Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
14 Haziran 2024 Cuma

Göztepe asırlık çınar statüsüne 1 kala mazisinden aldığı büyük gücü Süper Lig coşkusuyla bütünleştirdiği en özel güne ev sahipliği yapıyor. İzmir’in 30 ilçesini birden alev alev saran 14 Haziran heyecanı eşi benzeri mümkün olmayan bir mutluluğu gözler önüne sermektedir. Şehrimize duyulan bu aidiyet hissi, havasından suyuna, taşından toprağına, yedisinden yetmişine, dar ve karanlık sokakların en ıssız köşelerine kadar buram buram Göztepe kokmaktadır. Mahalle arasında oynasan kaldırıma çıkar Göz-Göz çekerim anlayışı ulaşılması güç zirvelere rezerve edilen yegane sevdanın ta kendisidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür Göztepe! Çağdaş, modern, saygılı ve duyarlıdır. Memleketimizdeki 7 bölge tribün kültürüne “ ışık tutan yön çizen “ konumundadır. Mesafe tanımayan sınırsız aşkın kelimelerle tarifi mümkün olmayan ve yaşanılıp da öğrenilmesi gereken bir tez konusudur Göztepe!

Kara kış, sağanak yağmur, deli fırtına ya da kavurucu sıcağı klasikleşmiş basit meteorolojik terimler olarak yorumlayıp olağanüstü hallere rağmen otostopla kavuşulandır Göztepe! Engel tanımaz, yorgunluk bilmez ve armasına olan sadakatinden asla taviz vermeyen duruşuyla bu alemin ağası, paşası, kralı yani kısacası “ ÖMRÜMÜZÜN TACIDIR “ Göztepe …

Göztepe hayattır, umuttur, vazgeçmemektir. Düşmüşe vurmayan, geçmişi unutmayan ve dostane uzatılan her ele sıkı sıkıya sarılmayı örf edinmiş bir camiadır Göztepe !!!Skorlardan bağımsız, isyan kültürüyle özdeşleşmiş, gittiğin yerde yalnız kalma diyenlerin ölene kadar peşinden koşacağı  tünelin ucundaki ışıktır Göztepe!

Göztepe İzmir’dir, İzmir Göztepe’dir! Emeğin alın terinin göz yaşının vücut bulmuş halidir. Doğruluğun dürüstlüğün ve hakkaniyetin yegane temsilcisidir. Sevgi eylem gerektirir diyorsanız 14 Haziran akşamı #BirŞehriYakanlar hem havadan hem karadan hem de denizden imkansızı başarıp yine Türkiye gündeminin tam merkezinde yerlerini alacaklardır.

İyi ki varsın GÖZTEPE yeni yaşın kutlu olsun!

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehmet Can 14 Haziran 2024 Cuma 12:25

Oytun abi gene döktürmüşşün ellerine sağlık, adamın hammaddesi Oytun Nalbantoğlu

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
19’undaki genç, dedesi yaşındaki adama nasıl yumruk atar?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva