HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
8 Mayıs 2012 Salı - 11:10

Başkan Kürüm ve CHP Karabağlar muhtarlarla buluştu

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve ekibi Karabağlar muhtarlarıyla buluştu. Başkan Kürüm, “3 yılda ilçemiz büyük değişim yaşadı. Bu değişim, siz muhtarlarımızın da katkı ve desteğiyle sürecek” dedi.

Başkan Kürüm ve CHP Karabağlar muhtarlarla buluştu

İZMİR - Geçtiğimiz ay yapılan kongrede CHP Karabağlar İlçe Örgütü Başkanlığı’na seçilen Manduz ve ekibinin yönetim anlayışları doğrultusunda hazırladıkları projelerinin ilk adımı olan muhtarlarla buluşma toplantısı Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi. Toplantıya başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve teknik birimlerden sorumlu bürokratları ile katılan Başkan Kürüm, 3 yılda Karabağlar’ı yoktan var ettiklerini ve büyük projelere start verdiklerini anlattı. Temizlik hizmetleri, park ve bahçelerdeki çalışmalar nedeniyle muhtarların ve halkın takdirini kazandıklarını anlatan Kürüm, “Dev projelerimizin yanı sıra kültürel etkinliklerimiz, sosyal belediyecilik hizmetlerimiz, spor tesislerine yaptığımız yatırımlar da halkımızın takdirini kazanıyor. 3 yılda ilçemiz büyük değişim yaşadı, yoktan var ettik. Bu değişimi, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da siz muhtarlarımızın katkı ve desteğiyle daha çok çalışarak sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
MANDUZ “HALKLA BÜTÜNLEŞECEĞİZ”
CHP İlçe Başkanı Manduz ise halkla bütünleşerek, sorunları yerinde tespit edip, çözüm üreten bir yönetim anlayışı ile projeler hazırladıklarını belirterek, “Seçimlere çok iyi çalışarak hazırlanacağız. Karabağlar’da yeni bir dönem açıyoruz. Belediye, siyaset, halk dayanışma içinde çalışacak. Halkla sürekli temas halinde olup, her kesimi kucaklayacağız. Partili, partisiz, ayrım yapmadan, herkesin, her kesimin sorununa çözüm üreteceğiz. Yönetim kurulumuz, gençlik ve kadın kollarımız çok aktif çalışacak. Ekipler oluşturup, her mahallenin, her sokağın sorunu tespit edip, takipçisi olacağız” dedi.
 
“35 PROJEDE KARABAĞLAR YOK”
Konuşmasında AKP hükümetini de eleştiren Manduz, AKP’nin “İzmir’e 35 proje” vaadinin hayal olduğunu söyledi. “AKP’nin bir gecede ilçe yaptığı, Karabağlar’da bir tek projesi dahi yok. Merkezi hükümet, Karabağlar’a bir çivi dahi çakmıyor” diyerek, tepkisini dile getiren Manduz, Karabağlar Belediyesi’nin 3 yılda büyük başarıya imza attığını söyledi. Manduz, “Belediye Başkanımız ve ekibi, hiçbir ilçe belediyesinin gerçekleştirmeye dahi cesaret edemeyeceği dev projelere, göreve gelir gelmez start verdi. Üstelik bu projeler, belediye imkanlarıyla, kaynaklar doğru ve verimli kullanılarak hayata geçirildi. Karabağlar’ın bir kuruşu dahi boşa harcanmadı. Yıllardır ihmal edilmiş Karabağlar’a, hizmet geldi, yatırım yapıldı. Kültürel ve sosyal etkinliklerin yanı sıra sosyal belediyecilik hizmetleri ile kadınların, gençlerin, çocukların yüzü güldü” dedi.

Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen ve bürokratlarına çözümleri için talimatlar veren Başkan Kürüm, yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Kürüm daha sonra Manduz ve muhtarlarla birlikte Karafatma Parkı ve diğer proje alanlarında incelemelerde bulundu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka AKUT'la protokol imzaladı
Karşıyaka Belediyesi, kentin deprem gerçeğine dikkat çekmeye yönelik eğitim ...
Büyükşehir’den Urla’ya hayat öpücüğü
Büyükşehir Belediyesi, içme suyu hatlarını tamamen yenileyeceği Urla’da ...
Güzelbahçe'de en çevreci protokol
Güzelbahçe Belediyesi, bitkisel atık yağların ekonomiye geri kazandırılması ...
 
İzmir’de Balkan rüzgarı
Konak Belediyesi ilk Rumeli Rock sanatçısı Süleyman Saidov’u İzmirlilerle ...
Atatürk Lisesi Vakfı’na Tartan desteği
Atatürk Lisesi Vakfı ve yönetimi tarafından ‘Dost Atatürk Liseli, ilan ...
Türkiye’nin ilk Güzel Yazı Bayramı Konak’ta
Usta kaligrafi, resim, hat sanatçısı Etem Çalışkan ve kaligraf, hattat ...
 
60 yaş kartına rekor başvuru
İzmir’de üç ay aradan sonra toplu ulaşım araçlarında yeniden geçerli olan ...
Facebook’un ‘başkanı’ Tunç Soyer
İzmir’de icraatlarını sosyal medyada paylaşan belediye başkanları arasında ...
İZDENİZ'de 7 kişi ifade verdi
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deniz taşımacılığı yapan şirketi İZDENİZ'de ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva