HABERLER>POLİTİKA
18 Ağustos 2023 Cuma - 12:14

CHP’li Aslanoğlu’ndan örgütlere talimat: Kongresini bitiren sahaya!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de ilçe kongrelerine devam ederken, kongrelerini tamamlayan ilçelerin ilçe başkan ve yönetimleri CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretlerin gündemi yaklaşan yerel seçim hazırlıkları oldu.

CHP’li Aslanoğlu’ndan örgütlere talimat: Kongresini bitiren sahaya!

İlçe kongrelerini tamamlayan ilçelerin başkan ve yönetimleri CHP İzmir il başkanlığını ziyaret ederek, il başkanı Şenol Aslanoğlu ile bir araya geliyor. Bayraklı, Balçova, Konak, Urla, Gaziemir ve Torbalı ilçe başkanları ve  yönetimleriyle bir araya gelen Aslanoğlu, ilçe örgütlerine “ kongreniz bitti, şimdi tek hedefimiz yerel seçimler. Tüm örgütünüzle birlikte sahaya inin” mesajı verdi.

Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Aslanoğlu şunları söyledi;

“İzmir’de İzmir halkının bize verdiği desteğe yakışır bir demokratik süreç işletiyoruz. Partimizin mahalle seçimlerini şimdiye kadar görülmemiş bir uzlaşı içinde tamamladık. Aynı uzlaşı ve demokratik süreci ilçe kongrelerimizde de yaşıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun işaret ettiği, değişim ve yenilenmeyi kongrelerimizde hayata geçiriyoruz. Bunu yaparken de bazılarının beklediği gibi dağılarak, bölünerek değil tam aksine daha da güçlenerek, birbirimize sıkı sıkıya sarılarak, omuz vererek yapıyoruz kongrelerimizi. Bu süreçte kongrelerini tamamlayan ilçe başkanlıklarımızın ziyaretleriyle de ilk çalışma planlarımızı yapmaya, yol haritasını belirlemeye başladık bile. Bizim kongre sürecimiz partimizin büyüklüğü ve halkın umudu olması sebebiyle hep gündem olmuş, yakından takip edilmiştir. Ama bizler kongre süreçlerimize rağmen ülkenin gerçek sorunlarından asla kopmuyoruz. AKP iktidarının vatandaşı mahkum ettiği yoksulluk ve bitmek bilmeyen ekonomik buhran her zaman ilk gündemimiz olmaya devam edecek.

İZMİR’DE 14 VE 28 MAYIS’TA OLDUĞU GİBİ HEZİMETE UĞRAYACAKLAR
Ziyarete gelen ilçe başkan ve yönetimleriyle yerel seçim hazırlıkları, saha çalışmaları ve seçime yönelik örgütlenme modelleri üzerinde çalışmaya başladıklarını ifade eden Aslanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;

Kongre sürecini tamamlayan ilçelerimizin artık tek hedefi olacak. O da yerel seçim hazırlığı ve saha çalışmaları. Zaman kaybetme, dinlenme lüksümüz yok. Kongresi biten tüm ilçelerimiz sahaya inecek. Bu koltuklara aday olup seçilen arkadaşlarımızdan beklentimiz saha çalışmalarında, vatandaşın sorunlarının çözümünde ve belediye hizmetlerimizin anlatılmasında fark yaratmalarıdır. Bunu başaracak kadrolarda örgütümüz tarafından seçilmiştir. Delegeler görevini yaptı, şimdi sıra ilçe başkanlarımız ve yönetimlerinde. Hiçbirimiz il kongresi, kurultay falan diyerek zaman kaybedemeyiz. O kongreler biz olsak da yapılır, olmasak da yapılır. Ama yerel seçimlere giderken kaybettiğimiz zaman asla yerine konamaz. Yeni seçilen ilçe başkanlarımızda bu durumun farkında ve ilk çalışma planlarını bizlerle paylaştılar. Ziyaretimize gelen, sağlanan uzlaşı ve şeffaf kongre ortamı için il başkanlığımıza teşekkür eden tüm ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, böylesi zor bir dönemde göreve talip olup, partiyi yerel seçimlerde başarıya taşıyacakları için asıl ben teşekkür ediyor ve bir kez daha başarılar diliyorum.

AKP iktidarının belediyelerimiz üzerindeki algı oyunlarının, memleketi içine sürükledikleri felaketlerle ilgili tek laf etmeyen AKP’lilerin, yalan ve çarpıtmaya İzmirlileri kandırma girişimlerinin artarak süreceği bir ortama giriyoruz. Ama ne korkuyor ne de çekiniyoruz. CHP örgütleri olarak İzmir halkıyla birlikte, tıpkı 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta İzmir’de yaşadığımız gibi, yerel seçimlerde de bu oyunlarını bozacağımızdan ve bir kez daha İzmir’de AKP’yi hezimete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

ZİYARETE KİMLER GELDİ?
CHP İzmir il başkanlığında yoğun geçen ziyaret gününde, Partinin Bayraklı ilçe başkanı Didem Gültekin, Balçova ilçe başkanı Murat Aküzüm, Konak ilçe başkanı Ozan Ali İlgazi, Urla ilçe başkanı Pelin Karasakal, Gaziemir ilçe başkanı Kasım Özkan, Torbalı ilçe başkanı Hakkı Polat ve ilçe yönetim kurulları, il başkanı Şenol Aslanoğlu ile bir araya geldi.

 
CHP’li Arslan’dan AK Parti’ye hodri meydan: Boyunuzun da oyunuzun da ölçüsünü alacağız!
 
Karşıyaka'ya 26 milyonluk temlik şoku!
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirli 19 Ağustos 2023 Cumartesi 11:51

Şenol çok ama çok boş bir adamsın... Yazıklar olsun senin peşinden tıpış tıpış gidenlerin aklına...

Yorumu oyla      11      4  
İşçi 19 Ağustos 2023 Cumartesi 10:47

Kendi inanıyor mu acaba bu söylediğinden?

Yorumu oyla      9      4  
İzmirli 19 Ağustos 2023 Cumartesi 00:44

Şuna bak şu sıfatsıza bak! Tepeden inme geldin o koltuğa, Ne ara müsamere çocuklarına emir veren hocalar gibi konuşma! Seni zaten bu örgütte ne seven var nede takan... Kendini güldürmekmen başka bir işe yaramayan birisin sen... Kooperatiflerin şaibeli, ticaret hayatın şaibeli her işin şaibeli... Çok beklersin daha tıpış tıpış oy seçmenden... Kendin çal kendin oyna şenol efendi...

Yorumu oyla      12      4  
Karşıyakalı 18 Ağustos 2023 Cuma 21:51

Aday adayı ne içtin neyin kafasını yaşıyorsun? Kk adamı çizdi bir dönem daha aday yapmadı.. Bir araştır derim acaba hangi nedenlerden dolayı aday yapmadı.. ( Mavi Bahçe AVM olabilir mi acaba? ) Araştırda sonra gel buralarda yorum yap emi... Hadi naş! Karşıyaka taraftar grubu olarak asla asla böyle birini bir daha aday olarak görmek istemiyoruz... Karşıyaka zor kurtuldu bundan!

Yorumu oyla      12      4  
örgüt... 18 Ağustos 2023 Cuma 20:08

sy baskan sen zaten kongrede yine kooperatifin basına tayin olucan boş vwe bu saha işlerini...

Yorumu oyla      10      4  
Vatandaş 18 Ağustos 2023 Cuma 19:31

chp böyle siyasi bilgisi, birikimi olmayan birini çok aradı mı ? buradan bu adamın Kooperatifçilik işlerini yazın.. yazın ki herkes tanısın bu haramileri... Tunç'da bunları ihalelere boğsun! Ye kürküm ye..,!

Yorumu oyla      13      4  
Gaziemir 18 Ağustos 2023 Cuma 17:06

Altay tesislerinin yanındaki saha herdaim müsait gelebilirler...

Yorumu oyla      10      5  
aydınlık 18 Ağustos 2023 Cuma 13:53

Belediyeleri yönetemeyen işçisini,memurunun haklarını vermeyen kente bir şeyi katmayan akrabalarını belediyelere dolduran 3 dönem yapıp eşini başkan yaptıran. İnsanları tehdit eden kişiler başkan yapacaksanız. hiç oy beklemeyin.

Yorumu oyla      12      5  
Gerçekler 18 Ağustos 2023 Cuma 13:30

Çok beklersin sahaya çıkmalarını bunlar seçilene kadar seçildikten sonra menfaat başlar, hele Gaziemir ilçesini hiç bekleme sahaya onlar sadece kendini düşünür ancak örgütü bölmeyi becerir ,bu durumda da size hayırlı işler demek düşer

Yorumu oyla      10      6  
ADAY ADAYI 18 Ağustos 2023 Cuma 12:42

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Eski Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu AKPINAR'ı gösterin.Yaptığı projeleri yapan bir 2.Başkan yok.Yoksa İzmir'i zor kazanırsınız.

Yorumu oyla      10      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Arslan’dan AK Parti’ye hodri meydan: Boyunuzun da oyunuzun da ölçüsünü alacağız!
Yerel seçimler ile ilgili iktidar partisine İzmir üzerinden yüklenen Cumhuriyet ...
CHP'li Arslan: Elektrik dağıtım bedeli, enerji bedelini geçti!
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ednan Arslan, üretim maliyetlerindeki ...
CHP Seferihisar’da tek adaylı seçim!
Kongre sürecinin devam ettiği CHP İzmir İl Örgütü’nde bugün Seferihisar’da ...
 
Menderes’in eski Başkanı'ndan 'çöp' resti: 109 bin 983 kişiyle İzmir’e yürürüz!
Belediye başkanlığı yaptığı dönemde de Menderes’e çöp tesisi kurulmasına ...
Ankara çıkarmasında Kılıçdaorğlu'na söz: İzmir'de rekor kıracağız!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile kongrelerde zafer kazanan ilçe ...
Bakan Fidan, Fransız mevkidaşı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna ile telefon görüşmesi yaptı.
 
Mustafa Destici'den alım gücü çağrısı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Credit Suisse'in Türkiye'de ...
CHP'li Polat gündeme taşımıştı... Alsancak Limanı satışı için tek cümlelik yanıt!
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın ...
AK Partili Kaya’dan Soyer’e altyapı salvosu: Bu hızla giderseniz 125 yıl!
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in altyapı çalışmaları ile ilgili ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva