HABERLER>SPOR
24 Şubat 2015 Salı - 14:57

Flaş! Kaf-Kaf’ın başına Galatasaray efsanesi

PTT 1'inci Ligi'nde Yusuf Şimşek'in Şanlıurfaspor yenilgisinin ardından istifa edip Antalyaspor'la anlaşmasıyla şoke olan Karşıyaka yönetimi, takımı Ayhan Akman'a emanet etti.

Flaş! Kaf-Kaf’ın başına Galatasaray efsanesi

Yusuf Şimşek'in istifasından sonra ilk teklifi yaptığı Cihat Arslan'dan sezon sonuna kadar takım çalıştırmak istemediği cevabını aldı. Şanlıurfaspor'dan 2 hafta önce ayrılan ve halen Brezilya'da bulunan teknik adam, futbolcu izleyeceği söyledi.
 
Yönetim, daha sonra rotayı Ayhan Akman'a çevirdi. Futbolculuk döneminde Gaziantepspor, Beşiktaş ve Galatasaray'da forma giyen, 2 yıl önce yeşil sahalara veda ettikten sonra Galatasaray A-2 takımı ve Erciyesspor'da antrenörlük yapan 38 yaşındaki Ayhan Akman, 2'nci Başkan Azat Yeşil'le görüşerek 1.5 yıllığına anlaştı.



Kulüp binasındaki görüşmenin ardından imzayı attığı Karşıyaka'da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşamaya hazırlanan Ayhan Akman, şunları söyledi:
 
"Karşıyaka, taraftarıyla, yönetimiyle geçmişiyle Türkiye'nin en tanınan camialarından biri. Kulüp hedefleriyle benim hedeflerim örtüştüğü için görevi seve seve kabul ettim. Bu sezon hedefimiz play off'a kalıp ardından Süper Lig'e çıkmak. Sözleşme süresi sorun değil. Futbolculuğum dönemindeki hırsımı, kazanma isteğimi, savaşçı yapımı takıma da yansıtacağım. Karşıyaka her şartta savaşan, terinin son damlasına kadar mücadele eden bir takım olacak."
 
Transfer yasaklısı olan kulübün devre arasında takviye yapamamasının sorun olmadığını söyleyen Ayhan Akman, "Elimizdeki kadroyla bu ligde en iyi şekilde yarışın içinde olacağız" dedi. İkinci Başkan Azat Yeşil ise, "Yusuf Şimşek'in ayrılmasının ardından bize 1 gün içinde 52 farklı teknik adam önerdiler. Ayhan Akman, hiçbir şart öne sürmeden büyük bir istekle görevi kabul etti. Yeni teknik direktörümüzle başarılı olacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
 
PTT 1'inci Ligi'nde hafta sonunda Orduspor'u ağırlayacak olan Karşıyaka, haftanın ilk antrenmanını Altyapı Koordinatörü Rıza Tuyuran yönetiminde yaptı.
 
KARŞIYAKA ANTALYASPOR'DAN ŞİKAYETÇİ
Karıyaka yönetimi, sözleşmesi devam ettiği dönemde teknik direktörleri Yusuf Şimşek'le transfer görüşmesi yapan Antalyaspor'dan şikayetçi oldu. Hakkını Futbol Federasyonu'nda arayacak olan Karşıyaka, sözleşmesini tek taraflı fesheden Yusuf Şimşek'le de davalık olmaya hazırlanıyor. Bu arada Yusuf Şimşek'in ayrılmasından sonra teklif götürülen Cihat Arslan'ın, sezon sonuna kadar takım çalıştırmak istemediğini söylediği öğrenildi. Şanlıurfaspor'dan 2 hafta önce ayrılan ve halen Brezilya'da bulunan teknik adamın bir süre daha bu ülkede futbolcu izleyeceği öğrenildi. (dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
egekentli. yanit 25 Şubat 2015 Çarşamba 12:16

Karsiyakayi elestirek sizin ne hattinize ... Karsiyaka bir sirket degil asktir tutkudur. 103 yillik ulu cinara sarfettigin densiz (sefil) kelimeyi sana ve patronunun takimina iade ederim.karsiya butun branslarinda turk sporunda yoluna devam etmektedir onuru ve serefiyle.... boynunuzdan buyuk cumleler kurmamanizi tavsiye ederim...

Yorumu oyla      11      5  
Egekentli 25 Şubat 2015 Çarşamba 09:10

Göz Göz Egekent'de ikamet etmeme rağmen Göztepe fanatiği olduğum ve desteklemediğim Karşıyaka'yı bu sefer Galatasaraylı Ayhan Akman için destekleyeceğim. Galatasaray'lı Ayhan Akman'a başarılar dilerim. Ayhan Akman karşıyakanın bu sefil halinden kurtarır diyorum.

Yorumu oyla      11      5  
ksk 24 Şubat 2015 Salı 16:21

Hayirlisi olsun...

Yorumu oyla      12      7  
kafkaf 24 Şubat 2015 Salı 16:07

yeni görevinizde başarılar hocam ayhan hocam transfer yapıp zor durumlarda kalacağımıza umarım alt yapıdan yetişen teknik özellikleri uygun olan gençlere şans verirsin.gençlerde çok iyi top koşturan defans orta saha ve forvet oyuncular var özellikle forvetiniz ege bölgesi gol kralı olmuş erdal emre var eğer bu gençler oynama fırsatı bulursa kendine güvenleri artar.geleceğe daha olumlu bakarlar saygılar

Yorumu oyla      14      7  
24 Şubat 2015 Salı 15:54

Takımla birlikte idmandan idmana değil de alemden aleme akarlar artık.

Yorumu oyla      15      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaf-Kaf Avrupa listesinde 5 sıra yükseldi!
Pınar Karşıyaka, Avrupa'nın en iyi basketbol takımları sıralamasında 14'üncü basamağa yükseldi.
Göztepe’de kırmızı alarm
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü lider Bandırmaspor'la şampiyonluk ...
Akigo'nun Kadıköy zaferinde hakemden şok istek!
Akhisar Belediyespor'un oyuncusu Bilal Kısa, Fenerbahçe'ye attıkları gol ...
 
Akigo Fenerbahçe’yi koltuktan etti: 1-2
Lige 12 haftalık galibiyet hasretine son veren Akhisar Belediyespor 21.haftada ...
Altınordu direnemedi: 1-1
PTT 1. Lig'de son 3 maçından 7 puan çıkaran Altınordu, 21'inci haftanın ...
Bucaspor’da Nsaliwa ile ipler koptu
Bucaspor’da sezon başında bu yana alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle ...
 
Altay’da hesap-kitap zamanı!
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Gümüşhanespor deplasmanından golsüz ...
Göztepe’nin canını diptekiler yakıyor
İkinci Lig Kırmızı Grup'ta düşme potasındaki Altay ve Tepecikspor'la oynadığı ...
Flaş! Kaf-Kaf’ta Şimşek depremi
Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Twitter hesabından İzmir ekibinden ayrıldığını açıkladı.
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva