bastı, Eyipişiren’i uzun süre bırakmayan roman yurttaşlar genç vekil adayı ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Roman mahallesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Eyipişiren yürüme engelli 2 yurttaşında isteğini kırmayarak ihtiyaçları olan tekerlekli sandalyenin alınmasının sözünü verdi. CHP İktidarında Aile Sigortası ile dar gelirli yurttaşlarında rahat bir nefes alacağını belirten Eyipişiren “Aile Sigortası Projemiz ile ihtiyaç sahibi ailelerde, doğrudan evin kadınına maaş bağlanacak. Bu ücret ailenin sıkıntısının boyutuna göre 1250 liraya kadar artabilecek. Yani CHP İktidarı ile dar gelirli aileler derin bir nefes alacak.” dedi. Örnekköy’de esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını devam ettiren genç vekil adayı Eyipişiren ayrıca Eskişehirliler Derneği Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek yurttaşlara CHP’nin seçim projelerini anlattı. 8. Sıra adayı Eyipişiren seçilememe gibi bir kaygısı olmadığını belirterek; “2. bölgeden 10 arkadaşımla meclise gideceğimizden kuşkum yok.” dedi.  
 
Manavkuyu’da seçim bürosu açılışına katıldı
Bornova Manavkuyu’da yapılan seçim bürosu açılışına da katılan Levent Eyipişiren açılış kurdelesini CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, milletvekili adayları ve belediye başkanları ile beraber kesti. Açılışta bir konuşma yapan Eyipişiren partiye olan ilginin her geçen gün arttığını belirterek “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olmasından sonra partimiz büyük bir ivme kazandı. Seçim çalışmalarında halkımızın genel başkanımıza ve partimize olan ilgisi bunun en güzel örneğidir. 12 Haziran’a kadar durmadan ve yorulmadan çalışacağız. Önce İzmir’de sonrada tüm Türkiye genelinde alacağımız başarılı sonuçlar ile partimizi iktidara taşıyacağız. Halkın iktidarı ile beraber ülkemizde herkes rahat bir nefes alacaktır. Bilgili, donanımlı ve çalışkan kadrolarımız ile korku imparatorluğunu yıkacağız.” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
serdar 9 Mayıs 2011 Pazartesi 00:25

selam dostum..levent beyi ve siyasi geçmişini çok iyi bilmediğini düşünüyorum...emin ol 13 kişilik listeyi sana hazırlatsalardı sen kendi kendinle kavga ederdin aklına gelen sosyal demokratları listeye sığdıramıyorsun diye (sav,anadol,sevigen gibi)..değişime karşı çıkan kesimdensin sanırım..türkiye genelinde oy alamadığımız yerlerdeki büyük ilgi alaka ve sevgi değişimin ne denli doğru olduğunu göstermektedir. oyunu atıp atmanan sorun değil..emin ol dostum sizler gibi zihniyetlerle savaş vermekten iktidar olamadık..ama artık yolumuz açık iktidara yürüyoruz..

Yorumu oyla      14      6  
8 Mayıs 2011 Pazar 22:06

neden istanbulda aday olsaydı eyipişiren burda siyaset yapanın emeklerine haksızlık deyilmi sosyaldemokratlık bumu gerçi adayların çoğu dışardan yani yılarını veren örgüte kimse yok ikinci bölgede herkes soyal demokratlığı kendi çıkarı doğrultusunda kulanıyor gençse genç hiç önemli deyil yılarını ve gençliğini verip olmıyanlara en büyük haksızlıktır onun için chp ye oy yok

Yorumu oyla      13      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Siyasette ikinci skandal kaset depremi
Daha önce iki genel başkan yardımcısı istifa etmek zorunda kalan MHP’de ...
Gül'den ince mesaj
Cumhurbaşkanı Gül, yaklaşan seçimler öncesi kentte huzurlu sürecin devam ...
Kılıçdaroğlu’ndan AK Parti’ye sürpriz ziyaret
İstanbul’da seçim turuna devam eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sürpriz ...
 
‘Neyle tehdit edeceğim asıl tehdit altında olan biziz’
“Kötü şeyler olacak” diyen Demokratik Toplum Kongresi Eşbaşkanı Aysel ...
Günay: İzmir-Ilgaz aynı oyun!
Bakan Günay, Büyükşehir operasyonuyla, Başbakan’ın konvoyuna yapılan saldırıyı ...
Bozoğlu: İşsizliği CHP bitirecek
CHP İzmir 1.Bölge Adayı Baş Hesap Uzmanı Dr. Turgay Bozoğlu, Ege Mahallesinde ...
 
Erdoğan: Kılıçdaroğlu dengesini kaybetti
Başbakan Erdoğan, “Statükonun Allah"ı diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenmeyi sürdürdü.
'Didim açıklarındaki adalar Yunan işgalinde'
Demokrat Parti Genel Başkanı İzmir’de partisinin seçim bildirgesini açıkladı. ...
MHP Selçuk’ta gövde gösterisi yaptı
MHP İzmir Milletvekili adayı D.Müsavat Dervişoğlu dünkü programında Selçuk’a ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva