HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
1 Ağustos 2011 Pazartesi - 13:09

Ve Kocaoğlu 'İsyan Cephesi'ni tanıdı

İzmirli İlçe Belediye Başkanlarının sivil hareketi ses getirdi. “Özeleştiri yapsınlar” diyen Koacoğlu geri adım atarak, görüşme talebini kabul etti. Başkanlar hazırladıkları raporu, hafta içinde Kocaoğlu’na sunacak.

Ve Kocaoğlu  İsyan Cephesi ni tanıdı

Can Özlü/Egedesonsoz - İzmir’in siyasi gündemine ilişkin kararlar almak üzere gizli toplantılar düzenleyen ilçe belediye başkanları bu kez Menderes’te buluştu. Gümüldür Güverte Restoran’da gerçekleşen toplantıya Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Buca- Mar Genel Müdürü Hüsnü Kaya ve Menderes Belediye Başkan Ergun Özgün katıldı. Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ile Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak mazeret belirterek toplantıda yer almazken, başkanların sivil oluşumuna katkı yapması beklenen çevre ilçe belediye başkanları da toplantıya katılmadı.

Büyükşehir'den ilçe belediyelere şok karar...haberi için tıklayın

Ümit Yaldız'ın....'İsyan ateşi söner mi?'....yazısı için tıklayın
 
KOCAOĞLU HAREKETİ TANIDI!
Bir süredir gerçekleştirilen toplantılarda İzmir Büyükşehir Bürokrasisinden ve Başkan Kocaoğlu'nun ilçe belediyelere yönelik tutumundan yakınan belediye başkanları nihayet istediğini aldı. Toplantı halindeyken, tele-konferans yöntemiyle­­ Başkan Kocaoğlu ile görüşüldü. Mevcut sıkıntılar bir kez de sözlü olarak aktarıldı ve çözüm yollarını masaya yatırmak üzere randevu talep edildi. Gelinen noktanın farkında olduğunu belirten Aziz Kocaoğlu’nun “Bu sorun daha da büyümeden konuşup halletmemiz lazım. Uygun bir zaman belirleyelim ve ne istiyorsanız çözmeye çalışalım” karşılığını verdiği iddia edildi. Bunun üzerine başkanlar, en geç Perşembe günü görüşmek istediklerini iletti. Bu durum, daha önceki toplantılar ile ilgili olarak “Özeleştiri yapsınlar” diyen Kocaoğlu’nun, başkanların sivil oluşumunu tanıyarak geri adım atması şeklinde yorumlandı.
 
İLÇE ZİYARETLERİNE BAŞLAYACAK
Birkaç gün içinde Başkan Kocaoğlu ile görüşecek olan başkanlar, hazırlanması, ilk kez “Çiğli Zirvesinde” gündeme gelen “raporu” da bugün tamamlayacak. Harekette yer alan 14 ilçe belediye başkanının imzası ile Kocaoğlu’na sunulacak raporda, ilçelerin sıkıntıları, belediyelerin eksiklikleri ve başkanların Kocaoğlu’ndan talepleri ayrıntılı maddeler halinde yer alacak. Sivil oluşumun meyvelerini en geç Perşembe günü toplamayı hedefleyen ilçe belediye başkanları, hafta sonu son kez bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak ve yeni yol haritası belirlenecek. Başkanların isyan toplantılarından şikayet eden Aziz Kocaoğlu ise önümüzdeki haftalarda, kurmaylarını da yanına alarak ilçe belediye ziyaretlerini başlatacak.
 
ÖZDERE’YE TEMİZLİK PERİLERİ
Önceki toplantılarda kararı alınan, hizmet noktasında teknik personel ve ekipman dayanışmasının startı da verildi. Her hafta bir ilçeye ayrıntılı temizlik hizmeti vermek konusunda uzlaşan başkanlar, projeyi Özdere’den başlatacak. Cumartesi günü, yaklaşık 150 kişilik ekip beldenin her köşesinde temizlik yapacak. Proje, daha sonraki günlerde diğer ilçelere de yayılacak.
 
Toplantıya ev sahipliği yapan Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün “Toplantılarımız meyvelerini vermeye başladı. Hafta sonu temizlik projesini başlatıyoruz. 20 günde bitirilecek işi 1 günde tamamlayacağız. Her ilçe için güçlerimizi birleştirerek çalışacağız” dedi.
 
 
“AMACIMIZ HİZMET”
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise “Aziz Başkanla görüştük. Randevu talebimizi ilettik. Hafta içinde kendisi ile görüşüp sorunlarımıza çare arayacağız. Aramızda bir sorun yok. Her fırsatta bir araya gelip işbirliği yapabiliyoruz. Vatandaşlar, ortaya çıkan her sorunun ilçe belediyelerden kaynaklandığını sanıyor. Bu soruna çözüm bulmalıyız” dedi.
 
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da “Genel ve ortak taleplerimizi Kocaoğlu ile paylaşacağız. Bizler özeleştiri yapıyoruz ama hizmet noktasında herkes şapkasını önüne koymalı. Elimizde güç potansiyeli var. Bunu hizmet için kullanacağız. Kimsenin şüphesi olmasın.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
istesek olmaz 2 Ağustos 2011 Salı 14:11

hani parayla istesen bu kadar hiç bir şey yapmayan bir ekip oluşmazdı her halde.istatistiklere bile ters.hiç biri çalışmayı sevmiyor.varsa yoksa laf ebeliği.geçenlerde bayraklıdaydım.hasan beyden millet yaka silkmiş.halk sevmiyor.kan uyuşmazlığı var.bir dahaki dönem.mümkün değil kazanamaz.oda umursamıyor.çelik gibi sabır ister bu sevgisizliğin içinde görev yapıyormuş gibi yapmak.ne diyim halkına allah sabır versin.

Yorumu oyla      14      7  
ohhh beee 1 Ağustos 2011 Pazartesi 21:20

işte yılın golü..ilçelerin (belediye başkanları)ellerinde ayna ve rujla yakalandılar.bir ellerinde maşa bir ellerinde ayna.çal çal oyna. sürekli yüzlerine ve ilçelerine makyaj yapmaktan başka bir şey bilmiyen ilçe başkanları şimdi bakalım ruj ve parfüm parasını nereden bulacaklar..

Yorumu oyla      18      8  
demedimmi size 1 Ağustos 2011 Pazartesi 18:24

elinizden gelirlerinizide aldı.yüzünüz şam şeytanına döndü.devam edin.bakalım daha nelerinizi kaybedeceksiniz göreceğiz.bayraklılı,karslı,kulalı,konyalı,erzurumlu hasan efendi ne oldu canımın içi...

Yorumu oyla      23      10  
hasanı duyda inanma 1 Ağustos 2011 Pazartesi 13:56

sorununuz yoksa neden gizli sevgililer gibi sağda solda fısı fısılaşıyorsunuz.aziz beyin sizle bir alıp veremediği yok.sizin çıkarlarınıza olan şeylere ayak direttiği için bunlar oluyor.kentsel dönüşümü senin zamanında olacağını zannıyorsan .hayal kuruyorsun.sen iyi çöp topluyorsun.toplamayada devam et.birde park yap.bol bol.başka bir işede yararmısınki bilmem.biraz kulalı biraz karslı başkan.uşaklıyım dede onlarda hemşerin ola.sen nerelisin kııı.

Yorumu oyla      26      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zabıta Teşkilatı 55 yaşında
Zabıta Teşkilatı’nın 55. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen “Zabıta ...
Kitap bağışlayana mevye suyu
Gaziemir Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen kitap toplama etkinliğinde ...
Konak’ta sağlık her şeyden önce geliyor
Konak Belediyesi, sosyal sorumlulukları çerçevesinde pek çok farklı alanda ...
 
700 yıllık Efemçukuru kanala kavuşuyor
Menderes’in tarihi Efemçukuru Köyü, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ...
“Yüzülebilir Körfez” için büyük adım
“Yüzülebilir Körfez” hedefiyle Büyük Körfez Projesi’ni başlatan İzmir ...
Dramalılar Köşkü’nde son rötuşlar
Bornova Belediyesi tarafından restore edilen ve kent müzesi olarak hizmet ...
 
Çalkaya'dan İnciraltı itirafı: Baskı görüyorum
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, İnciraltı konusunda Kültür ...
Konaklı yavrukurtlar yaz kampında
Konak Belediyesi’nin bünyesinde devam eden izcilik kurslarına katılan ...
Konak'ta umut dolu bir gün!
İzmir Mask Müzesi, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (Lösev) çocuklarını ağırladı.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva