HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
6 Ocak 2016 Çarşamba - 10:50

Urla Kızılay Şubesi yılın ilk dostluk kahvaltısını düzenledi

Her ay Mülki amirlerle düzenlenen dostluk kahvaltısı yeni yılın ilk haftasında Türk Kızılayı Urla Şubesi tarafından İskele Pera Otel’de düzenlendi.

Urla Kızılay Şubesi yılın ilk dostluk kahvaltısını düzenledi

İZMİR - Düzenlenen dostluk kahvaltısına Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Mesut Önen, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer, Jandarma Komutanı Binbaşı Cemil Erdemir, Sulh Hukuk Hakimi Emin Dörtyaman, İlçe Müftüsü Ali Ünal, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Mehtap Baydak, Urla SGK Müdürü Ekrem Gülcemal, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özgür Çakmak, İlçe Sağlık Müdürü Tüten Yüksekoğlu, Urla Tapu Müdürü Dursun Kanber Kızılay, Urla Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Bilgin, Esnaf Odası Başkanı Murat Özün, Şoförler Odası Başkanı Günay Öz, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Koop Başkanı İsmet Erak, Türk Kızılayı Urla Şubesi Başkanı Nurgül Saltık, Muhtarlar ve Kızılay gönüllüleri katıldı.

“HEP BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Televizyonlarda kırmızı yelekli ekibi gördüğünde her işin çözüleceğini dile getiren Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek: “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın varsa, bu çalışan başarılı kadınların arkasında da fedakar kocaları var. Meslek hayatım boyunca hiçbir zaman fotoğraf için iş yapmamaya çalıştım. Yaptığımız iş ete kemiğe bürünsün. Ayakları yere bassın. İlk olarak madde bağımlıları ile başladık. O çocuklarla gerçekten güzel bir çalışma ortamı sağlandı. Onlarda düzenli olarak devam ettiler. Bu önemli bir işti. Bu ekip bunu çok güzel bir şekilde sağladı. Kadın elinin değdiği her yerde ayrı bir güzellik var. Hep beraber yürümeye devam edeceğiz. Urla için daha güzel şeyler olacak” ifadelerini kullandı.



“HEP BERABER BAŞARDIK”
2016 yılının her şeyiyle güzel geçmesini dileyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “Geride bıraktığımız yılda ciddi anlamda güzel şeylere imza attık. Hep beraber başardık. Güzel projeler var ve bunları hep beraber daha da büyüterek devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“İYİ Kİ VARSINIZ VE İYİ Kİ BİZİMLESİNİZ”
Türk Kızılayı Urla Şubesi Başkanı Nurgül Saltık ise: “Ege Üniversitesi Rektörlüğü, Urla Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Mimar Sinan Anadolu Meslek Lisesi, İŞ-KUR ve Kızılay desteğiyle bizler altı aydır bir proje üretiyoruz. Projemizin ilk altı ayı tamamlandı. İlk olarak madde bağımlıları ile başladık. Savcımız desteğiyle ceza evlerindeki mahkumlarımıza ulaştık. Daha sonra kadınlarımız girdi devreye ve çok güzel boyutlara ulaştık. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz” dedi.

Konuşmaların sonunda ise Nurgül Saltık, projelerde emeği geçen herkese kendilerinin yapmış oldukları fileleri hediye etti. Hediyelerin ardından ise Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Urla’da en çok kan bağışında bulunan Tamer Sefa’ya altın madalya takdim etti.

 
Tarihte bir ilk: Türkiye o gemiye operasyon yaptı!
 
Mültecilere ücretsiz uydu haberleşme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Piriştina konut planını yeşile çevirdi!
Buca Belediyesi İller Bankası’na ait Kaynaklar’da bulunan 30 dönüm araziyi ...
Oyuncak müzesine engelsiz ziyaret!
İzmir’in ilk ve tek oyuncak müzesi olan ve açıldığı günden beri 7’den ...
Metro vagonlarına 2 katlı otopark geliyor
Genişleyen metro ağında kullanılmak üzere 85 yeni vagonun üretimini sürdüren ...
 
Tahsis tamam: Ve Paterson Köşkü kurtuldu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova’daki tarihi Paterson Köşkü’nü restore ...
İzmir yeni bisiklet rotaları peşinde!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bisiklet rotaları kazandırmak ...
Güzelbahçe’de ‘paylaşım’ hareketi!
Güzelbahçeliler, ikinci el ya da yeni giysi, oyuncak ve kitaplarını ihtiyacı olanlarla paylaşıyor.
 
Atatürk Mahallesi yeni bir yeşil alan kazanıyor
Atatürk Mahallesi sakinlerinin Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’dan ...
Çiğli Meclisi’nde yüksek tansiyon: Denetim raporu tartışması
Çiğli Belediye meclis toplantısına daha önce giriş kısmı okunan Sayıştay ...
Flaş! Kemalpaşa’da kritik ihale iptal!
Kemalpaşa'nın Akalan Mahallesi'nde köy malların satışı ile ilgili yaşanan ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Namağlup Göztepe!!!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Asi bir yönetmeni kaybettik
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Daha ne olsun?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (4) Önce bakkallar azaldı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İyi oyuncu, kötü politikacı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siyasi yasak gelirse ne olacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva