HABERLER>KÜLTÜR - SANAT
13 Mayıs 2011 Cuma - 10:05

Vizyonda bu hafta 6 yeni film var

Sinemaseverler, bu hafta, dram, korku, gerilim, aksiyon ve animasyonların bulunduğu 6 yeni filmle buluşacak.

Vizyonda bu hafta 6 yeni film var

İZMİR- 'Annemi Öldürdüm' ile dikkat çeken Xavier Dolan'ın yönettiği 'Hayali Aşklar', Sabahattin Ali'nin 'Ayran' adlı eserinden uyarlanan 'Kar Beyaz', Guillaume Canet imzalı, dram ve komedi sahneleriyle dikkat çeken 'Küçük Beyaz Yalanlar' haftanın öne çıkan filmleri....
 
KAR BEYAZ
Selim Güneş'in yönettiği ve Hakan Korkmaz, Sinem İslamoğlu, Gürsan Piri Onurlu ile Kaya Akkaya'nın oynadığı 'Kar Beyaz', Sabahattin Ali'nin 'Ayran' adlı eserinden uyarlandı. Dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak filmin konusu şöyle:
 
''10 yaşındaki Hasan, iki kardeşiyle yaşam mücadelesi vermektedir. Babası hapistedir. Annesi ise şehirde bakıcılık yapmaktadır. Hasan, yaptığı ayranı şoförlere satarak geçinmektedir. Hasan, bir gün yine ayran satmaya çalışır, ama kimse almaz, evin yolunu tutar. Kurt seslerini duyunca paniğe kapılır ve çamura düşer. Annesi ani bir kararla, çocuklarının yanına dönmek üzere hareket eder, durağa gelir. Hasan'ı sorar...''
 
HOP
Tim Hill'in yönettiği ve Kenan Doğulu, Arda Aydın, Nuri Gökaşan, Bahtiyar Engin ile Barış Yalçın'ın seslendirdiği ''Hop'' filmi, animasyon sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.
 
Animasyon ve live action harmanı olan HOP, işsiz güçsüz takılan Fred ile yanlışlıkla yaraladığı ve iyileşmesi için evine aldığı Paskalya Tavşanı arasında geçen komik hikayeyi konu alıyor. Fred dünyanın en kötü misafiri ile mücadele ederken, ikisi de büyümenin ne demek olduğunu anlarlar.
 
Güney Amerika sahili açıklarında Paskalya adası olarak da bilinen Rapa Nui adasında dev taş heykellerinin altında dünyanın en görkemli şeker fabrikası vardır. Yılın 365 günü dünyadaki çocuklara paskalya sabahı teslim edilmek üzere içleri şeker dolu sepetler hazırlayan bir grup tavşan ve civcive hükmeder...
 
HAYALİ AŞKLAR
Xavier Dolan'ın oynadığı ve yönettiği, Monia Chokri, Niels Schneider ile Anne Dorval'ın eşlik ettiği ''Hayali Aşklar (Les Amours Imaginaires - Heartbeats)'' filmi, romantik ve dram sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekecek.
 
Filmde, yakın arkadaş Francis ve Marie bir yemekte taşradan şehre yeni taşınan yakışıklı ve gizemli Nicolas ile tanışır. Nicolas'ın yolladığı farklı işaretler, Francis ve Marie'nin kafasını karıştırır ve saplantılı hayallerini daha da güçlendirir. İki yakın dost, bu arzu nesnesinin peşinde sürüklendikçe aralarındaki bağlar da koparmaya başlar.
 
KÜÇÜK BEYAZ YALANLAR
Guillaume Canet'in yönettiği ve Francois Cluzet, Marion Cotillard, Benoit Magimel ile Gilles Lellouche'un oynadığı ''Küçük Beyaz Yalanlar (Little White Lies)'' filmi, dram ve komedi sahneleriyle beyazperdeye yansıyacak.
 
Filmde, restoran sahibi Max ve karısı Vero, her sene en yakın arkadaşlarını yazlık evlerine çağırarak, sezon açılışını beraber yapmayı alışkanlık haline getirir. Bu sene, Paris'ten ayrılmadan hemen önce arkadaşları Ludo bir trafik kazası geçirince, hepsi sarsılır. Bu nedenle tatil, itirafların, sırların ve suçluluk duygularının ortaya çıkmasına neden olur.
 
KUTSAL SAVAŞÇI
Scott Charles Stewart'ın yönettiği ve Cam Gigandet, Lily Collins, Karl Urban ile Paul Bettany'nin oynadığı ''Kutsal Savaşçı (Priest)'' filmi, gerilim, korku ve aksiyon sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.
 
Filmde, vampir saldırısında 18 yaşındaki bir kızın kaçırılmasıyla ilgili haber, savaş gazisi rahibe ulaştığında, yöneticilerden izin ister. Ret cevabı aldığında ise emirlere karşı gelerek, vampirler köleleştirmeden önce kızı bulmak için yola çıkar. Bu görevde kendisine bir çöl şerifi, Hicks ve olağanüstü dövüş becerilerine sahip eski bir savaşçı rahibe eşlik eder.
 
LANETLİ MİRAS
Jose Luis Aleman'ın yönettiği Daniele Liotti, Oscar Jaenada, Laia Marull ile Silvia Abascal'ın oynadığı ''Lanetli Miras (La herencia Valdemar)'' filmi, korku, gerilim ve gizemli sahneleriyle izleyicilerin dikkatini çekecek.
 
Filmin konusu şöyle: ''Luisa Llorente, Victoria döneminde Valdemar'a ait bir binaya sahip olmak isteyen, bina vergilendirilmelerinde çalışan bir uzmandır. Luisa, birdenbire ortadan kaybolur. Luisa'nın çalıştığı şirketin başkanı olan Maximilian, Luisa'yı bulmak için Nicholas Tramel isimli bir dedektif ile anlaşır. Araştırmalar gösterir ki ilk kaybolan Luisa değildir.''

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ahşaba can veren sevgi Adnan Saygun'da
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, 13 – 30 ...
Osmanlı sikkelerinin peşinde 20 ülke gezdi
Türkiye’deki en geniş envanteri oluşturan “Osmanlı Sikkeleri Tarihi” adlı ...
Çiğli’de Otogargara kahkahalara boğdu
Belediye tiyatrocuları sahneledikleri yıl sonu tiyatro oyunuyla izleyenleri ...
 
Adnan Saygun Beraha'yı ağırlayacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, 12 Mayıs ...
Yüksek Sadakat elendi
Eurovision temsilcimiz Yüksek Sadakat, dün gece yarı finali geçip büyük ...
Artık Youtube’dan film izleyebilirsiniz
YouTube artık sadece birkaç dakikalık görüntülerin seyredildiği bir site ...
 
Büyüteçinizi yanınıza almayı unutmayın!
Dünyaca tanınmış ünlü sanatçı Hasan Kale’nin Mühr-ü İstanbul sergisi 10 ...
Türkiye'de bir ilk: İzmir Mask Müzesi açıldı
İzmirlileri butik müzecilik kavramıyla tanıştıran Konak Belediyesi; Ümran ...
İzmir Senfoni'den muhteşem konser
İzmir Devlet Senfoni Orkestrası 13 Mayıs 2011 Cuma akşamı saat 20.30’da ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva