HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Mayıs 2013 Pazartesi - 11:27

En güzel çiçekler Narlıdere’de

Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivalinin en çok ilgi gören etkinliği “EN GÜZEL ÇİÇEK” yarışması Yukarıköy meydanında düzenlendi. Narlıdere ve Balçova çiçekçilerinin hazırladığı en güzel çiçekler yarışma sonunda sürpriz bir isime hediye edildi.

En güzel çiçekler Narlıdere’de

İZMİR - “En Güzel Çiçek” yarışmasını izlemek için Narlıdere Belediye Başkanı, İzmir Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, Narlıdere Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Süleyman Gelve, Meclis üyeleri, Sivil toplum örgüt temsilcileri, Balçova ve Narlıdereli çiçek üreticileri, Narlı Mahallesi muhtarı İbrahim Türksever, Huzur Mahallesi Muhtarı Mehmet Sert ve vatandaşlar, Yukarıköy meydanında hazır bulundu.
 
Kaya Termal Otel Genel Müdürü Muzaffer Tağıl, İzmir Çiçekçiler Odası Başkanı Mesut Duyar, Narlıdere AKM Müdür Ali Gökderman, Belediye Meclis Üyesi Varol Ersöz, Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mehmet Sever, Özgür Barış Akbulut “EN GÜZEL ÇİÇEK” yarışmasının jüriliğini üstlendi.
 
Çiçek üretim yarışma kategorileri olan Kırmızı Gül, Beyaz Gül, Renk Gül, Standart Karanfil, Minyatür (Sprey Karanfil ), Gerbera, Oriental Lilyum, Asiatik Lilyum, Yeşillik /Garnitür, jüri karşına çıkarak 1.ncilik için yarıştı. Serbest Aranjman, şovları ilgiyle izlendi. Tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar Yukarıköy meydanını dolduran Narlıderelilerin alkış ve tezahüratları eşliğinde hazırladıkları buketleri jürinin beğenisine sundular.
 
İzmir Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, çiçek sektörü ve sorunlarına değinerek esnafın her kolunda olduğu gibi çiçek esnafının da sıkıntılarının büyük olduğunu dile getirerek “ Sıkıntılar büyük ama çözümlerde yok değil. Birbirimize daha fazla ve bu tip organizasyonlarla destek olarak çiçeği ve çiçekçiyi ön plana çıkartmalıyız. İzmir Birliği çiçekçilik sektörünün sorunlarını gündeme taşıyacak ve çözüm üretecek çalışmalara destek vermeye hazırdır” dedi.
 
‘EN GÜZEL ÇİÇEK’ KILIÇDAROĞLU’NA
En Güzel Çiçek Yarışmasında bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere ve Balçova’da faaliyet gösteren çiçek üreticilerini, aralarında tatlı rekabetlerin yaşandığı “EN GÜZEL ÇİÇEK” yarışmasında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu yıl yarışmanın birincilerine kazanacakları ödüller düşünde bir sürprizimiz olacak. “EN GÜZEL ÇİÇEK” yarışmasında derece alan çiçekler Aydın’da gerçekleştirilecek mitin için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye edilecek” dedi. Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivalinin En güzel Çiçek yarışmasında hangi çiçeklerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye edileceği yarışma sonunda belli oldu. Jüri yaptığı değerlendirme sonucunda 1.ncilik elde eden çiçekler Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur tarafından Kılıçdaroğlu’na, Balçovalı ve Narlıdereli çiçek üreticileri adına hediye edildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tartan'dan gençlere başarı sırları
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan Atatürk Lisesi Öğrenci Kurulu’nun ...
Metin Uca'dan güldüren gösteri
Ünlü TV sunucusu ve şovmen Metin Uca, Güzelbahçelileri gülmekten kırdı ...
Sakız Adası’nda 19 Mayıs izdihamı
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Pazar gününe denk gelmesine rağmen çeşitli ...
 
Bornova 19 Mayıs'ı Funda Arar'la kutladı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Bornova’da büyük bir coşkuyla ...
Tartan: Kadınlara daha çok görev vereceğiz
Meclis kararına göre, kadın yılı kapsamında , “Kadın El Sanatları Kooperatif ...
Başkan gençleri hiç yalnız bırakmadı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 19 Mayıs’ta tüm gününü ...
 
İzmir'in emektarlarına Anadolu yolu güzüktü
Otobüs filosunu yenileyen İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, ...
Büyükşehir'den Piri Reis'e yakışan anma
İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Akademisi, dünyaca ünlü Türk denizcisi ...
Selçuk’ta da 19 Mayıs ‘sivil’ kutlandı
Selçuk’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na sivil inisiyatif damgasını vurdu.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva