HABERLER>GÜNCEL
27 Nisan 2024 Cumartesi - 10:31

'Cehennemde yanacaksın' dedi, tartışma koptu... İZBAN'da 'tebliğci' tacizi!

İzmir’de kendisini tebliğci olarak tanıtan bir şahıs İZBAN-Kemer İstasyonu'nda bir kadına iddiaya göre ‘cehennemde yanacaksın’ diyerek sözlü tacizde bulundu. Kadının tepki göstermesi üzerine tebliğci “Cehennemde yanacaksın demedim cehennem var dedim” ifadelerini kullandı. Kadınla, tebliğcinin tartışmasını güvenlik görevlileri ayırdı.

 Cehennemde yanacaksın  dedi, tartışma koptu... İZBAN da  tebliğci  tacizi!

İzmir’de raylı ulaşım aracı İZBAN’ın Kemer durağında kendisine tebliğci diye bir şahıs önünde yürüyen bir kadına iddiaya göre ‘Cehennemde yanacaksın’ diyerek sözlü tacizde bulundu. Şahsın sözlü tacizinin ardından ikili arasında tartışma yaşandı.

Kadın, şahsa dönerek “Allah sana vahiy mi gönderdi de sen ‘cehennemde yanacaksın’ diyorsun” diye tepki gösterdi. Bu sözlerin üzerine tebliğci, kadına “Kitaplarda yazıyor. Öldüğün zaman göreceksin” yanıtını verdi. Bunun üzerine kadın, “Sen ölenin ne hale geldiğini gördün mü? Senin edebin çocuklara tecavüz edilirken neredeydi?” diye sordu. Bu sözlerin ardından tebliğci, kadının bu sözlerine, “Sen onların yanında mıydın? Sıra sende miydi?” diyerek hakaretlerini sürdürdü.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

“KABUL EDECEKSİNİZ BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ”
İzban istasyonunda bulunan vatandaşların tepkisiyle karşılaşan şahıs, “Ben cehennemde yanacaksın demedim. Cehennem var dedim” ifadelerini kullandı. Kadın, tebliğciye, “Burası Türkiye Cumhuriyeti kabul edeceksiniz. Laik bir ülke” diye tepkisini sürdürdü.

Kadın ve şahıs arasındaki tartışma güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle engellendi.

“BU TACİZ DEĞİL DE NEDİR”
Kadın o anları sosyal medya hesabından, “Bakın az önce İzmir İzban’da kız yeğenimle beraber yürüyen merdivenlerden çıkıyorum arkadan bu ne idüğü belirsiz provokatif adam bana ve yeğenime “cehennemde yanacaksınız” diye bağırmaya başladı, üzerimde ne olduğu çok önemli değil ama yine de söyleyeyim bir kot bir tişört var. Bu taciz değil de ne, bu provokatif bir eylem değil de nedir?” sözleriyle yayımladı. (TELE 1)

 
İzmirliler yaya kaldı!
 
Benzin tankeri devrildi, evler boşaltıldı
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
selamun aleyküm hayırlı Akşamlar 3 Mayıs 2024 Cuma 18:33

Cehennemde kimler yanacak kimler yanmayacak Allahtan başka kimse bilemez Nice Alimler ibadetle yaşadı sonu kafir öldü nice kafir olarak yaşadı sonunda iman nasip oldu cennete gitti onun için bu hususlarda konuşmayalım Allaha bilir diyelim bizim görevimiz İrşad etmek okadar.

Yorumu oyla      0      0  
Şenol Uluhan 2 Mayıs 2024 Perşembe 10:54

Dünyayı kadınlara ,çocuklara ve hayvanlara cehennem haline getiren bu zihniyeti Allah kahretsin

Yorumu oyla      0      0  
Hacı karadüz 1 Mayıs 2024 Çarşamba 09:42

Anladığım kadarıyla bu kadın zihniyeti ni dışa vurmuş TC de yaşam hakkının kendilerinde olduğunu iddia ediyor bu ülkeyi bütün millet türküyle arabiyla kurduyle kadınıyla kızıyla alevi sunniyesiyle açık veya kapalisiyla Hacı hocasıyla kurtardı bu kadın provakator

Yorumu oyla      0      1  
Osmanlı torunu 29 Nisan 2024 Pazartesi 02:25

Adamı kovan kadın senin savunduğun laik ülke dediğin bu ülkede laiklik sana küçüklerimi korumak büyüklerimi saymak diyor du ne oldu da kanına dokundu he dur ben söyliyim islam dokundu cennet cehennem dokundu neden bilbakalım siz istesenizde istemesenizde ALLAH Nurunu tamamlayacak tır.

Yorumu oyla      0      1  
Fatih 29 Nisan 2024 Pazartesi 00:36

Bu ülke özgür ülke kimde kimseyi karşım hakkın yokdur

Yorumu oyla      0      0  
Kara Murat 28 Nisan 2024 Pazar 19:20

Allah''ım seni tanımayanları sana şirk koşanları sen KAHHAR ismi şerifinle kahr eyle ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM LA ĞALİBE İLLALLAH ??

Yorumu oyla      0      1  
Torun 28 Nisan 2024 Pazar 16:02

ALLAH bayanı ıslah etsin olmuyorlarsa RABBİM KAHHAR ismiyle KAHR eylesin fitne fesat çıkarmaktan başka işleri yok

Yorumu oyla      0      1  
Kral 28 Nisan 2024 Pazar 12:43

Kadın belli içindeki öfke yi dışarı vurmuş laik lik diyurlar özgürlük diyurlar kimse bize karış masin tmm . eyvallah ama sizde insanların giyinmesi ne yaşam tarzı na karış mayın tabi bu gibi zihniyeti olan insanlar isterler ki herkes onların istediği gibi açık saçık helal haram bilmeyen gibi yaşasin herkesin inancına saygı göstermek lazım

Yorumu oyla      0      1  
Tarafsızzz 28 Nisan 2024 Pazar 01:20

Bence burda kadın adamı taciz ediyor görüntülerden anladığım kadarıyla.Adamın yerinde olsam hakaret davası açarım...s..git Afganistana diyor...siz kimsiniz de bu ülkeden sarıklı ya da çok açık giyinen birini kovma yetkisini buluyosunuz elinizde...adam sana dediyse cehennem var diye sana da var bana da var der lafını söyler geçersin...

Yorumu oyla      1      1  
Metin Özçeri 27 Nisan 2024 Cumartesi 22:11

Bu olay Kemer İzban istasyonda dün yani 26 Nisan Cuma günü saat 14’30 gibi ben oradayken yaşandı. Olayı gördüğüm kadarıyla şöyle gelişti; bu bayan sarıklı olan bu adamın yanıma gelerek telefonun videosunu açarak bağırarak adamı video çekmeye başladı. Videonun öncesi yok; bu bayan en az 5 dakika adama bağırdı durdu adam sesini çıkarmadı. Biz karşı taraftan bağrıntılardan rahatsın olduk. Sonradan sorarak öğrendiğim güvenlik görevlisi bir sivil memur; bu bayana hitaben hanımefendi varsa bir şikayetin şikayetci olun niye bağırarak herkesi rahatsız ediyordunuz dedi. Kadın şikayet etmek yerine videoya çekmeye ve bağırmaya devam etti. Hakkı yanı vardır yoktur lakin bazı sözleri kabul edilemez. Sanki bu memleketten babasından kalmış gibi çoğul cümleler kullanarak adama hitaben sizler İran’a gidin burası Türkiye Cumhuriyeti diyerek toptancı bir yaklaşımla tüm mütedeyyin insanları bir kefeye koyarak adamı bağırdı, hakaret etti video çekti sonra adamı şikayet etmeden oradan ayrıldı. Son olarak bu vatan sadece birilerinin değil tüm milletindir. Cumhuriyette öyle birilerinin tekelinde değil..

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmirliler yaya kaldı!
59’uncu Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nedeniyle İzmir’deki pek ...
Bazı büyükelçiliklere yeni görev!
Bakan Fidan, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik ...
İzmir'de Narkoçelik baskını!
Bakan Yerlikaya, aralarında İzmir'in de olduğu 42 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-14 ...
 
Ölümüne 'umut' yolculuğu!
İzmir'in Çeşme, Selçuk ve Seferihisar ilçeleri açıkları ile Urla ilçesinde ...
Erdoğan, Yeni Zelanda heyetini kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve ...
Antalya'daki teleferik kazasında yeni detay!
Antalya’da yaşanan teleferik faciasında ailesiyle birlikte mahsur kalan ...
 
Dışişleri'nden İsrailli bakanın paylaşımına tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada İsrail Dışişleri Bakanı'nın ...
Otomobil dereye yuvarlandı: Karı-kocayı ölüm ayırdı
Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin dereye ...
Erdoğan'dan Ataman'a 'geçmiş olsun' telefonu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Basketbol THY Avrupa Ligi play-off ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva