HABERLER>POLİTİKA
18 Ağustos 2023 Cuma - 12:09

CHP’li Arslan’dan AK Parti’ye hodri meydan: Boyunuzun da oyunuzun da ölçüsünü alacağız!

Yerel seçimler ile ilgili iktidar partisine İzmir üzerinden yüklenen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Ednan Arslan, “Biz belediyelerimizin yaptığı çalışmaları anlatacağız ve 30 ilçe artı büyükşehir kazanacağız. Çokça açıklamalar var son dönemlerde şurayı burayı alırız diye. Seferihisar'da İzmir'in 30 ilçesinde ve büyükşehirde hodri meydan! Oyunuzun ölçüsünü de boyunuzun ölçüsünü de hep beraber alacağız” dedi.

CHP’li Arslan’dan AK Parti’ye hodri meydan: Boyunuzun da oyunuzun da ölçüsünü alacağız!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Seferihisar ilçe kongresi yoğun katılım ile start alırken, seçimlerde Divan Başkanlığına Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ednan Arslan seçildi.

Kürsüye çıkarak açıklamalarda bulunan Arslan, yerel seçimleri işaret ederek AK Parti ve MHP’ye çağrıda buldundu.

CUMHURİYETİN SONSUZA KADAR YAŞAMASININ TEK YOLU…
Divan başkanlığına seçilmesi sonrası konuşmasını gerçekleştiren CHP İzmir Milletvekili ve PM üyesi Ednan Arslan, “Seferihisar ilçe kongrelerinin benim siyasi gelişimimde çok önemli yeri var. 4-5 kezdir divan başkanı seçiyorum burada. Bana duyduğunuz güvenden kaynaklı teşekkür ediyorum. Seferihisar bizim gurur duyduğumuz her zaman göğsümüzü kabartmış bir ilçe örgütüdür. Seçimlerde başarılı olmuş, her zaman partimizin bayrağını en üstlere taşımış bir ilçemizdir. Tüm örgütü ile örnek bir ilçedir. Sıcak soğuk demezler, evde çocuğumuz yemek bekliyor demez gitmedikleri yer, çalmadıkları kapı kalmadığı örnek bir örgütümüz var. İyi ki  Seferihisar örgütümüz var. İyi ki Seferihisar milletvekiliyim.Son seçimlerde de örgütümüz çok yüksek oy ile partimizin bayrağını en üste taşıdı. Genel başkanımıza çok yüksek miktarda oy çıktı burada. Biz Seferihisarlı'nın görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirildiğini biliyoruz. Bu nedenle minnettarız. Kısa bir süre önce 14-28 Mayıs'ta seçim yaşadık. Bu salonda herkesin büyük bir gayret ve özveri ile sayın genel başkanımızın 13'üncü cumhurbaşkanı olması yönünde büyük emeği oldu. Ancak malum bir ucube sistem var. Bu sistem sonucunda 25 milyondan fazla oy aldık ve seçimi de rakibimiz kazandı. Umutsuzluğa düşmeye gerek yok. Biz çok iyi biliyoruz ki Cumhuriyetin sonsuza kadar yaşamanın tek bir koşulu var , CHP'nin sonsuza kadar yaşamasıdır. CHP'liler var olduğu sürece biz cumhuriyeti sonsuza kadar koruyacağız. Bu nedenle umutsuzluğa gerek yok: Birlikte ve beraberlik içinde çalışmalarımız yürüteceğiz. Bize oy vermeyen 27 milyon seçmeni asla suçlamadan kırmadan, tekrar onlara ne kadar haklı olduğumuzu anlatmak gibi görevimiz var. Sokakta dolaşıyoruz, pazarlara gidiyoruz, vatandaşlarla konuşuyoruz. Seçim öncesi yapılan manipülasyonlar sonraki seçmen şimdi diyor ki keşke ellerim kırılsaydı da onlara oy vermeseydim diyor. Her geçen gün fakirleşen toplum ile karşı karşıyayız. Bu iktidar seçim kazanmak uğruna ülkenin kaynaklarını harcadı. Ülkenin birliği ve beraberliği için ittifak kurduk.Bu ittifakta var olan kimsenin ihale alma kaygısı yok” ifadelerini kullandı.

HODRİ MEYDAN!
AK Parti’ye de açıkça meydan okuyan Arslan, “Seçim sürecinde biz çokça iftiralarda bulundular. Her siyasi parti belli dönem içinde var olur gelir ve gider. Zamanında Anavatan Partisi ve Doğruyol Partisi de böyleydi. Göreceğiz AK Parti'de böyle olacak. Ancak CHP 100 yıldır var ve 100 yıllarca yaşamaya devam edecek. CHP sadece kendine oy verenlerin değil, kendisine oy vermeyenler dahil 86 milyonun partisidir. CHP avukatlık bürosunda kurulmuş bir parti değildir!  Gördüğünüz insanlar bu ülkeye olan sevgisinin, bayrağımız olan saygısının, kardeşliğimize olan inancının zekatını verseler bize iftira atanların 7 sülalesine yeter. CHP'nin yeri Atatürk’ün yanıdır, terörün tam karşısıdır. Önümüzde yerel seçimler var. Kendi öz gücümüz ile, ittifak olur olmaz ayrı. Ben  İzmirli olarak, sizlerin oy verdi milletvekili olarak açıkça belirtiyorum. İttifaksız Seferihisar'da  6 Oku yine belediyede göndere çekeceğiz. İzmir'in 30 ilçesinde ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde tekrar 6 Oku dalgalandıracağız.  Bizim ittifaka kurban edecek 1 tek dahil ilçemiz yok. Bizim öz gücümüz yeter. Biz pazarlıksız amasız fakatsız varız. İzmirliler biz sever biz İzmirliler severiz. Biz belediyelerimizin yaptığı çalışmaları anlatacağız ve 30 ilçe artı büyükşehir kazanacağız. Çokça açıklamalar var son dönemlerde şurayı burayı alırız diye. Seferihisar'da İzmir'in 30 ilçesinde ve büyükşehirde hodri meydan! Oyunuzun ölçüsünü de boyunuzun ölçüsünü de hep beraber alacağız. Biz İsmail Yetişkin kardeşim ile gençlik kollarından beri tanışıyoruz. Kendisini iyi bilirim. Ben İsmail’in kişisel olarak kendisinden razıyım. Partimizin geleneğini göreneğin bilen, tüzüğünü programını bile disiplinli bir partilidir. Seferihisar belediye başkanlığını da alnının akıyla çok güzel şekilde yapıyor, yapmaktadır. Ben kendisinden razıyım örgütünde de razı olduğunu biliyorum” dedi.

 
Karşıyaka’da Balkan rüzgarları esti!
 
CHP’li Aslanoğlu’ndan örgütlere talimat: Kongresini bitiren sahaya!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ziya 20 Ağustos 2023 Pazar 13:57

Bıkmadınız 21 yıldır sandıkta yenilmeye demi? Utanmıyorsunuz insanalara bu seçimde gelecek seçimde iktidar olacağız diyerek yalanlar söylemeye utanmıyorsunuz... Yazık sizlere

Yorumu oyla      4      4  
İZMİRLİ 18 Ağustos 2023 Cuma 19:01

İki kere yenilmek kesmedi galiba sayın vekil... Vatandaş sizleri istemiyor...

Yorumu oyla      8      4  
Gaziemir 18 Ağustos 2023 Cuma 17:10

Metre,mezure bizden vekil bey! 30 ilçenin 15 ini alırsanız büyük başarı...Pardon büyükşehir bile TEHLİKELİ!!!

Yorumu oyla      7      5  
gerçekler 18 Ağustos 2023 Cuma 14:37

ednan beyi severiz ama 14 seçimdir boy ölçüsünü alan bir partinin vekilisiniz sadece izmiri almakla karşı tarafa nasıl bir boy ölçüsü veriyorsunuz anlamıyorum.

Yorumu oyla      7      4  
Vatandaş 18 Ağustos 2023 Cuma 12:58

Keşke dedikleriniz olsa malesef biraz zordur çünkü CHP parti içinde bir sürü grublar oluştu,ÖNDEYİZ KAZANDIK,değişim,Bolu,Özel,Özkan ve iyi partinin ismarlama cumhurbaşkanı yardımcısı Yavaş,imamoğlu bir çoğu vardır,seçmen ve parti üyelerinde heves ve istek bitmiş atama belediye başkanlarına kesin tıpış tıpış oy vermek olmayacak artık...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Arslan: Elektrik dağıtım bedeli, enerji bedelini geçti!
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ednan Arslan, üretim maliyetlerindeki ...
CHP Seferihisar’da tek adaylı seçim!
Kongre sürecinin devam ettiği CHP İzmir İl Örgütü’nde bugün Seferihisar’da ...
Menderes’in eski Başkanı'ndan 'çöp' resti: 109 bin 983 kişiyle İzmir’e yürürüz!
Belediye başkanlığı yaptığı dönemde de Menderes’e çöp tesisi kurulmasına ...
 
Ankara çıkarmasında Kılıçdaorğlu'na söz: İzmir'de rekor kıracağız!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile kongrelerde zafer kazanan ilçe ...
Bakan Fidan, Fransız mevkidaşı ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna ile telefon görüşmesi yaptı.
Mustafa Destici'den alım gücü çağrısı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Credit Suisse'in Türkiye'de ...
 
CHP'li Polat gündeme taşımıştı... Alsancak Limanı satışı için tek cümlelik yanıt!
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın ...
AK Partili Kaya’dan Soyer’e altyapı salvosu: Bu hızla giderseniz 125 yıl!
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in altyapı çalışmaları ile ilgili ...
Özel: İmamoğlu ile ortak bir hayalimiz var!
CHP Grup Başkanı Özel, "İmamoğlu ile ortak bir hayalimiz var, CHP'de göreve ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva