HABERLER>POLİTİKA
12 Mayıs 2011 Perşembe - 13:11

'Bırakın İzmir rahat nefes alsın'

AK Parti Karabağlar Seçim Bürosu’nun açılışı, Kültür ve Turizm Bakan Ertuğrul Günay’ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Günay yaptığı konuşmada, “Bırakın da İzmir rahat bir nefes alsın” dedi.

 Bırakın İzmir rahat nefes alsın

İZMİR - AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı’na bağlı AK Parti Karabağlar Seçim Bürosu’nun açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar, İzmir 1. Bölge Milletvekili adaylarından eski AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Osman Sakman, İlknur Denizli, Maksut Karaosman, Ali Aşlık, Rıfat Sait, Bilal Doğan, Tevfik Ensari, İl Genel Meclis Üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri katıldı.
 
“BİZİM SLOGANIMIZ DURMAK YOK YOLA DEVAM”
Türkiye’nin daha demokrat bir ülke olmasını ve insanların ekin kökenlerine, dillerine, dinlerine göre ayırım yapılmamasını, herkesin eşit olmasını istediklerini belirten Bakan Günay, “Türkiye demokratik ortamının güzelliğiyle Kuzey Afrika coğrafyasına güzel bir örnek olsun. Türkiye ekonomisi daha güçlü olsun. Evimize daha çok ekmek girsin, soframız daha büyük olsun. Adaletle, eşitlikle yaşayalım. Bu duygularla bir yürüyüş başlattık. Bu yürüyüş 12 Haziran’da son bulmayacak. Aksine yepyeni bir hız kazanmış olacak. Bizim seçim anlayışımız bu. Biz hizmet aşkıyla yola çıkmış genç bir hareketiz. Bizim sloganımız ‘Durmak yok, yola devam’. Eskiden siyaseti tamamen yanlış konumlandırmışlardı. Milleti ilerici – geri diye ayırarak, fakir –zengin diye ayırarak, etnik kökenine göre ayırarak, kısır bir döngü içinde siyaset yapılıyordu. Biz geçmiş siyasetin düşmanı değiliz. Bizim aramızda CHP’den de katılanlar var, MHP’den de, DP’den de. Bizim aramızda ilk kez siyasete giren gencecik insanlar da var. Biz milletin tamamını kucaklayan, insan haklarını aziz sayan, kısacası yaratılanı yaradandan ötürü seven yepyeni bir siyasetiz” diye konuştu.
 
“BIRAKIN DA İZMİR RAHAT BİR NEFES ALSIN”
Açlış töreninde halka seslenen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, “İzmir’i teslim etmeyeceğiz. Burada ne kalesi yapmışlarki yıktırmıyorlar” şeklinde konuştu. Günay İzmir’in Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birtanesi olduğunu söyleyerek, “İzmir’in inanılmaz bir coğrafyası var. İzmir’in arkasında inanılmaz bir tarih var. Ama izmir yerinde sayıyor. İzmir’e bir vizyon çizmişler. Ucuz emeğin örneği olarak gösteriyorlar. İnsan oy aldığı yere insaf eder, İzmir’i daha bir önemser. İzmir Roma ve Barcelona gibi olacak. Bizim gayretimiz bu. Burayı gecekondu şehri olmaktan çıkaracağız. İzmir’i rahat ettirecek olanları serbest bırakın. Bırakın da İzmir rahat bir nefes alsın” dedi.
 
“SİYASET ANLAYIŞINI DEĞİŞTİRECEĞİZ”
Bakan Günay Türkiye’de mevcut olan eski siyaset anlayışını değiştirmeye geldiklerini açıklayarak, “Kendimizi zengin etmeyi değil, halkı varsıllandırmak için geldik” dedi. Muhalefete seslenerek seçimleri kaybedip, oturmaya devam ettiklerini söyleyen Günay, “Seçimleri kaybediyorlar, oturmaya devam ediyorlar. 40 yıldan beri aynı koltukta oturan siyaset önde gelenleri var. Böyle demokrasi olur mu? Biz de en fazla 3 dönem milletvekilliği yapılabilir. Bunu AK Parti getiriyor” dedi.
 
“ATATÜRK ARKASINA SAKLANILACAK BİR VESİLE DEĞİLDİR”
Bakan Günay Atatürk’ü kimsenin araç olarak kullanamayacağını, Atatürk’ün arkasına saklanıp siyaset yapmaya çalıştıklarını dile getirerek, “Benim hayatm demokrasiyi, insan haklarını, özgürlüğü savunmakla geçti. Atatürk’ün arkasına sığınıp siyaset yapmaya çalışıyorlar. Atatürk bize bağımsızlığı, cumhuriyeti, özgürlüğü armağan eden büyük bir kahramandır. Kimsenin resminin arkasına saklanması için bir vesile değildir” diye konuştu.
 
AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar, onurlu bir günde hep beraber olmanın, Türkiye için omuz omuza mücadele vermenin gururunu yaşadıklarını belirtti. AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adaylarından, eski AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Osman Sakman, törende yaptığı konuşmada, “İzmir’de çok başarlı olacağız. Burada bulunan herkesi, gençlerimizi alkışlamak istiyorum” dedi. AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Ali Aşlık ise ferah, diri ve tüm İzmir’i kucaklayan bir seçim çalışması yürüttüklerini, AK parti’de herkese yer olduğunu söyledi. Açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar gerçekleştirdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
batırın 12 Mayıs 2011 Perşembe 23:11

çağdaşlık size göre nedir izmiri 1960 ların konumunda bırakmakmı kadife kale ballıkuyu yeşil dere gürçeşme gültepe ve araları tebecik altındağ bayraklı ilçesinin temamı örnek köy çiğli güzeltepe sayamadığım yerler kusura bakmasın chp zihniyeti buraları çağdaş şehir yaptı gurur duyuyoruz.

Yorumu oyla      12      6  
Sadece vatandaş 12 Mayıs 2011 Perşembe 21:43

Sayın Günay, öncelikle İzmir'i CHP kalesi olarak belirtmenizin, bence yanlış olduğunu düşünüyorum. Aslında "bence" İzmir AKP sinin düşüncelerinin ve uygulamalarının karşıtı bir kaledir. Sizlerin iktidara gelmenizden önceki seçim istatistiklerini incelerseniz, İzmirlinin büyük çoğunlukla Çağdaş Demokrasiyi desteklediğini görürsünüz. Siz (AKP) iktidara geldikten sonra İzmirli sizlerin yaptığı yanlış davranışlar/düşünceler ve yönetimsel hatalarınız sayesinde CHP kalesi oldu. İzmir'de kendinize rakip olarak CHP sini almayın! Bence, İzmir'de sizin gerçek rakibiniz, "Çağdaş Demokrasi" için taşıdığınız düşünceleriniz ve uygulamalarınızdır! İzmirli, ancak sizlerin Çağdaş Demokrasiye uymayan düşüncelerinizi ve uygulamalarınızı değiştirdiğiniz zaman rahat nefes alacaktır diye düşünmekteyim.

Yorumu oyla      16      9  
Işık Dikicigil 12 Mayıs 2011 Perşembe 20:36

BAZI ARKADAŞLAR , BİR TÜRLÜ ANLAMAK İSTEMİYOR. ÖZALIN SÖYLEMLERİDE AKP DE, O DA SEHAYATLAERİNDE KARISININ KUAFÖRÜNÜ BİLE UÇAKLA TAŞIYORDU. BAŞBAKAN'DA KATAR'A AİLE EFRADININ BAKAN EŞLERİNİ GÖNDERİYOR. KENDİ PARALARINLA GİTSİNLER DÜĞÜNE FAKİR Mİ GARİP GURABA MI ? DEVLETİN OLANAKLARINLA 7. ZIRHLI ARACI ALMAK NEDEN ? EEE O BAŞBAKAN ALIR MI ? ASGARİ ÜCRET NE KADAR BU ÜLKEDE VERGİ ALMA AZGARİ ÜCRETTEN , HANİ KUL HAKKI , GARİP, GURABA EDEBİYATI

Yorumu oyla      16      8  
gavur izmirin sümüklü çocuğu... 12 Mayıs 2011 Perşembe 20:05

sanatın içine tüküren,heykelleri yıkan zihniyetle mümkün olduğu kadar uzak durmakta fayda var.

Yorumu oyla      18      11  
cenk 12 Mayıs 2011 Perşembe 19:20

akp izmirden eline cekerse emin ol izmir rahat bir nefes alacak

Yorumu oyla      15      9  
ali 12 Mayıs 2011 Perşembe 19:03

"BU KAPTAN BU GEMİYİ GÖTÜRÜYOR GÖTÜRECEK.SİZLERİ ARAMIZA KATILMAYI BEKLİYORUM.LÜTFEN DIŞARDA KALMAYIN" bu ne demektir hüseyin bey? illaki sizle aynı görüşü mü paylaşmak zorundayım? paylaşmazsam geminin dışında boğulmaya mı mahkumum? bu nasıl ileri demokrasi bu nasıl bir hoşgörü anlayışıdır? anlamıyorum ya

Yorumu oyla      15      7  
HÜSEYİN AHMETOĞLU 12 Mayıs 2011 Perşembe 18:51

DEĞERLİ YORUMCU ARKADAŞLAR SİZLERİN YAZDIKLARINIZI OKUDUKÇA İNANIM KENDİMİ UZAYDA SANIYORUM.NE KADAR BENCİLCE ELEŞTİRİLER BUNLAR.80 YIDIR NEREDE İDİNİZ ARKADAŞLAR CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜN TÜRKİYEYİ GÖRMEK İSTEDİĞİ SEVİYEYE TAŞIYAN SN BAŞBAKAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDECEĞİNİZE ELEŞTİRİYORSUNUZ.ÇÜNKÜ GÖZLER KAPALI KULAKLAR TIKALI AÇIN BUNLAR AÇIN VE GÖRÜN.TÜRKİYE NERELERDE İDİ ŞU AN NEREDE.YAZIKTIR BU KADAR DA OLAMAZ.İZMİRDE YAŞIYORSUNUZ VE VE İLERİ GÖRÜŞLÜYÜZ DİYE GEÇİNEN SİZ DOSTLARIMA ÖNERİM FAZLA DEĞİL 80 TÜRKİYESİNİ OKUYUN VE BUGÜN İLE MUKAYASE EDİN VİCDANINIZ VAR İSE EĞER FARKI GÖRECEKSİNİZ.YEREL YÖNETİCİLERİNİZİN BASİRETSİZ VE VİZYONSUN İNSANLARDAN OLDUĞU İÇİN İZMİR SÜRÜNMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.SANAYİMİZ YOK OLUYOR YATIRIMI ENGELLEYICI DURUMLAR SİZDE .RUSYA BİLE DEĞİŞTİ SİZLER HALA NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN FİKİRLERİ KÖRÜ KÖRÜNE İNANANLARDANSINIZ .YAZIK OLUYOR İZMİRİMİZE .FAKAT NE KADAR ÇIRPINSANIZ BU KAPTAN BU GEMİYİ GÖTÜRÜYOR GÖTÜRECEK.SİZLERİ ARAMIZA KATILMAYI BEKLİYORUM.LÜTFEN DIŞARDA KALMAYIN ÇÜNKÜ VATANDAŞ SİZLERİ SÜPÜRECEK TUFAN OLACAK.BAKANLARIMIZ GELİYOR BİNALİ BEY GELİYOR,SOSYAL DEMOKRAT KİŞİLİĞİ İLE KALİTESİ İLE VİZYONU İLE MİSYONU İLE ÇALIŞKANLIĞI İLE BAKANIMIZ SN ERTUĞRUL GÜNAY GELİYOOOOOOOOR.İNADINA GÜNAY İNADINA AK PARTİ

Yorumu oyla      13      18  
nefese bak... 12 Mayıs 2011 Perşembe 17:33

Rekor seviyedeki cari açık borsayı düşürürken dövizi ve faizi yükseltti. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası bin 616 puan düşerek 65 bin 643 puandan günü tamamladı. Böylece endeks nisan ayı başından bu yana ilk kez 65 bin puan seviyelerinden kapanış yapmış oldu. Türk Lirası dolar karşısında yaklaşık yüzde 1.4 değer kaybetti, gösterge tahvilin bileşik faizi 22 baz puan yükseldi. Dolar-TL 1.58, euro- TL 2.27'yi aştı. REKOR AÇIK Merkez Bankası Ödemeler Dengesi raporunu açıklarken Türk ekonomisinin en büyük problemi olan cari açık rakamı da rekor kırdı. Cari açığın büyük bölümü yüksek faize gelerek kurları düşüren ve dolayısıyla ithalatı artıran sıcak paranın tetiklediği dış ticaret açığından kaynaklandı. Cari açık mart ayında, dış ticaret açığındaki artışın etkisiyle geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 128 artarak aylık bazda rekor seviyeye çıktı. Martta cari açık 9.77 milyar dolar olurken, Ocak-Mart dönemindeki açık 22.12 milyar dolar olarak gerçekleşti. İlk çeyrekte açık 12.8 milyar dolar arttı. Yılllık açık da 60.5 milyar dolar oldu. REKOR AÇIK Merkez Bankası Ödemeler Dengesi raporunu açıklarken Türk ekonomisinin en büyük problemi olan cari açık rakamı da rekor kırdı. Cari açığın büyük bölümü yüksek faize gelerek kurları düşüren ve dolayısıyla ithalatı artıran sıcak paranın tetiklediği dış ticaret açığından kaynaklandı. Cari açık mart ayında, dış ticaret açığındaki artışın etkisiyle geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 128 artarak aylık bazda rekor seviyeye çıktı. Martta cari açık 9.77 milyar dolar olurken, Ocak-Mart dönemindeki açık 22.12 milyar dolar olarak gerçekleşti. İlk çeyrekte açık 12.8 milyar dolar arttı. Yılllık açık da 60.5 milyar dolar oldu. REKOR AÇIK Merkez Bankası Ödemeler Dengesi raporunu açıklarken Türk ekonomisinin en büyük problemi olan cari açık rakamı da rekor kırdı. Cari açığın büyük bölümü yüksek faize gelerek kurları düşüren ve dolayısıyla ithalatı artıran sıcak paranın tetiklediği dış ticaret açığından kaynaklandı. Cari açık mart ayında, dış ticaret açığındaki artışın etkisiyle geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 128 artarak aylık bazda rekor seviyeye çıktı. Martta cari açık 9.77 milyar dolar olurken, Ocak-Mart dönemindeki açık 22.12 milyar dolar olarak gerçekleşti. İlk çeyrekte açık 12.8 milyar dolar arttı. Yılllık açık da 60.5 milyar dolar oldu.

Yorumu oyla      21      10  
trakYALI 12 Mayıs 2011 Perşembe 17:19

10 yıldır yapsaydınız ya yapacaklarınızı, sizi engelleyen mi vardı. daha önce de söyledim sayın günay artık siyaseti bıraksın, konuştukça saçmalıyor.

Yorumu oyla      21      9  
Işık Dikicigil 12 Mayıs 2011 Perşembe 15:53

2002 BENZİN 1400 SEVİYELERİNDE 2011 BENZİN 4300 SEVİYELERİNDE ENFLASYON YOK . KİŞİ BAŞINA MİLLİ GELİR HESAPLANIRKEN NÜFUS 7 MİLYON EKSİK , SEÇİMLERE GİDİLİRKEN NUFUS 7 MİLYON FAZLA. 15 BİN DOLAR SEVİYESİNDE İNSANLARIN GELİRLERİ. HARİKA ZENGİNLEŞİYORUZ FARKINDA DEĞİLİZ.

Yorumu oyla      20      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mumcu’ya sevgi seli
TBMM Başkanvekili İzmir 1.bölge Milletvekili adayı Ş.Güldal Mumcu seçim ...
Türmen: Sağlık ticari bir metaya dönüştü
İzmir Eczacı Odası’nı ziyaret eden CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı, ...
Çam engelli gençleri askere uğurladı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı Musa ...
 
Hak-İş’ten Saadet Partisi’ne tam destek
Hak-İş Konfederasyonu İzmir İl Temsilcisi Ramazan Turhan, Saadet Partisi ...
‘Kulüplerin can simidi ‘taraftar kart’ olacak’
AK Parti 1. bölge milletvekili adayları Harun Özdemir, Türkiye’de spor ...
‘Küçük Menderes’e bölgesel hastane yapacağız’
AK Parti İzmir 2. bölge milletvekili adayı Hamza Dağ, AK Parti’nin sağlık ...
 
‘Hastaneler ticari işletmeler değildir’
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Aytun Çıray İzmir Tabip Odası’nı ...
Moroğlu, Yamanlar’da türkü söyledi, şiir okudu
CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Moroğlu, Bayraklı Yamanlar’da ...
Doğan'a Konyalılar'dan tam destek
AK Parti 1.bölge milletvekili adaylarından Bilal Doğan ve Cemal Bekle, ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva