HABERLER>MAGAZİN
31 Ağustos 2010 Salı - 00:00

’‘Sevgilim başkasıyla flört edebilir’’

Oyuncu Ekin Türkmen'e göre erkek arkadaşının güzel bir kadın gördüğü zaman bakması kadar doğal bir şey yok.’

’‘Sevgilim başkasıyla flört edebilir’’

Oyuncu Ekin Türkmen'e göre erkek arkadaşının güzel bir kadın gördüğü zaman bakması kadar doğal bir şey yok.’
 
Hiç durmadan çalışarak geçen sekiz yılın ardından yeni insanlar tanımak, yeni yerler görmek için her şeyi bırakıp giden Ekin Türkmen, yeniden televizyon dünyasına dönerken, kendini daha huzurlu, dinlenmiş, yenilenmiş hissettiğini söylüyor. Teoman’’la aşk yaşadığı söylentileriyle gündeme gelen Türkmen, hakkında merak edilenleri Marie Claire’’den Eda Göklü’’ye anlattı.
 
Nasıl bir dönem sizin için? Yeniden çalışmaya başlamak nasıl hissettiriyor?
Sekiz yıl hiç durmadan çalıştım. Okula başladığım günden itibaren çalışıyordum. Çok yorulmuştum. Bu fiziksel bir yorgunluk değil; oyuncunun beslenmesi gerekiyor. Dizi, reklam, tiyatro devam ediyordu ama yeni insanlar tanıma, yeni yerler görme, yeni oyunculuk tarzları öğrenme ihtiyacı hissediyordum. Herkes beğeniyor, ’“İyi oyuncu’” diyor olabilir benim için ama bir oyuncunun ’“Öğrendim, oldum artık’” demesi mümkün değil. Öyle bir sıkıntı çekiyordum. ’“Başka bir yere mi gitsem, workshop’’lara mı katılsam, yüksek lisans mı yapsam’” gibi kaygılarım vardı. Bir buçuk yıl oldu; ’‘Küçük Kadınlar’’ı bıraktım ve o zamandan beri sürekli geziyorum, hem Türkiye’’de hem yurt dışında atölye çalışmalarına gidiyorum.
 
Kaç yaşındasınız?
26 yaşındayım ama çok küçük yaştan beri yalnız yaşıyorum ve değişik hayatlar deneyimlemeyi çok seviyorum. Yeni insanlarla tanışmayı seviyorum. İnanılmaz meraklıyım o konuda. Kapadokya’’ya da gittim mesela; orada aylarca bir köyde kaldım. Lisede okurken sadece meraktan sürekli çalışıyordum. Bowling salonunda, bir tasarımcının yanında, barda çalıştım. Babam kız kardeşimle bana hep çalışmamız gerektiğini aşıladı. Maddi nedenlerden değil, hayatı öğrenmek açısından...
 
Herkes oyuncu olmak istiyor son yıllarda. Kendinizi hangi açıdan diğerlerinden farklı görüyorsunuz?
Konservatuvarlı ve güzel oyuncu çok az. Onun dışındakiler ya modellikten geliyor ya da konservatuvarlı ama başrol verecekleri sözde güzel kategorisine girmiyor. Ben hem konservatuvarlıyım hem de başrol olarak seçebilecekleri bir oyuncuyum. Herkes benimle çalışmaktan memnundur; sette eğlenceliyimdir. Oyuncu olarak doğru yoldayım. Yüzüm her karaktere uygun; makyajla çok değişiyor. Kendime çok güveniyorum. Kimseyi kendime rakip görmüyorum.
 
"SEVGİLİM BAŞKASIYLA FLÖRT EDEBİLİR"
Nasıl birisiniz?
Erkek arkadaşım flört edebilir mesela başkasıyla. Güzel bir kadın gördüğü zaman bir erkeğin bakması kadar doğal bir şey yok. Heykele, resme de bakıyorsunuz; kadın da Tanrı’’nın yarattığı estetik bir varlık. Bunu anlayışla karşılayabiliyorum ama kesinlikle tek eşliyim. Yine de bazı değerler önemli. Çok centilmen olmasını bekliyorum bir erkeğin. Bir yere gittiğimizde sandalyeyi çekmesini bekliyorum mesela. İnançlı bir insanımdır, hiç inancı olmayan bir insanı anlayabilirim ama saygı duyamıyorum. Entelektüel birikimi de olmasını istiyorum fakat o geleneksel değerleri unutmuş, fazla modern, Türk gibi yaşamayan erkeklerden hoşlanmıyorum. ’“Erkek arkadaşımın flört etmesi normaldir’” deyip hemen ardından; ’“Niye Kadir Gecesi’’ni kutlamadın?’” dediğim zaman, büyük bir çelişki gibi görünüyor. Tek başıma tatil yapıyorum, bu da tuhaf karşılanıyor...
 
"TEOMAN’’LA ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ"
Sizin gibi düşünenler, sizi anlayanlar oluyor mu bu konuda?
Öyle birini bulmak zor ama benim gibi düşünen bir arkadaş grubum var; bu yüzden mutluyum. On beş kişilik bir arkadaş grubumuz var; sürekli seyahatlere gidiyoruz. Daha geçen gün Bodrum’’daydık. Aralarında sanatla uğraşanlar da var, hiç alakasız başka mesleklerden olanlarda. Birlikte şiir geceleri yapıyoruz, gece sabaha kadar bir kulüpte eğleniyoruz. Yurt dışına gidip orada bir müzede saatlerce tartışabiliyoruz. Mesela Teoman da o gruptan biri. O yüzden devamlı görüşüyoruz ve görüşeceğiz. Açıkça da söyleyebilirim ki hiçbir ilişkimiz olmadı ve olmayacak. Çünkü hepimiz çok iyi arkadaşız. Geçen yıl Los Angeles’’a gitmeden önce her gün beraberdik. Bu üç yıldır böyle, umarım daha uzun sürede onbeş kişi bir arada kalabiliriz.
 
"EVLENİRİM AYNI EVDE YAŞAMAM"
Evlilik, özel ve istediğim bir şey ama aynı evde yaşama fikrine katılmıyorum örneğin. Öyle bir çağda değiliz. Hele ki biz sanatçılar hiç öyle bir durum da değiliz. Çevremde insan istemediğim zamanlar oluyor; konsantre olmam gereken şeyler olabiliyor. Birlikte yaşayacağımız ortak bir ev olabilir ama benim gidebileceğim başka bir evinde olması gerekiyor. Hayatımdaki kişi içinde öyle; çünkü bende sanatla uğraşan insanları seviyorum.(Habertürk)
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
’‘Lütfen Ece’’ye köpek almayın’’
Hayvanlara olan sevgisiyle bilinen seren Serengil, sunucu Ece erken’’e ...
Doğuş dalmaya çıktı ölümden döndü!
Ünlü şarkıcı, Kıbrıs’’ta dalmak için denize çıktı ve gün boyu haber ...
Evliliğe evet çocuğa hayır
Nişanlısı Russell Brand ile evlenmeye hazırlanan Katy Perry, yakın gelecekteki ...
 
Referandumda oyunu açıkladı
Sanat yaşamı boyunca iki darbeye tanık olan oyuncu Halil Ergün, 12 ...
Üç boyutlu soyundu
Önceki hafta resmi olarak hamileliğini açıklayan Avustralyalı Victoria's ...
Çocuklar için üretecekler
Hollywood’’un gözde çiftleri arasında sayılan Angelina Jolie ve Brad ...
 
’‘George sevişme sahnesinde tecrübesiz’’
Yeni filmi The American'da George Clooney'le birlikte kamera ...
’‘Hepiniz yamyamsınız’’
1 Eylül'de tekrar hizmete girecek Pera Palas Oteli, İstanbul Fashion ...
’‘Heyecan bitti ayrıldık’’
İlişkileri birlikte rol aldıkları ’“Kavak Yelleri’” dizisinin setinde ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva