HABERLER>POLİTİKA
22 Ekim 2011 Cumartesi - 11:16

'Kılıçdaroğlu kazayla geldi'

ESİAD’ın yüksek istişare toplantısı için İzmir’e gelen Kılıçdaroğlu’nun konvoyunda kaza meydana geldi. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’nın makam arabasının direksiyonu kilitlenince VİP salonun çıkışındaki kalabalığın içine daldı, bir kişi yaralandı.

 Kılıçdaroğlu kazayla geldi

Can Özlü/Egedesonsöz - ESİAD’ın yüksek istişare toplantısı ve CHP’li belediyelerin proje açılışları için İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu havaalanında partililerce karşılandı. Karşılamaya İl Başkanı Tacettin Bayır, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları meclis üyelerinden oluşan beş yüze yakın partili karşıladı. Kılıçdaroğlu’nun terör olayları nedeniyle kalabalık bir karşılama istemediği örğnelidi. Vip salonunda parti protokolüyle tek tek selamlaşan Kemal Kılıçdaroğlu, Güzelbahçe Eski Başkan Ertan Avkıran’la özel sohbet ederek, sen iyiysen hepimiz iyiyiz başkanım dedi. Partililer Kılıçdaroğlu’nu hoş geldiniz başbakanım diye karşıladı. 

Kaza anından fotoğraflar için tıklayın



Faciadan dönüldü!
Basına açıklama yapmadan havalanından ayrılan Kılıçdaroğlu’nun konvoyunda büyük bir faciadan dönüldü. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çankaya’nın makam aracının direksiyonu kilitlendi, Çalkaya’nın aracı VİP salonu çıkışında bekleyen partililerin arasına daldı. Faciadan dönülen kazada İnciraltın’da işletme sahibi olduğu öğrenilen Yılmaz Eroğlu yaralandı. CHP’li milletvekilleri Dr. Aytun Çıray ve Hülya Güven’in ilk müdehaleyi yaptığı Eroğlu’nun vücudunda çeşitli kırıklar tespit edildi. Eroğlu ilk müdehalenin ardından hastaneye kaldırıldı.



KAVŞAK TEMELİNDE İZDİHAM YAŞANDI

Ulukent köprülü kavşak temel atma töreninin yapacağı alana girmesiyle birlikte izdiham yaşandı. Alanı dolduran binlerce vatandaş, Genel Başkan’a dokunabilmek için birbiriyle yarıştı. Oluşan karmaşa nedeniyle, tören gecikmeli başlarken, güvenlik günçlerinin daha fazla görüntü almalarına izin vermediği basın mensuplarıyla, korumalar ve partililer arasında kısa süreli bir arbede yaşandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taşcı 22 Ekim 2011 Cumartesi 18:55

erkan tek seni seviyorum düşüncelerine katılıyorum

Yorumu oyla      17      10  
Kazım EMİR 22 Ekim 2011 Cumartesi 16:50

BAŞKALARININ MEZHEBİ YOKMU DİĞER BAŞKANLAR,BAŞBAKANLAR MEZHEPSİZMİ

Yorumu oyla      13      7  
erkan tek 22 Ekim 2011 Cumartesi 15:17

kardeşim niye zor geliyor ki size ben mezhebe dayalı bölgeci bir başkan istemiyorum suş mu sevmiyorum bu adamı batı da karadenizde bu kimlikli genel başkanla nasıl oy alacağız gerçi istanbul adayı ikende kurgunun ürünüydü şimdi rolü büyüdü

Yorumu oyla      21      12  
CHP İzmir İl kongre Delegesi 22 Ekim 2011 Cumartesi 14:05

Allah akıl fikir versin,ülke gündemi bu kadar çok yoğun iken,Türkiye şehitlerine ağlarken şimdi açılış sırası mı,CHP genel başkanı kılıçdaroğlu şimdi Ankarada olmalı gündemi takip etmeli!Kılıçdaroğlu bak şu izmire atadığın il bşk adamın İzmirde partiyi dağıttı,partiyi karıştırdı,bütün örgütlerle kavgalı,geçenlerde alevi,roman derneklerine vatandaşlarımıza hakeret etti,bu il bşk derhal görevden al ve imzaların demokrasinin gereğini yap olağanüstü izmir il kongre tarihini açıkla

Yorumu oyla      24      16  
keMaL geldi hoşgeldi 22 Ekim 2011 Cumartesi 13:34

keMaL geldi bakalım gene ne gaflara imza atacak.izmir körfezini Haliç ile karıştrckmı. Tayland modeli İzmir'ini belediyesini tanımayan KeMaL gene çakacak mı?merakla takip etcez

Yorumu oyla      20      17  
Sosyal Halkçı Kemalist 22 Ekim 2011 Cumartesi 13:32

Niye Geliyor sanıyorsunuz Kılıçtaroğlu, Ufak tefek Açılışlar falan,bir genel başkan izmir'e bukadar geliyorsa vardır bir sebebi...? Bilyorki İzmir'de ki hakimiyeti elde tutmak lazım,çünkü İzmir'de ipleri kaçırırsa genel başkanlığıda kaybetme korkusu var..? Evet Arkadaşların yorumlarında dediği gibi Tanrıkulu gibi miletvekilleriyle ve söylemlerini Nisan ayında unutmadık.Unutmasın kılıçtaroğlu tekrar hatılatalım batılı seçmen aptal değil.

Yorumu oyla      25      12  
Kazım EMİR 22 Ekim 2011 Cumartesi 12:36

Parti içi kavgaaya ,muhalefete ,devam aslan sosyal demokratlar sizlerin rte den farkınız yok hele 11:44 YORUMCUSU ÖZELLİKLE SİZ rte meydanlarda yuhlattı sizde satır aralarında

Yorumu oyla      17      12  
utan 22 Ekim 2011 Cumartesi 12:22

Haberde Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'nın aracı çarpmış deniliyor.Kendisi ise eli cebinde ayakta bekliyor. Başkanın vatandaşa yaklaşımının en güzel örneği...Çalkaya sana yakışmadı..

Yorumu oyla      18      20  
Ahmet DEMİR 22 Ekim 2011 Cumartesi 11:58

Sezgin tanrıkulu gibi pkk nın avukatlığını yapan adamı milletvekili yapanlar terörü konuşamaz.CHP pkk ağzıyla konuşmaya başladı.Parti Atatürkçü ve ulusalcı yapısını kaybetti,kılıçdaroğlu gerçek CHP li ve Atatürkçüleri partiden tasfiye etti.Hayatım boyunca hep oyumu CHP gurur duyarak oy verdim ama bu 2011 seçimlerinde utanarak oy verdim.kılıçdaroğlu ile belediye seçimlerine gidersek yerel seçimlerde oy vermicem ve verdirtmiyecem Ben Atatürkçü CHP mi istiyorum.

Yorumu oyla      29      14  
Erdinç ÜNLÜ 22 Ekim 2011 Cumartesi 11:50

CHP´NiN RECEP BEY´i Artik kimse size güvenmiyor. Arada sirada dogru cikislar yapsaniz da genel düsünceleriniz bütünüyle yanlis. Karsidevrimcisiniz, 2. Cumhuriyetcisiniz, Numarali-numaraci Cumhuriyetcisiniz. Atatürk ilke ve devrimlerini bir kalemde sildiniz. Adeta cehalet abidesisiniz. AKP´yle kavganiz da danisikli dövüs. Kimseyi aptal yerine koymayin. Ve istifa edin. Yaptiginiz calismalar ne? Dostlar alis-veriste görsün. Mini AKP, laygt/zero BDP-PKK haline dönüsmüs Yeni CHP istemiyoruz. Ve CHP´de, RTE (sizin degiminizle Recep Bey diktasini taklit eden, padisahliga özenen, özü sözü bir olmayan , nabza göre serbet veren, takiyeci bir Gn.Baskan istemiyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene.

Yorumu oyla      28      18  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'nin kurultay tarihi belli oldu
CHP PM toplantısı sona erdi. Toplantı yaklaşık 10 saat sürdü. Toplantı da kurultay konuşuldu.
Erdoğan'dan BDP'ye sert eleştiri
Başbakan Erdoğan, 24 şehit verilen Çukurca'daki saldırıyı terör eylemi ...
Şok istifaya Karaman’dan net açıklama!
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hasan Ali Karaman, görevinden istifası ...
 
Özkan’dan Bornova’ya ‘altı müjde’
AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan, Ankara’ya giderek ilçenin ...
BBP’den ‘dil sürçmesine’ sert tepki
Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Bereket, ‘PKK’ya silahları göm’ ...
Çıray, Başkan Batur'u ziyaret etti
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül ...
 
Erdoğan'ı kendi sözleriyle vurdu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin terör sorununa çözüm üretemediğini ...
AK Parti İzmir'in kasası görevi bıraktı
Parti’nin İzmir’deki kasası olarak tanımlandırılan Mali ve İdari İşlerden ...
Güven'den şehit ailelerine ziyaret
CHP İzmir Milletvekili ve CHP PM Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven ile CHP İzmir ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva