HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
2 Mayıs 2024 Perşembe - 14:26

Kadro revizyonu sürüyor... Bir bayrak değişimi de ESHOT'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESHOT’ta görev değişimine gidildi. Erhan Bey, genel müdürlük görevinden alınırken yerine Turgay Bozoğlu getirildi.

Kadro revizyonu sürüyor... Bir bayrak değişimi de ESHOT ta!

EGEDESONSÖZ- 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından İzmir Büyükşehir Belediye şirketlerindeki kadro revizyonu devam ediyor.

Başkan Cemil Tugay, ESHOT’un üst kademesinde görev değişimine gitti. Genel Müdürlük görevinde bulunan Erhan Bey görevden alınırken CHP’den milletvekili adayı olan geçmişte belediyenin üst kademelerinde görev alan Turgay Bozoğlu getirildi.

Kurumda düzenlenen törenle görevi Bozoğlu’na devreden Erhan Bey, “Geçen süreçte ESHOT’a, dolayısıyla İzmir’imize toplam 480 yeni otobüs kazandırdık. Çevre ilçeleri entegre toplu ulaşım ağına dahil ettiğimiz İZTAŞIT’ı hayata geçirdik. Başta engelsiz toplu ulaşım olmak üzere, şehrimizin dört bir yanını güvenli, konforlu ve ekonomik toplu ulaşım imkânlarına kavuşturma yolunda pek çok hizmete imza attık. Hepsini ekip ruhuyla, birlikte yaptık.  Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Var gücüyle çalışacağını ifade etti
Yeni Genel Müdür Turgay Bozoğlu’nun kıymetli bir bürokrat olduğunu da vurgulayan Bey, “Kendisinin, hizmet bayrağını çok daha ileriye taşıyacağına olan inancım tam. Başarılar diliyorum” diye konuştu. ESHOT Genel Müdürü Turgay Bozoğlu, öncelikle kendisini görevlendiren Başkan Cemil Tugay’a teşekkür ettiğini, göreve layık olmak için var gücüyle çalışacağını ifade etti. 81 yıllık Cumhuriyet kurumu ESHOT’a yönetici olmanın büyük sorumluluk getirdiğini belirten Bozoğlu, İzmir’e en iyi hizmeti verme hedefinde ESHOT ailesi olarak, her zaman olduğu gibi canla başla görev yapacaklarını söyledi. Bozoğlu ve Bey, birbirlerine çiçek takdim ederek devir teslimi gerçekleştirdi.

 
Başkan Yıldız'dan 'Harmandalı' mesajı: Çöp sorunu takibimizde!
 
Buca'da yönetim kadrosu belli oldu
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ayrancılar ilçe izmir 4 Mayıs 2024 Cumartesi 14:52

705 ayrancılar sorununu çözemeyen eshot neyden korkuyor acaba

Yorumu oyla      1      1  
Önder 3 Mayıs 2024 Cuma 08:16

Cemil Başkan Metro Yönetimindeki SÖNMEZ ALEVİ ne zaman alacaksınız görevden merak ediyoruz.

Yorumu oyla      1      0  
izmirli 3 Mayıs 2024 Cuma 00:00

Sayın Başkan doğru karar vermisiniz tebrik ederim ama yetmez hepsi kökten değişmesi gerekir bu kadroyla hiç bir iş yürümez bu iş bilmezlerin hepsini göndermen önemle rica ederim görevden aldıklarına sakın ola başka görev verme diye düşünüyorum o zaman anlıyacaksın sırtın yere gelmez olduğunu işte o zaman seni kimse yıkamaz

Yorumu oyla      2      0  
Abbas Işık 2 Mayıs 2024 Perşembe 19:03

Cemil Başkan''ı tebrik ederim. Eshot''u yönetemeyen Erhan Bey''i görevden almakla çok doğru bir karar verdi. Umarım Erhan Bey''in kadrolastığı daire başkanlarına da sıra gelir. Cemil Başkan''ın en doğru atamaları yapacağına eminiz.

Yorumu oyla      6      3  
ibrahim 2 Mayıs 2024 Perşembe 17:33

Neredeyse 1 yıldır, kağıt üzerinde görünen seferler ile gerçekte yapılan seferler arasında fark vardı. Ben 17 TOKİ hattını kullanıyorum ve bunu bizzat yaşıyorum. Otobanı kullandığımız için trafik sıkışıklığı gibi bir gecikmede olmuyor.Ama gün içinde pek çok sefer diğer sefer ile birleştiriyordu. Sosyal medyadan hemen hemen her güzerhagtan benzer şikayetleri çokça okudum. Tasarruf gereği sefer sayıları azaltılabilir buna bir lafım yok. Ülkenin hali ortada. Ama sanki "yapıyorum" gibi görünerek insanları neden duraklarda bekletiyorsunuz. Neden şoförlerle vatandaşın tartışmasına sebep oluyorsunuz.

Yorumu oyla      3      2  
Daha tamamen ücretsiz ulaşım çalışmaları tamamlanacaktı . 2 Mayıs 2024 Perşembe 16:41

705 nolu otobüs hattının ESBAŞ aktarmaya kadar ( 3 bin metre ) uzatılarak , Ayrancılar halkının toplu ulaşım eziyetine son verilmesi bu kadar zor mu . 508 ( Menderes - Konak ) ve 121 ( Mavişehir - Konak ) nolu otobüs hatlarını devreye alan İzmir BB’si 705 nolu otobüs hattını Esbaş aktarmaya götüremiyorsa , bahane olarak ne öne sürecek . Mevcut durumda Menderes’ten 708 - 808 nolu otobüs hatları Esbaş aktarmaya kadar gidiyor . 18 Martta , 508 nolu hat devreye alınarak Konak’a gitti . İzmir BB’si kamu hizmeti olan toplu taşımadaki bu hizmet farkını neye göre yapıyor . 705 nolu otobüs hattını kör nokta olan Sarnıç ‘da bırakıyorsunuz . Menderes’ten Esbaş’a ( 708 - 808 ) Konak’a ( 508 ) otobüs hattı var. Ayrancılar’dan Gaziemir’e aktarma yaparak 2 ( iki ) ücret ödeniyor . Ücreti geçtim , aktarma çok zaman kaybı oluyor . 705 Esbaş’a uzatılsa , Akçay caddesi üzerinde Gaziemir otobüslerinden rahatlıkla aktarma yapılarak , gideceğimiz yere daha kısa zamanda rahatlıkla ulaşılır . CHP’li İzmir BB’si çözümü mümkün olanı çözmüyorda , bahane üretiyorsa , bu hizmet anlayışındaki CHP’nln ne İzmir’e , ne de Türkiye’ye faydası olmaz . İzmir BB Başkanı sayın Cemil Tugay ve ESHOT genel müdürü Turgay Bozoğlu’ n dan Ayrancılar’ın toplu ulaşım sorununu çözmelerini bekliyoruz . “ Başta engelsiz toplu ulaşım olmak üzere , şehrimizin dört bir yanını güvenli , konforlu ve ekonomik toplu ulaşım imkanlarına kavuşturma yolunda pek çok hizmete imza attık .” Ayrancılar , şehrimizin hangi yanında ki , yıllardır bahane , bahane . Çözüm için, hizmet için imza atılmadı . 508 ve 121 nolu hatlar yeniden devreye alınmışsa , bahane kaldı mı ?

Yorumu oyla      5      3  
A.İZMİRLİ 2 Mayıs 2024 Perşembe 16:33

Sıra ne zaman liyakatsız Müdür ve Daire Başkanlarına gelecek?

Yorumu oyla      15      0  
2 Mayıs 2024 Perşembe 16:08

İNŞALLAH YENİ GELEN MÜDÜR OTOBÜSLERİ TEMİZLETİR, PİS VE AĞZINA KADAR DOLU OTOBÜSLERDEN BIKTIK

Yorumu oyla      7      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Yıldız'dan 'Harmandalı' mesajı: Çöp sorunu takibimizde!
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, 26 mahalle muhtarı ile bir araya ...
Olgun Atila’dan Başkan Eşki’ye ziyaret
2014-2019 yılları arasında Bornova Belediye Başkanlığı yapan Olgun Atila, ...
Büyükşehir’de kadro krizi: Denizde fırtına çıktı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın kadrolardaki revizyon ...
 
Aydın milletvekillerinden Çerçioğlu’na hayırlı olsun ziyareti
CHP Aydın milletvekilleri yeniden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ...
Karşıyaka'daki halk buluşmasında komşu başkandan tele çözüm
Karşıyakalıların talep ve önerilerini ilk ağızdan dinlemek isteyen Karşıyaka ...
Buca Belediyesi’nden üreticiye fidan desteği
Buca Belediyesi, tarımsal üretimde çeşitliliği artırmak amacıyla köyler ...
 
İzmir'in itfaiyecileri uluslararası akredite oldu... Alevlere karşı zorlu eğitimler!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Toros Yangın ve ...
Bayraklı'da Hıdırellez şenliklerle kutlanacak
Bayraklı Belediyesi, baharın habercisi Hıdırellez’i Doğançay’da düzenlenecek şenlikle kutlayacak.
Nazım Hikmet’in 'Yolcu' oyununun prömiyeri yapıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın yeni oyunu Yolcu’nun ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva