HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
3 Ocak 2024 Çarşamba - 11:24

TÜRK-İŞ'ten adaylık için açık destek: Soyer devam etmeli!

Türk-İş İzmir 3'üncü Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yeniden belediye başkanlığına devam etmesini istediklerini belirterek " Kentin altyapısına çok önem veren bir belediye başkanını yalnız bırakmamak gerektiğini düşünüyorum.  Bu konuda da başkanımız ne arzu ederse, bize ne görev düşerse, bizim de burada olduğunu bilmesini istiyorum. Başarısı daim olsun” dedi.

TÜRK-İŞ ten adaylık için açık destek: Soyer devam etmeli!

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSOZ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türk-İş İzmir 3'üncü Bölge Temsilciliğini ziyaret etti.

İlk olarak sendika yetkilileri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Soyer, sonrasında ise Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak ile görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sonrası ise Soyer ve Çakmak sendika binası önünde açıklamalarda bulundu.

ÇAKMAK: YALNIZ BIRAKMAMAK GEREKİYOR
İlk olarak konuşan Çakmak, “Sayın Soyer’i bölgemizde ağırlamaktan mutluluk, gurur ve onur duydum.  Tabii malum  sebebi ziyaretimizde konuştuklarımız da oldu. Kentimizi konuştuk, büyükşehir belediye başkanlığında TÜRK-İŞ topluluğu olarak 8 tane yerde örgütlü olduğumuzdan dolayı örgütlemeyi konuştuk. Toplu sözleşmeyi konuştuk. Siyasetten de bahsettik. Biz istiyoruz ki başkanımız da tekrar  bu birlikteliği sağlayarak yolumuza devam edelim. Kentin altyapısına çok önem veren bir belediye başkanını yalnız bırakmamak gerektiğini düşünüyorum.  Bu konuda da başkanımız ne arzu ederse, bize ne görev düşerse, bizim de burada olduğunu bilmesini istiyorum. Başarısı daim olsun” dedi. 

SOYER: SOL DUYUYU DA DİRİ TUTACAĞIZ
TÜRK-İŞ’in önemine vurgu yapan Başkan Tunç Soyer ise, “Türk-İş Bölge Başkanlığımızın daveti beni hem çok gururlandırdı, hem de çok mutlu etti.  Tüm şube başkanlarımızla beraber  bir değerlendirme toplantısı yaptık. Onların gösterdiği teveccühe, hassasiyete ve desteğe öncelikle tabii çok teşekkür ediyorum. Benim için son derece kıymetli destekleri.  Bizim  TÜRK-İŞ'le yol arkadaşlığımız  uzun bir yolculuktur. Birlikte daha çok iş başaracağımıza inanıyorum.  Sadece İzmir'de 110 binin üzerinde üyesi olan bir büyük dev sendikadan bahsediyoruz.  Bu şehirde işçinin hakkını, emekçinin hakkını  cansiperane koruyan  TÜRK-İŞ'e bu konuda bir kere daha şükranlarımı sunmak istiyorum. Elbette biz  bu şehirde  sağduyu olduğu kadar sol duyuyu da diri tutacağız. Ve  emekten yana  haktan yana, adaletten yana  bir yerel yönetim oluşturmaya gayret ettik bugüne kadar. Bundan sonra da bu yolculuğa devam edeceğiz.  Son derece moral bulduğum, keyif aldığım bir buluşma oldu” ifadelerini kullandı.

 
Cumhur BULUT yazdı... Menemen’de sadece bir şey değişti
 
2024 bedelli askerlik ücreti belli oldu
YORUMLAR
Toplam 18 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Demokrat 4 Ocak 2024 Perşembe 09:01

Kıyamet Alameti Türkİş Solcu bir belediye başkanına destek veriyor. Yanlış haber olmasın DİSK yöneticisi mi Arkadaş

Yorumu oyla      2      2  
Kamil 3 Ocak 2024 Çarşamba 22:01

Tunç efendi bugün doğru dürüst su kullanmadığım halde cok yüksek fatura geliyor. Sana bir daha oy vereceğim haaaa.... Otobüslere binmek ateş pahası bir daha oy vereceğim haaaa.......Sabah akşam trafl işkenceye döndü. Bir daha daha sana oy vereceğim haaa.... Şimdi ey sendikacılar siz gidinde sendikanızla ilgili yorum yapın. Siz kimsiniz ya, kya kalkmış adaylık konusunda çıkmış görüş beyan ediyorsunuz, hadi ordan be....

Yorumu oyla      2      4  
İsmet çelik 3 Ocak 2024 Çarşamba 21:56

Ya geçin bunları halk Soyeri istemiyor. Halkın çoğunluğu Tunç aday olmasın derken oy vermem derken, bilmem ne sendikası , blmem ne STK dernekleri ,bilmem ne odası Tunç aday olmalı diye peş peşe açıklamlar yapıyor. Yahu Allah aşkına Soyeri halkın çoğunluğu istemiyor. Halka rağmen sizin dediğiniz mi olacak. Şahsen ben bir seçmen olarak Soyerin bir daha aday gösterilmesine karşıyım. Ve bu şahsa oy asla vermem. İzmiri geri götürdü. Trafik çökmüş sabah akşam felç ..Otobüslere metroya izdenize üst üste yolculuktan bıktık hiç bir proje hayata geçiremedi. Şimdi biz neden oy vereceğiz beyefendiler, ey sendikacılar, ey hemşehri dernekleri hangi gerekçeyle Soyer tekrar aday gösterilmelidir. Siz halkın aklıyla alay mı ediyorsunuz. Size burdan ekmek çıkmaz. Siz gidip kendi sendika başkanını seçiniz.

Yorumu oyla      2      4  
harun 3 Ocak 2024 Çarşamba 18:30

menemenli ve tansel soyer tröllerimisiniz?

Yorumu oyla      4      4  
Liyakat 3 Ocak 2024 Çarşamba 17:02

Gemi su almaya başlayınca önce fareler terk edermiş onun için koynunda beslediğin yardımcın bir anda seni sattı hani gecesi gündüzü beraber olduğun özuslu vardı ya ………

Yorumu oyla      4      2  
Tansel 3 Ocak 2024 Çarşamba 14:46

Aklın yolu bir, Soyer ile devam edilmeli.

Yorumu oyla      9      11  
3 Ocak 2024 Çarşamba 14:33

Belediye imkanları ile reklam ne güzel dimi ?

Yorumu oyla      10      6  
sezar 3 Ocak 2024 Çarşamba 14:12

başkan ile devam

Yorumu oyla      8      10  
menemenli 3 Ocak 2024 Çarşamba 13:10

allahına kadar tunç soyer

Yorumu oyla      12      15  
ilkay 3 Ocak 2024 Çarşamba 12:58

yaşantımda ilk defa ödediğim su parası elektrik faturasından fazla hale geldi. Sosyak demokrat belediye başkanı ne yapar eder suyu ve ulasımı cok ucuz hale getirirdi. Çıkıp enflasyon var, mazot zam görüyor deip su zamlarını enflasyona bağlayan belediye başkanı sosyal demokrat olamaz. O zaman boşuna bu kadar masraflar yapılmasın sokaktan geçen herhangi bir kişiyi alıp belediye başkanı yapalım o da aynen enflasyona bağlasın zamları aynı şekilde yönetecektir. Senin farkın nedir sokaktaki adamdan? Senin sosyal demokratlıkla bağıntın var mıdır? Şimdi dersin ki bu kadar enflasyona zamlara rağmen ben ne yaptım ettım vatandasıma ucuz su ucuz ulasım sağladım bunu becerdim dersin ve oy istersin de hiçbirsey yapmamısken bu nasıl pişkinliktir oy istemek? 5 sene once git havadan ızmırın fotografını cek şimdi tekrar cek hersey aynı duruyor ilerleme yok gelişme yok hala utanmadan sıkılmadan oy ıstemek ne demek ya? nİzmirli sen de artık ne yapacaksan yap Kocaoğlunun dediği gibi semeri koysan izmir secer muhabbetını bırak artık

Yorumu oyla      13      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bergama'da yeni yılın ilk ayı sanat dolu!
Bergama Belediyesi, 2024’ün ilk ayında da vatandaşlarını kültür – sanat ...
Selçuk'a yeni park yolda
Selçuk esnafının ve civardaki yurttaşların talebi sonucunda Selçuk Belediyesi ...
Büyükşehir aday adayı Atila: Ülkenin en öncelikli ihtiyacı adalettir
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, İzmir Barosu’nu ...
 
İzmir'de yeraltı harekatı... 50 yıllık tadilat!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gümrük Pompa İstasyonu’ndaki ...
Bornova'da 7/24 temizlik
2019 yılından bu yana yaptığı çalışmalarla hizmet aracı filosunu son model ...
Aliağa'da yılın ilk meclisi toplandı
Aliağa Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısı Başkan Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi.
 
Doğal SİT'te kalıyor... Karşıyaka'dan jeotermal hamlesi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Karşıyaka Belediyesi’nin ...
Başkan Selvitopu'ndan taksicilere ziyaret
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Şoförler ve Otomobilciler ...
Konak Meclisi'nde taciz iddiası gündemi!
Hakkında taciz iddiaları ile gündeme gelen Konak Belediye Meclis Üyesi ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva