HABERLER>POLİTİKA
9 Ekim 2015 Cuma - 09:43

MHP İzmir’in kadın adaylarından sandık dayanışması

Seçime sayılı günler kala, MHP'nin İzmirli kadın milletvekili adayları örnek bir dayanışmaya imza attı.

MHP İzmir’in kadın adaylarından sandık dayanışması

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1'inci Bölge 2'nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç ve 2'nci Bölge 2'nci sıra Milletvekili Adayı Neslihan Çelik, seçim çalışmalarında güçbirliği yaparak MHP'nin İzmir'deki milletvekili sayısını artırmayı hedefliyor.
 
Güzelbahçe'de bir araya gelen iki kadın aday, seçmen iletişim merkezi olarak hizmet verecek mobil seçim araçlarının tanıtımını birlikte gerçekleştirerek dayanışma vurgusu yaptı.
 
MHP Güzelbahçe İlçe Teşkilatı’nın da katıldığı açılışta MHP İzmir 1'inci Bölge 2'nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç mobil seçmen iletişim merkezi olarak hizmet verecek seçim tırının açılışını yaparken, 2'nci Bölge 2'nci sıra Milletvekili Adayı Neslihan Çelik de seçim otobüsünü tanıttı.
 
Açılışta konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1'inci Bölge 2'nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Türkiye’nin, geleceğini oylayacağını çok önemli bir seçime gidildiğini hatırlatarak, “İki kadın milletvekili adayı olarak Türkiye’nin en önemli kentleri arasında yer alan İzmir’de partimiz adına ipi göğüslemeyi ve mevcut milletvekili sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz” dedi.
 
MHP'nin tüm toplum kesimlerini kucaklayan seçim beyannamesinin kentin her noktasına ve mümkün olduğunca daha çok vatandaşa ulaşması adına gece gündüz vargüçleriyle çalıştıklarını ifade eden Kılıç, şunları söyledi: “Bu noktada 1'inci Bölge Milletvekili adayı olarak, bölgedeki her noktaya gidebilecek bir seçim kampanyası yürütüyorum. Diğer partiler gibi devletin imkanlarını kullanabilmek gibi bir lüksümüz yok. Önceki seçimlerdeki gibi sınırlı kaynaklarla hareket etmek zorundayız. 13 ilçede tek tek seçim ofisi açmak yerine, biz de maksimum verimlilik sağlayacağımız bu yolu seçtik. Herkese şimdiden hayırlı olsun diyorum”
 
“Bize verilen görevi layıkıyla yapmak için devletin imkanlarıyla değil kendi imkanlarımızla yola çıktık” diyen 2'nci Bölge 2'nci sıra Milletvekili Adayı Neslihan Çelik de mobil kampanyayla amaçlarının halkın isteklerini kısa sürede dinleyerek çözüm üretebilmek olduğunu belirtti.
 
SENEM KILIÇ'TAN HODRİ MEYDAN!
Parti olarak bir tır ve bir otobüs giydirdiklerinin altını çizen Senem Kılıç, “Geriye giydirmemiz gereken bir gemi kaldı. Son 13 yılda, gemisi epey artan siyasetçiler var. Buradan hodri meydan diyorum ve onları da gemi giydirmeye davet ediyorum. Onlar giydirmezse, artık bir dahaki seçime gemi giydirmek de inşaallah yine bize nasip olacaktır” diye konuştu.
 
İZMİRLİ KADINLAR BİZİMLE DAHA GÜÇLÜ
Neslihan Çelik ile birlikte seçim çalışmalarında örnek bir kadın dayanışmasına imza attıklarını kaydeden Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Partimiz, iki kadın adayının sırasını birer basamak yükselterek, kadınlara ne kadar önem verdiğini bir kez daha göstermiş oldu. Biz de bu teveccühe layık olabilmek adına çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz ve bu yönde uğraşıyoruz. Zaten zor olan siyaset, bildiğiniz gibi kadınlar için çok daha zor. Bizim de elbette zorlandığımız anlar oluyor; ancak iki kadın olarak birbirimize sonuna kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Bu süreçte de kadın dayanışması adına güzel örnekler sahneye çıkıyor. İnşallah bu dayanışmamızı seçimden sonra da devam ettireceğiz ve tüm İzmirli kadınların sesini Meclis’te sonuna kadar dillendirmeye çalışacağız. Benim olmadığım yerde Neslihan Hanım, Neslihan Hanım’ın bulunmadığı yerde de ben İzmirli kadınların sesi olacağız. Onların sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağız. İzmirli kadınlar bizimle daha güçlü olacak”

 
Bornova’da ortak akıl zirvesi: Başkan, Sındır ve Sertel…
 
Karabağlar'da çam ağaçları koruma altında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım iş dünyasıyla buluştu: Bu sıradan bir seçim değil!
Binali Yıldırım seçim çalışmaları kapsamında yaptığı toplantılarla her ...
Topbaş’tan Erdoğan’a sarı dosya!
Fransa, Belçika ve Japonya temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep ...
CHP’li Bakan: Arzu etmediğimiz bu seçimi avantaja çevirebiliriz
Seçim çalışmaları kapsamında Karabağlar’da hemşehri derneklerini ziyaret ...
 
CHP’de ‘otel’ zirvesi: Kılıçdaroğlu örgüte ne mesaj verdi?
CHP Genel Başkanı kentte konakladığı otel milletvekili adaylarıyla buluştu. ...
Demirtaş: Şiddet isteyen bize oy vermesin
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Kaç yüz bin evladımızı yitirmemiz ...
Cumhuriyet’te Balbay depremi: Tasfiye edildim!
Mustafa Balbay ve İbrahim Yıldız'ın Cumhuriyet Vakfı’ndan çıkarıldığı ...
 
Davutoğlu: Kaçaklarla dava adamlarını ayıracak mısınız?
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Manisa mitinginde 7 Haziran sonrası koalisyon ...
Demirtaş: Onları baraj değil barış altında bırakın!
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin İstanbul Sultanbeyli'deki ...
Davutoğlu’nun İzmir yemeği öncesi Göçmen krizi: O vekillere tepki!
Davutoğlu’nun Başbakanlık Ofisi’nde yapacağı toplantıya katılacak Hak ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva