HABERLER>POLİTİKA
29 Mart 2024 Cuma - 11:25

CHP Konak adayı Mutlu'dan seçim mesajı: Başarı hikayesi yazmak için yola çıkıyoruz

Seçime sayılı saatler kala saha temaslarına devam eden CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Birlikte bir başarı hikayesi yazmak için yola çıkıyoruz. Hedefimiz 2028 yılında iktidar olmak ve bambaşka bir vizyonla Türkiye'yi yönetmek” dedi.

CHP Konak adayı Mutlu dan seçim mesajı: Başarı hikayesi yazmak için yola çıkıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçime sayılı saatler kala saha temaslarına devam ediyor.

Güne Konak Belediyesi'nin Basmane'deki ana hizmet binasını ziyaret ederek başlayan Mutlu, personelle selamlaştıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ile birlikte İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne geçti. Ardından Güzelyalı'da apartman görevlileri ile bir araya gelen Mutlu, Halil Rıfat Paşa Caddesi'nde esnaf turu da yaptı.

Daha sonra İsmet Paşa Mahallesi'nde iftar yemeği dağıtımı gerçekleştiren Mutlu, İzmir Ticaret Borsası (İTB) tarafından düzenlenen İzmir Kadın Buluşması İftar Yemeği'ne katıldı.

ANA HİZMET BİNASINI ZİYARET ETTİ
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak Belediyesi'nin Basmane'deki ana hizmet binasını ziyaret etti. Belediye birimlerini tek tek gezerek personelle selamlaşan Mutlu, çalışmalarında başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Mutlu, "Haftaya geliyoruz. Pazartesiden itibaren birlikte çalışmaya başlıyoruz. Hep beraber çok güzel işler yapacağız. Personel yapısını inceledim, herkes çok deneyimli ve iyi yetişmiş. Kurumsal hafıza Konak'ta var, gerçekten şanslıyım çünkü güzel bir belediyeye geliyorum" dedi.

KONAK TİCARETİN BAŞKENTİ OLACAK
Başkan Adayı Mutlu, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti. Tugay'ın oda üyelerine proje ve vizyonunu anlattığı ziyarette, Mutlu da katılımcılara bir konuşma yaptı. Yeni dönemde sosyal belediyecilik anlayışının daha da hissedilir olacağını belirten Mutlu, "Ülkede yaşanan ekonomik krizin hepimiz farkındayız. Bu seçimde, emeklileri bu kadar zor durumda bırakan iktidara cevap vermeliyiz. Sosyal devlet olamamanın yarasını sosyal belediyecilik ile sarmaya çalışacağız. Esnaf da emekliler de çok zor durumda. Hiç olmadığı kadar gıda paketi talebi geldi bize sahada. Ruhsatlarla ilgili sıkıntıların farkındayım. E-ruhsat üzerinden tüm bu süreçleri dijitallestireceğiz. Esnaf bizim için çok kıymetli. Dirençli esnaf projemiz de var. Konak tekrar ticaretin başkenti olacak" ifadelerini kullandı.

BÜTÜN KOMŞULARIMIZA DOKUNACAĞIZ
Mutlu ardından Güzelyalı bölgesinde çalışan apartman görevlileri ile bir araya geldi. Apartman görevlilerinin talep ve isteklerine kulak veren Mutlu, "Bütün komşularımıza dokunacağız. Kimseyi yalnız bırakmayacağız. Engelli çocukların evde bakımından, gençlik merkezlerine, rehabilitasyon merkezlerine kadar ücretsiz servisler düzenleyeceğiz. İleri yaş komşularımız için evde bakım hizmetimizi daha da geliştireceğiz. Gençlerimizin becerilerini geliştirecek ve iş bulmalarını kolaylaştıracak istihdam ofisleri açacağız. Kadınlar için sosyal merkezler ve onların iş yapabilecekleri mekanlar oluşturacağız. Becerilerini gelire dönüştürebilecekler. Bir yandan sosyal belediyecilik yapacağız bir yandan da afetlere karşı dirençli bir Konak hayal ediyoruz. Barınma koşullarınızın doğru ve iyi olmadığını biliyorum. Adil bir kent ve eşit yurttaşlık için yola çıktık. Herkes eşit hizmet alacak. Daha iyi barınma koşullarınız bizim gündemimizde. Bu dönem sosyal belediyecilik dönemi olacak. Konak Kart içine yüklenen miktarlarla ilçe sınırları içerisindeki esnaftan alışveriş yapılacak. Böylelikle Konak'ta birbirimize sahip çıkacağız. Bu kadar kötü bir dönemi bize reva görenlere sandıkta cevap verelim" ifadelerini kullandı.

HALİL RIFAT PAŞA'DA ESNAF TURU
Mahalle ziyaretlerine devam eden CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Halil Rıfat Paşa Caddesi'nde esnaf turu yaptı. İşyeri sahipleri ve çalışanlarına hayırlı işler dileyen Mutlu, balkonlardan kendisini el sallayan vatandaşlarla da sohbet etti. Girdiği sokaklarda sevgiyle karşılanan Mutlu'ya "Şimdiden hayırlı olsun" sözleriyle destek verildi. Temasları kapsamında Konak Belediyesi İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne de uğrayan Mutlu, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mutlu daha sonra İsmet Paşa Mahallesi'nde iftar yemeği dağıtımı gerçekleştirdi. Mahallelilerle sohbet eden ve çocuklarla özel olarak ilgilenen Mutlu'ya seçim sürecinde başarı dileklerinde bulunuldu.

İTB KADIN BULUŞMASI'NDA PROJELERİNİ ANLATTI
Başkan Adayı Mutlu, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B.Yıldız Ünsal ile birlikte İzmir Ticaret Borsası (İTB) tarafından düzenlenen İzmir Kadın Buluşması İftar Yemeği'ne katıldı. İTB Başkanı Işınsu Kestelli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ilgiyle ağırlanan Mutlu, davetlilerle uzun uzun sohbet etti. Buluşmaya, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'ın eşi Öznur Tugay da katıldı. Programda Konak için vizyon ve projelerini de anlatan Mutlu, "Seçime çok az bir zaman kaldı, heyecanlıyız. 31 Mart akşamı Konak Belediye Başkanı olarak ilan edileceğimi düşünüyorum. Ama son ana kadar sandıklarımıza da oylarımıza da sahip çıkarak sahada olmaya devam edeceğiz. Ben Selanik-Serez göçmeni bir ailenin kızıyım, Tireliyim. Bizim hayatımız hep Konak'ta geçti. Mesleğim gereği bütün kenti deneyimleme fırsatım olsa da yaşadığım yerde yöneticilik yapmanın bambaşka anlamı olduğunu düşünüyorum. CHP'deki değişim sadece bir genel başkan değişimi değil. Tam 9 kadın aday İzmir'de seçilebilecek yerlerden aday gösterildi. Bunu çok önemsiyorum. Bu 9 kadın adayı bulunduğunuz yerlerde mutlaka desteklemenizi rica ediyorum. Birlikte bir başarı hikayesi yazmak için yola çıkıyoruz, hedefimiz de 2028 yılında iktidar olmak ve bambaşka bir vizyonla Türkiye'yi yönetmek" dedi.

BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜM BİZİ BEKLİYOR
"Sadece Konak nüfusuna değil, 1 milyonluk gündüz nüfusuna hizmet etmek için çok çalışacağız" diyen Mutlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Konak'ta bizi çok büyük bir kentsel dönüşüm bekliyor. Bu dönüşümü sosyal, kültürel ve ekonomik dönüşümle desteklemek istiyoruz. Konak’ın ticaret, kültür ve sanat alanında yeniden başkent olmasını istiyoruz. Alandayız, 4 aydır Konak'ın her köşesini adımladım. Yaşanan ekonomik kriz kent yoksulu sayısını çok arttırmış durumda. Emekliler geçinemiyor, insanlar çocuklarını kreşe gönderemiyor. Her mahallede bir kreş açacağız ve çocukların seküler eğitim almalarını destekleyeceğiz. Engellileri sosyal hayata dahil edecek mekanlar açacağız. Olabildiğince herkesin kent hayatına bulunduğu yerden katılmasını sağlayacağız. Konak'ı inovasyon kenti yapmak istiyoruz. Afet Sakınım Planı hazırlayıp kendi planlarımızı karşılaştıracağız. Bir tek canın önemi tartışılmaz. Afete hazırlık, kaç çadırımız ya da battaniyemiz var değildir. Afet yıkıp geçtiğinde sizin binanız ayakta mı? Afete hazırlık budur! Kimsenin dezavantajlı olmaması ve belediye olanaklarından eşit yararlanması hedefimiz. Bugüne kadar hep sokaklarda kadın hakları için mücadele ettim. Erkek şiddeti ülkemizde derin bir sorun. Sığınma evlerine gerek olmayan bir ülke hayal etsek de ne yazık ki gerek var."

 
Seferihisar’da 'Gündüz Çocuk Bakımevi' ve 'Oyun Sokağı' açıldı
 
İzmir'e elektrikli araç fabrikası kuruluyor!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirli 29 Mart 2024 Cuma 15:11

Ceyda bölünmez başkana oylarımızı vereceğiz bu sefer, çünkü konak öksüz kaldı hizmet açısından

Yorumu oyla      6      1  
BALLIKUYULU 29 Mart 2024 Cuma 13:11

Bllıkuyu Akarcalı Mahallesi her sokağında artık hizmet görmek istiyor Doğal gaz, kentsel dönüşüm öncelikli olarak olmazsa olmazımız lütfen bu sesimizi seçim öncesi mahallelerimizi gezdiğiniz tamam dediğiniz gibi bu hizmetlerin biran önce uygulamaya geçmesini bekliyoruz tüm başkan adayları için başarılar dilerim. kazanan İzmir Kazanan Konak olsun partiler değil..c.s.

Yorumu oyla      1      0  
Burcu 29 Mart 2024 Cuma 12:12

Konak ta sorunlar saymakla bitmez boşa giden bu durum inşallah düzeltilir bıktık artık.

Yorumu oyla      10      1  
Ali kemal 29 Mart 2024 Cuma 12:01

Nilüfer hanım seçimde başarılar diliyorum. Konak Belediyesi nin büyük bir değişime revizyona ihtiyacı var kendi ekibinizi kurmanız şart 5 yıldır Konak ta yaşayan vatandaşlar memnun değil. En başta temizlik konusunda.

Yorumu oyla      11      1  
Merve 29 Mart 2024 Cuma 11:55

Sayın başkan lütfen basa gelince şu temizlik işine bir el atın beş yıldir sokalarimiz çöp içinde temizlenmiyor Hatay semti bunlara layık değil.

Yorumu oyla      11      0  
29 Mart 2024 Cuma 11:45

yeni mi aklınıza geldi başarılı olmak 30 senedir aynı konak, gecekondu kentine döndürdünüz size oy moy yok

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer'den Selçuk'ta yeni terminal mesajı: Göğsümüzü gere gere turist ağırlayacağız
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mayıs ayında açılması planlanan ...
CHP Menderes adayı Çiçek'ten üreticilere vaatler
CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, açıkladığı projelerinde ...
CHP'nin Bayraklı Adayı Önal’dan eşitlik ve özgürlük vurgusu!
CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, “Biz bu şehrin halkının ...
 
Cumhur İttifakı adayı Kırkpınar: Kalbinizin sesini dinleyin, Bayraklı kazansın!
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, ilçe sakinlerine ...
CHP Bornova adayı Eşki'den tarım ve spor mesajı
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, seçildiklerinde Bornova’da ...
Cumhur İttifakı adayı Dağ, yüreklere su serpti: Gündemimizde termik santral yok!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “Gündemimizde ...
 
Cumhur İttifakı Karabağlar adayı Tunç’tan emeklilere 10 bin TL bayram ikramiyesi
Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç’tan ...
CHP’li Yücel araştırmalardaki son durumu aktardı: İzmir’de 28 ilçeyi kazanırız!
CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz ...
AK Partili Güzelbahçe adayı, 'başkan ben olacağım' dedi... Halkımıza güvenerek yola çıktım!
Güzelbahçe sakinlerinin ideolojik olarak yıllardır CHP’ye oy verdiğini ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva