HABERLER>GÜNCEL
13 Ocak 2012 Cuma - 11:03

Şükür'ün hobisi vekil maaşını tam 13'e katlayacak

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, yorumculuğu hobi olarak yaptığını açıkladı. Başka bir ticari kaynağının bulunmadığını söyleyen Şükür'ün hobisinden kazandığı aylık, milletvekili maaşını 13'e katladı.

Şükür ün hobisi vekil maaşını tam 13 e katlayacak

ANKARA-Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, tartışma konusu olan futbol yorumculuğu yapmasıyla ilgili olarak, "En iyi bildiğim işi hobi olarak, zevk olarak yapıyorum. Başka bir ticari kaynağım yok" açıklamasını yaptı.
 
Gazeteport'un haberine göre, yıllarca Galatasaray'ın en fazla kazanan futbolcularından biri olan Hakan Şükür'ün, Lig TV'yle aylık 150 bin liraya el sıkıştığı öğrenildi. 5 ay yorumculuk yapacak olan Şükür, 'hobim' dediği yorumculuktan sezon sonuna kadar 750 bin lira kazanacak.
 
VEKİL MAAŞINI 13'E KATLAYACAK
Milletvekili maaşının 11 bin 500 lira olduğu düşünüldüğünde, Hakan Şükür'ün hobisinden kazandığı aylık, maaşını 13'e katlayacak.
4 yıl süreyle milletvekilliği yapacak Hakan Şükür'ün, bu sürede alacağı maaşın toplamı 552 bin lira olacak. Bu rakam bile, Hakan Şükür'ün Lig TV'den 5 ay için alacağı 'yorumculuk' ücretinin altında kalacak.
Hiçbir milletvekilinin görev yaptığı süre boyunca gerek kamudan gerekse de özel sektörden gelir elde edemeyeceği düşünüldüğünde, Hakan Şükür 'hobisinden' hatırı sayılır bir para kazanacak.
Hakan Şükür, futbolu bıraktıktan sonra iş hayatına atılmış, şu an Şike Davası kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan teknik direktör Bülent Uygun ile gıda sektörüne girerek, Ankara'da fast food restoranı açmıştı.
Fast food restoranının ardından da pek çok dev şirketin gözünü diktiği enerji sektörüne giren Şükür, yenilenebilir enerji alanında yatırıma başlamıştı.
Hakan Şükür, siyasete atılınca ticaretten çekilmişti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vatandaş 13 Ocak 2012 Cuma 16:57

Hadi sen bu yorumculuk işi ve vekilliğin bir arada yürümesini etik buluyorsun amenna. Peki Meclis Başkanı Sn. Cemil Çiçek siz bu konuda ne işlem yaptınız acaba, geçmiş dönemlerde Mec. Bşk. Bülent Arınç böyle bir talep geldiğinde (ki ücret almadan ders vermek isteyen bir öğretmen'e) hayır sen vekilsin ve ders veremezsin dediğini hatırlıyor musunuz acaba. Yoksa muhalefetten gelen talebe hayır, kendi partilinize evet zihniyetinimi güdüyorsunuz. Zihniyeti,niz malesef yasaları çıkarınıza çalıştırıyor

Yorumu oyla      13      6  
vatandaş 13 Ocak 2012 Cuma 16:50

Gözünü allah doyursun be Hakan. Bu ülkede mensubu olduğun partinin halkı zalimce ezerek zulmettiği gün gibi aşikar iken senin bu hobin konusunda ısrarcı olmanı anlamak mümkün değil. Günümüz şartlarını göz önüne alır ve birazda utanma, arlanman varsa ya vekil olmaktan yada yorumcu olmaktan vaz geçmen gerekir ama senden o olgunluğu beklemek mensubu olduğun partin tarafından zulme uğrayan halkın sayenizde zengin olmasını görmek kadar hayal olur heralde. Allah yimek nasip etmesin.

Yorumu oyla      13      6  
Işık Dikicigil 13 Ocak 2012 Cuma 14:50

DEMOKRAT DOĞRU SÖYLEMİŞ, YAKINDA AKP NİHAT DOĞAN VE SEDA SAYAN'I DA VEKİL YAPARSA ŞAŞMAM. ERDOĞAN BAYRAKTAR TOKİ BAŞKANLIĞINDAN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI OLUYORSA Kİİ DÜNÜRDÜR. PEYGAMBER EFENDİMİZ İŞİ EĞLİNE VERİN DİYOR. DÜNÜRE VERİN DEMİYOR.

Yorumu oyla      14      6  
DEMOKRAT 13 Ocak 2012 Cuma 14:20

Ey AKP li Arkadaşlar!Şu Hakan Şükür"ü Milletvekili Seçeceğinize ,Bu Vatana Daha Faydası Olacak Birisini Bulamadınızmı.İçinde Biraz vicdan"ı olan Her İnsan, partisi ne olursa olsun bundan dolayı sanırım çok rahatsızdır.

Yorumu oyla      14      6  
Işık Dikicigil 13 Ocak 2012 Cuma 14:01

ETİĞE UYGUN DEĞİL DEMİŞ, DAHA NE YAPSIN DİYORSUN. YASALARI İŞLETSİN. YÖNETMELİKLERİ İŞLETSİN. NEDEN TÜRKİYE HUKUK DEVLETİ DEĞİL DİYORUZ. SADECE YASALARI İŞLETSİN. ETİK DEĞİL DİYECEĞİNE. BEN BİLMEM, BÜYÜKLERİM BİLİR DEMESİN KİMSE MECLİS BAŞKANI İŞTE ORDA YAPILMASI GEREKEN İŞİ YAPSIN. KAMER GENÇ'İ YAKA PAÇA KÜRSÜDEN İNDİRMEYİ BİLEN MECLİS. BU KONUDA ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPSIN.

Yorumu oyla      14      6  
hüseyin ahmetoğlu 13 Ocak 2012 Cuma 13:32

kendilerinden olanları ses çıkarmayan diyene kulaklarını açsın.meclisin en yetkilisi meclis başkanı dediki yorumculuk yapmak yasak değil fakat hiç etik değil siyasi bir etiğe uygun değil ve hoş karşılamıyorum dedi daha ne desin.ama para ya temah edene de söylenecek sözümüz yok.allah ile başbaşa bırakıyoruz

Yorumu oyla      12      8  
DEMOKRAT 13 Ocak 2012 Cuma 12:31

Geçenlerde Emin ÇÖLAŞAN Bu Zatı Muhterem ile ilgili Çok Çarpıcı Tesbitlerde Bulunmuştu.Bir Milletvekilinin kesinlikle ikinci bir iş yapması Kanunen yasak Olması na Rağmen Her Nedense Kendilerinden Olanlara Hiç Ses Çıkartmamaktadırlar.Her Hangi Bir CHP li Milletvekili Yarın Bir Kanalda Spor Yorumculuğuna başlasa Anında Dünyayı başına Yıkarlar .Bu da Bize hala Muz Cumhuriyeti Olduğumuzu Göstermektedir.

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Koramiralden kahreden savunma
Sahte belgelerle iki kardeşine çürük raporu aldırdığı öne sürülen Koramiral ...
Yağmur 6 kilo bombayı açığa çıkardı! İzmir ucuz atlattı!
Çeşme otobanında, bir trafik levhası yanında gömülü 5 kilo 900 gram A4 ...
Flaş! KCK Operasyonu! Zana'nın evi aranıyor
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen KCK soruşturması kapsamında ...
 
Doktor Rengin'i evlat hasreti mi ölüme götürdü?
İlaçlardan hazırladığı ölüm kokteylini damarına şırınga eden 38 yaşındaki ...
Milli Eğitim'de Ege'ye muhteşem müdürler!
İzmir'den Manisa'ya, Çanakkale'den Aydın'a kadar bölgedeki illere başarılı ...
Hilmi Özkök: Başbuğ'a terörist denmesine üzüldüm
Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, tutuklanan emekli Orgeneral İlker ...
 
Balbay: Bizi terörün parçası haline getirmeyin
Ergenekon davasında tutuklu yargılanan CHP İzmir Milletvekili ve gazeteci ...
Eski cumhurbaşkanlarına Köşk yolu kapandı
Cumhurbaşkanı Seçimi Kanunu Tasarısı, TBMM Anayasa Komisyonunda kabul edildi.
Astsubay ve 2 terör suçlusunun hırsızlık şebekesine darbe
Seferihisar’da bir sitenin önünde uzun süre bekleyen otomobilden şüphelenen ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva