HABERLER>SPOR
28 Nisan 2011 Perşembe - 14:33

Sazak ebediyete uğurlandı

Hastalığı nedeniyle önceki gün vefat eden Fenerbahçe'nin eski başkanı Güven Sazak, Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Sazak ebediyete uğurlandı

İSTANBUL - Fenerbahçe camiası, vefat eden eski kulüp başkanı Güven Sazak'ı son yolculuğuna uğurladı.
 
Hastalığı nedeniyle önceki gün vefat eden Sazak için Fenerbahçe Kulübü'nün Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde tören yapıldı.
 
Tesislerdeki sporcular anıtı önünde düzenlenen törene, Sazak Ailesi'nin yanı sıra Fenerbahçeli yeni ve eski yöneticiler, sporcular ve kongre üyeleri katıldı.
 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yurt dışında bulunması nedeniyle katılamadığı açıklanan törene, başkan vekili Nihat Özdemir, yönetim kurulu üyeleri Ali Koç, Ali Yıldırım, Ömer Temelli, Şekip Mosturoğlu, Murat Özaydınlı, Vedat Olcay, Serhat Çeçen, İlhan Ekşioğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, eski başkan Ali Şen, eski yöneticiler Şadan Kalkavan, Vefa Küçük, Selim Soydan, Ertuğrul Hataylı, Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, Fenerbahçeli eski futbolcular Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu, Engin İpekoğlu, İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı teknik heyet ve oyuncuları, voleybolcular ve diğer amatör branşlarda yer alan sporcular katıldı. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de Dereağzı'nda düzenlenen törende bulundu.
 
Fenerbahçe Kulübü adına konuşma yapan başkan vekili Özdemir, Sazak'ın 53 yıllık kongre üyesi olduğunu, 3 dönem yönetim kurulu üyeliği ve 1993-1994'de de başkanlık yaptığını, onun döneminde takımın ligi 1 puan farkla 2. sırada bitirdiğini, Başbakanlık Kupası'nı kazandığını anlattı.
 
Sazak'ın sağlık sorunları nedeniyle başkanlık görevinden ayrıldıktan sonra kulübe desteğini her zaman sürdürdüğünü kaydeden Özdemir, ''Türkiye'nin müteahhitlik ve iş dünyasında önde gelen kuruluşlarından olan Yüksel İnşaat'ın kurucu başkanlığını da yaparak, şirketini dünyanın 5 kıtasında başarılı işler yapan Türk müteahhitliğini bütün dünyaya tanıtan şirketlerin başında gelmiştir. Ailesine, yakınlarına, Fenerbahçe ve spor camiasına, iş dünyasına ve Yüksel Ailesi'ne başsağlığı, Allah'tan rahmet, mekanının cennet olmasını diliyorum. Hepimizin başı sağolsun'' şeklinde konuştu.
 
Özdemir'in ardından Halit Kıvanç ve ailesi adına da yeğeni Süleyman Sazak birer konuşma yaptılar. Sazak'ın naaşı, Kuran-ı Kerim okunmasının ardından cenaze arabasına konularak, alkışlar eşliğinde cenaze namazı için Karacaahmet Mezarlığı'nda bulunan Şakirin Camisi'ne götürüldü.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Efsane Türkiye’ye geliyor
NBA'in efsane oyuncusu Kareem Abdul-Jabbar, 6 Mayıs Cuma günü İstanbul'da ...
Süper Lig yerli hocalara emanet
Sezona 4 yabancı teknik direktörle başlanan Spor Toto Süper Lig'de, şu ...
Dünya bu çocuğu konuşuyor
Henüz 1.5 yaşında olan Hollandalı Baerke van der Meij, bir futbol takımıyla ...
 
Galatasaray'da kaos sürüyor
Galatasaray Kulübü'ndeki hukuk savaşı, bireysel platforma da taşındı. ...
Buca'da üç oyuncu kadro dışı
Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor, Medical ...
Bedduaya indirim
Yeşil sahalarda futbolcuların ceza almalarına sebep olan ve hakaret kapsamına ...
 
Kulüplere para yok!
Kocaoğlu, Yeni Asır TV'de katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı.
Ege Rallisi İzmir'de
Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı olan Ege Rallisi, hafta sonu İzmir'de yapılacak.
Göz-göz krallar gibi
Konak Belediyesi, Çankırı maçının ardından Bank Asya 1.Ligine çıkması ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva