HABERLER>SPOR
26 Ağustos 2011 Cuma - 15:46

'Bizi süründürüyorlar'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımın süründürülmeden bir karar verilmesini istedi. Futbolcu Emre “Her gün değil, bir gün ölelim” derken, kaleci Volkan ise “Amatör küme de olsa biz buradayız” dedi.

 Bizi süründürüyorlar

İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman ve takım kaptanları Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel kameralar karşısında geçti.

İşte Kocaman'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

SÜRÜNME DÖNEMİNDEYİZ
konuya girmeden önce duruma uygun küçük bir tanıtım yapmakta fayda var. Hem takımımıza hem de kulübümüze yapılan süründürme politikasıdır. Özellikle bu dönemde yaşananlar çok üzüntü verici. Taraftarlardan bize sahip çıkmasını bekliyoruz.

Ben TFF'nin kararı aldığını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin son derece hak ettikleri Şampiyonlar Ligi platformundan mahrum bıraktılar. Son derece yanlış bir karar. Federasyon'un aynı şekilde gereğinin yapılmasını istiyoruz. Süper Ligi'nde mücadele edeceksek neden Devler Ligi'nde yokuz? Bütün Fenerbahçeliler bir piyon gibi görünüyoruz. İnşallah bu süründürme dönemi bir an evvel biter.

BAŞTAN AŞAĞI SAÇMA BİR DURUM
Baştan aşağı saçma bir durum. Türkiye'de şaka gibi bir durum var. Kupayı geri vermek gibi jest yapmamıza gerek yok. Masa başında hakkımızın elimizden alınması çok fazla onur kırıcıdır. Bütün rakiplerimizi iyi futbol oynayarak yendik. Sahada kazandığımızın masa başında elimizden alınmak istemesi çok acı verici" diye konuştu.

BU DURUMDAN YARARLANMAYA ÇALIŞANLAR VAR
TFF madem bizi Şampiyonlar Ligi'ne göndermedi demek ki elinde bazı şeyler var. Onları devreye soksun. Fenerbahçe ailesinde olan herkes alt lige düşmek istiyor. Ortada bir plan var, bu plan adım adım ilerliyor. Artık bu süründürme bitsin. Bu planın devam etmemesini istiyoruz. Bu oyunun bir şekilde sonlanmasını rica ediyoruz. Bu durumdan yararlanmaya çalışan tipler de var. Bu kulüplerin Fenerbahçe'nin bu durumundan hoşnut oldukları gerçek. Federasyondaki bağlantılarından yararlanıyorlar. Futbolun içinden gelen insanlar futbolu yönetemiyor. Basketbolun içinden gelen bir kişi fubtolu yönetiyor. Bütün rakiplerimizi doğru işler yaparak yendik. Durumdan yararlanmaya çalışan kulüpler de var. Bu kulüplerin çok net bir şekilde Fenerbahçe'nin gücünden hoşnut değiller. Bir basketbolcu gelip futbolu yönetmeye çalışıyor.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in açıklamaları bana samimi gelmiyor.

VOLKAN DEMİREL: AMATÖR KÜMEYE DÜŞSEK BİLE FENERBAHÇE'DEYİM
Volkan Demirel, "bütün takımın izin gününde toplanıp 3 saat boyunca kararı tartışması ve Bank Asya'da oynamak istememeiz bizim nasıl bir kenetlenme içinde olduğumuzun bir göstergesidir. Bizim isteğimiz Bank Asya'da beyaz bir sayfa açmak" diye konuştu.

EMRE BELÖZOĞLU: KUPALARIN BİZİM İÇİN BİR ÖNEMİ YOK, ÖNEMLİ OLAN FENERBAHÇE
Emre Belözoğlu, "Alex özel sebeplerden dolayı burada değil. Takım görüntüsünü çizdiğimiz için buradayız. 3-4 saatlik çok güzel bir toplantı yaptık. Devamında yöneticiler de bize katıldı. Her ne kadar hak etmediğimiz bir süreç yaşasak da güzel bir duruş ortaya koydu. Şu andan itibaren biz futbolcular kulübümüzn menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Fenerbahçe nerede oynarsa oynasın biz buradayız. Anamızın ak sütü gibi helal bir şampiyonluk kazandık. Bizler Fenerbahçe'nin her zaman yanındayız" dedi.

HER GÜN DEĞİL, BİR GÜN ÖLMEK İSTİYORUZ
Emre Belözoğlu, "Ben herkesin aynasının kendi vicdanı olduğunu söyledim. Kimseye cevap vermek zorunda hissetmiyorum kendimi. Biz şampiyonluğu anamızın ak sütü gibi hakettik. Ülkemizde kendi yaptığınız haberden bile haberiniz yok. Biz de en çok bu durumdan rahatsısız. Biz hergün ölmek değil bir gün ölmek istiyoruz. Ortada çok fazla şey dolaşıyor. Bilgi kirliliğinin bitmesini ve bir kararın alınmasını istiyoruz. Emre, ortada bir şeyler varsa bir günde her şey açığa çıksın istiyoruz. Her gün değil, bir gün ölmek istiyoruz. Dün benim milli takımı boykot ettiğim yönde haberler çıktı. Bu tamamen vicdansızlıktır" dedi. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Dinamo Kiev, Stoke City ve Maccabi ...
Bank Asya için karar haftaya
Alt lige düşürülme konusunda Federasyon yönetimiyle görüşen Fenerbahçe ...
Sörfün kraliçesi Vietnam yolcusu
Rüzgar sörfünü Türkiye'ye tanıtan ve sevdiren eski manken Çağla Kubat, ...
 
Lugano Paris Saint Germain'de
UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımı men edilen ve Bank Asya 1. Lig'de oynama ...
Milliler “turp gibi”
Yaz kampını İzmir Buz Sporları Salonu’nda sürdüren ‘Artistik Buz Pateni ...
F.Bahçe'nin avukatı: Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam
Fenerbahçe’nin anlaştığı Belçikalı ünlü Avukat Louis Dupont, sarı-lacıvertli ...
 
Fenerbahçe'den tarihi karar
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, futbolcuların artık Bank Asya 1. ...
İşte UEFA'nın o mektubu
Kulübün başkanı ve çok sayıda üst düzey yöneticisi zanlı olarak cezaevinde. ...
Nihat Özdemir istifa etti
Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, başkanvekilliği ve yönetim ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva