HABERLER>POLİTİKA
1 Şubat 2012 Çarşamba - 10:11

'O koltuğu ancak 23 Nisan'da görürler'

AK Parti milletvekilleri Hamza Dağ, Aydın Şengül ve Ali Aşlık’ın, Büyükşehir’e yönelik, “İddianame hizmet ve dürüstlük vesikası olarak savunulamaz”, “60 yaş kartı için Bakanlar Kurulu kararına gerek yok”, “Büyükşehir Belediyesi yavaş şehir olsun”, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne giden yol Karşıyaka’dan geçer” yönündeki açıklamalarına Yüksel’den sert yanıt geldi.

 O koltuğu ancak  23 Nisan da görürler

İZMİR - CHP İzmir Milletvekili ve PM üyesi Alaattin Yüksel, “Karşıyaka’da sosyal demokrat oylar yüzde 80 civarında olduğuna göre hiçbir zaman o yolu bulamayacaklar demektir. Ama çok istiyorlarsa 23 Nisan’da onları bir günlüğe Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturtabiliriz” dedi.
 
ÇAYDA ÇIRA OYNASINLAR
Alaattin Yüksel, Ak Parti’li vekillerin eleştirilerine yanıtlarını şu sözlerle sürdürdü: “Bunlar milletvekilliği yapamıyorlar, çayda çıra oynasınlar. Ali Aşlık, ‘Yasaları TBMM yapar, Bakanlar Kurulu yapmaz’ derken, kanun hükmünde kararnameleri unutuyor galiba. 60 yaş kartı konusunda belediyenin yeni bir hazırlığı var. Ayrıca; İstanbul ve Ankara belediyeleri için övgüye değer bulunan hizmetler, İzmir için 400 yıllık suç teşkil edebiliyor. İddianamenin dürüstlük ve hizmet vesikası olarak savunulamayacağını söylemek AKP anlayışının ne kadar dürüstlükten uzak olduğunu gözler önüne sermektir. Aziz Kocaoğlu’nun ve ekibinin dürüstlüğünden kimsenin kuşkusu yok. Özel yetkili mahkemeleri sopa olarak kullandıkları, savundukları iddianamenin ne kadar siyasi olduğunu da gösteriyor. Türkiye’de baskıdan, zulümden kurtulabilmenin tek yolunu AKP milletvekili olmak olarak görüyorlar. Buna çok güvenmesinler, bir gün yarattıkları canavar kendilerine de dokunacaktır.”
 
CEHALETİNİ ORTAYA KOYMUŞ
Yüksel, Aydın Şengül’ün hizmetlerin yavaş olduğunu öne sürerek, “Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar gibi yavaş şehir olsun” eleştirisine de, “Cehaletini ortaya koymuş. Dünyada yavaş şehirler yaşam kalitesinin yükseltmesiyle bu ünvanı alabilirler. İzmir kalkınmada dünyada dördüncü kent durumuna geldi. Tüm engellemelerine rağmen birinci sınıf kentler liginde mücadele ediyor. Bu arkadaşlar bunu anlamadıkça İzmir’de bir varlık göstermeleri mümkün değil” diye konuştu.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AK GÜZELBAHÇE 1 Şubat 2012 Çarşamba 23:03

Agzına sağlık kerem,yerinde tesbitler.Sn vekillerimiz arkanızdayız

Yorumu oyla      13      7  
kerem 1 Şubat 2012 Çarşamba 16:15

aydın şengüle dil uzatmak alaattin yüksele kaldı ise vay bu siyasetin haline.alaatin bey aydın şengül kim sen kim yapma etme sen chp delege kavgalarına bak aziz bey m.ali susama adammısın ulan sen demişti o konuyu anlat bize metroyu anlat aydın şengüle laf edecek en son kişi bile siz değilsiniz.

Yorumu oyla      16      8  
hasan 1 Şubat 2012 Çarşamba 15:37

metro bitmedi yok inönü caddesi esnafı isyan etti kardeşim türkiyede ne hangi iş çabucak sonuçlanıyor çocuk oyuncağımı metro müteahitlerin belediyeyi sabotesinden başka bi iş değildir metroda kaldırımda bu yüzden sonlanmadı izmirli akp ye oy verince ne değişcek sanıyo haha

Yorumu oyla      16      9  
CHP.... 2002 YILINDA KALMIŞ 1 Şubat 2012 Çarşamba 15:14

Aradan 10 Yıl Geçmiş Degişen Bir Şey Yok TOPLUMU 10 Yıl Geriden Takib Ediyor. AK PARTİ İSTANBULU bogazın Altından Geçmiş 3.bogaz köprüsünün Yapımına Başlamış Sen İZMİRDE hALEN Kaldırım Diye EŞELENİP DURUYORSUN.....Ha Birde 23 Nisan Çocuk Bayramını Bugün Rusya . Bulgaristan Gibi Ülkelerde bile Uygulan mıyan ( model oralardan alındı ) TEK TİP ROBOT İNSAN EGİTİMİNE DEVAM EDİCEGİZ DİYORLAR SİZE YAKIŞIR Ama PI RIL,PIRIL Çocuklarımız Şu An Bile SİZDEN İLERİ KAFA YA PISINA SAHİPLER.

Yorumu oyla      16      10  
Mustafa ÖZDEMİR 1 Şubat 2012 Çarşamba 14:50

Sayın vekilim,maalesef Kocaoğlu İzmir halkı tarafından kendisine verilen çok büyük bir krediyi çoktan tüketti,nerdeyse hiç bir sözünü yerine getirmedi,metro işini yüzüne gözüne bulaştırdı,İnönü caddesinde bir çok esnaf iflas etti,buralarda oturan vatandaşların anasından emdiği süt burnundan geldi,defalarca verilen açılış tarihi bir türlü gelmedi.Siz hala İzmir halkının Chp'ye oy vereceğini mi zannediyorsunuz?İzmir halkı sizin tebanız değildir,dersinizi ilk seçimde verecektir!

Yorumu oyla      23      14  
AHMET 1 Şubat 2012 Çarşamba 13:59

Ali Aşlık herşeyi konuşuyor atıp tutuyor e canım atmak parayla pulla değil atsın yersen ama ali aşlık gitsin kendi ikdidarının İzmire ne yaptığını öğrensin Onların her türlü pis oyunlarına engellemelerine rağmen İzmir Belediyesi Başarılıdır hiç heveslenmesinler ağızlarına değmez İzmirli onların ve partilerinin ne olduğunu biliyorlar.

Yorumu oyla      19      15  
Vahap Güler 1 Şubat 2012 Çarşamba 11:46

Onlara 23 nisan da bile o koltuğu göstermeyiz sayın vekilim.Onlar İzmir'de hiç bir şeyi haketmiyor.

Yorumu oyla      27      22  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş! CHP’de ilk iptal haberi Buca’dan
CHP Buca Yönetimi, Yıldız Mahallesi seçimlerini yenileme kararı aldı. ...
MHP Karşıyaka’ya hukukçu aday
MHP İzmir’de de kongre heyecanı başlarken adaylar ortaya çıkmaya başlıyor. ...
"Basın özgürlüğü kirlenirse yaptıklarınız da gözükmez"
Cumhurbaşkanı Gül, Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) giderken uçakta ...
 
CHP, dört gün arayla iki kurultay yapacak
Kılıçdaroğlu, iki kurultayın peş peşe yapılacağını belirterek, “26 Şubat’ta ...
CHP'de seçim bitti, sıra itirazlarda!
CHP İzmir İl Örgütü’nde delege seçimlerini tamamlayan ilçelerde itiraz ...
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Seni gidi mösyö!
CHP lideri Kılıçdaroğlu Başbakan Erdoğan'a, 'Daha soykırım yasasının mürekkebi ...
 
Türeli şiddetteki artışı Başbakan'a sordu
CHP İzmir Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Rahmi Aşkın ...
Başbakan Erdoğan: Kılıçdaroğlu'ndan memnunuz!
Grup toplantısında BDP'nin Uludere iddialarına sert çıkan Başbakan Erdoğan, ...
Bahçeli: Millet kazı siyasetinden yoruldu
MHP lideri Bahçeli, Diyarbakır'da yapılan ve insan kafataslarının bulunduğu ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva