HABERLER>POLİTİKA
2 Ocak 2018 Salı - 14:25

'Silahlı eğitim kampları bulunduğunu duyuyoruz'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya ve Tokat'ta silahlı eğitim kampları kurulduğuna yönelik duyumlar aldığını gündeme getirerek araştırılmasını istedi.

 Silahlı eğitim kampları bulunduğunu duyuyoruz

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları olduğu iddiasını gündeme getirdi.

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk'e konuşan Akşener, son dönemlerde uzun namlulu silahlarla bazı kişilerin ortalıkta dolaştığını ve bunlarla ilgili çok önemli iddialar olduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı:

"Örneğin Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları bulunduğunu duyuyoruz, bu iddialar söyleniyor. Araştırılırsın ve bize bilgi verilsin. Bunların seçim döneminde rol alacakları, istenmeyen bir sonuç çıkması halinde karışıklık yaratacakları yolunda yoğun söylentiler var. Bunlardan birisi de Sadat diye bir yapı. İnanın Sadat da diğer yapılar da benim için toz zerresidir. Bu malum yapılar insanları çatışmaların içerisine sürükleyecekler. Şimdiden uyarıyorum ve önlem alınmasını istiyorum."

“‘SANDIK BAŞLARINI SADAT'ÇILAR TUTACAK’ DİYE KORKU AŞILIYORLAR”
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, AK Parti’nin seçmeni sandıktan uzak tutmak istediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili yapılan anketlerde 50 artı 1'i ferah ferah göremiyorlar o yüzden AKP'de asabiyet var. Vatandaş ‘Hile olacak, oy kullansak ne olur' dememeli. Seçmeni sandıktan uzak tutmak istiyorlar. ‘Sandık başlarını Sadat'çılar tutacak, falanca silahlı örgüt tutacakmış' diye vatandaşa korku aşılıyorlar. Ben de her fırsatta onlara ‘korkmayın' diyorum. Korku kelimesi sinsi şekilde insanların ilklerine işleyen bir kelime olmuş. Bizim huzura ihtiyacımız var bunu da sağlayacağız.”

“SEÇİM 15 TEMMUZ'DA”
Erken seçim tartışmaları hakkında da konuşan Akşener şunları kaydetti: “Benim bildiğim Erdoğan yerel seçimlerden önce cumhurbaşkanlığı seçimini yaptırır ve tarih olarak da 15 Temmuz'u seçer. Erdoğan, asla bu tarihi kaçırmaz. Güneydoğuda bir PKK bir de AKP yumruğu var. İki taraf da kendisindensin ya düşmansın havasındalar seçmenin alternatife ihtiyacı var o da İYİ Parti. Diyarbakır'dan da milletvekili çıkaracağız. Batının da doğunun da ortak sorunu hukuksuzluk. Belediyeye kayyum atanıyor. Hizmet yapıyor ama ayrımcılık da devam ediyor. Bitlis'in bir ilçesindeydim bir genç yanıma geldi ‘huzur istiyorum' diye ağladı. İnsanlar huzur istiyor.

Yabancılar bana iki soru yöneltiyorlar. Birincisi ‘Seçime girebilecek misiniz?'İkincisi de ‘Korkmuyor musunuz?' Bunlar ülkemiz adına çok üzüntü verici sorular. Partimizin seçime sokulmayacağını, benim cezaevine atılacağımı düşünüyorlar. Buradan çıkan sonuç seçim kazanmak için AKP'nin her şeyi yapabileceğidir. Çok üzüntü verici bir şey. Ben de yabancılara ‘Seçime girebiliriz, bir şey olmaz. Erdoğan kendine bir kadından korktu dedirtmez. Ülkemiz adına rahat olun' diyorum.”

 
İzmir'deki bankada şok olay! Kalbi durdu ve...
 
Başbakan Yıldırım'dan Baykal'a telefon
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Pirinç bulgur hikayesi 3 Ocak 2018 Çarşamba 00:16

15 yıldır kayıtsız şartsız destek verip hiç konuşmayan, siyasetten nemalanmayan, bugüne kadar kimseyle dirsek teması olmayanlar çoğunlukta.Bunlar artık konuşuyor,soru soruyor hatta eleştiriyorlar.İki sebebi var birisi hayat pahalılığının artık dayanılmaz boyutlara ulaşması ikincisi ötekileştirme.Bunların bir kısmı referandumda hayır dedi ama asıl büyük toplum belki referandumdan sonra ekonomi düzelir diye bekledi.İstenilen tüm toplumun kucaklanması, ithalatın yerine tarım ve hayvancılığın kalkınması.Bu geniş kitlelere hitap edebilirseniz seçimlerde başarınız çok sürpriz olmaz zira milletin cebi ve mutfağı boş.Ben yok biz varız yeni bir rüzgar yaratır.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Yüksel kongre öncesi konuştu: Kaosun tarafı olmam!
CHP İzmir İl eski Başkanı Alaattin Yüksel kongre öncesinde başka bir adayı ...
CHP İzmir’de flaş gelişme… Başkan Güven açıkladı: Geri çekiliyorum!
İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven il kongresinde aday olmayacağını söyledi. ...
CHP İzmir’de aday bolluğu: Bir günde 3 isim açıkladı!
İl kongresine sayılı günler kala Deniz Yücel ve Kemal Karataş’ın ardından ...
 
CHP'li Aksünger, İzmir'de konuştu: Genel Merkez'in adayı yok!
Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger il kongresi öncesinde, "Genel merkez ...
CHP İzmir’de beklenen oldu: Ve Gümrükçü 'adayım' dedi!
İl kongresinde adaylığına kesin gözüyle bakılan Çiğli İlçe Başkanı Gümrükçü’den ...
CHP İzmir’de 7 Ocak için geri sayım… Gümrükçü’nün sadece resmi ilanı kaldı!
İl kongresi öncesinde adaylar bir bir netleşiyor. Deniz Yücel ve Kemal ...
 
AK Partili Yıldırım'dan yılbaşı turu
AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, yılbaşı gecesi hastanelerin ...
'Türk komandosu güven ve barışın teminatıdır'
Başbakan Yıldırım, Eğirdir Dağ Komando Okulunu ziyaretinde yaptığı konuşmada, ...
AK Parti İzmir İl Başkanı Delican'dan yeni yıl mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican yeni yıl mesajı yayımladı.
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva