HABERLER>POLİTİKA
27 Temmuz 2023 Perşembe - 14:03

Saygılı'dan Soyer'e Harmandalı için demagoji çıkışı: Hesabını sandıkta verecek!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Harmandalı açıklamalarına yanıt vererek, "Her sorumlu oldukları, açıklama bekleyen hayati krizlerini demagoji yaparak, boy boy aslı olmayan reklamlar vererek bastırmaya çalışan CHP’li Büyükşehir ve ilçe belediyeleri açtıkları yaraların, çözemedikleri gibi yalan yanlış bilgilerle başlarından savdıkları sorunların hesabını hem kamu vicdanında hem de sandıkta muhakkak verecektir" dedi.

Saygılı dan Soyer e Harmandalı için demagoji çıkışı: Hesabını sandıkta verecek!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kent gündemine yönelik açıklamalarına tepki gösterdi. AK Partili Saygılı, Harmandalı, Örnekköy ve Dikili'de zabıtanın esnafa yumruk atmasına dair değerlendirmelerde bulundu. 

AK Partili Saygılı, "Soyer de ilçe belediyeleri de İzmir’e eziyetle, vatandaşa kötekle, kokunun, çöpün içinde göz boyamaya çalışarak bomboş geçirdikleri zamanın telaşına düştüler. Her sorumlu oldukları, açıklama bekleyen hayati krizlerini demagoji yaparak, boy boy aslı olmayan reklamlar vererek bastırmaya çalışan CHP’li Büyükşehir ve ilçe belediyeleri açtıkları yaraların, çözemedikleri gibi yalan yanlış bilgilerle başlarından savdıkları sorunların hesabını hem kamu vicdanında hem de sandıkta muhakkak verecektir" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

"CHP’li yerel idarelerin oluşturduğu üç çarpıcı gündem: 1-Dikili’de zabıta müdürlerinden esnafa yumruk! 2- Örnekköy kentsel dönüşümlerinde halkın canına kast! 3-Harmandalı’nda çevre katliamı! Bolca top çevirme! Belediye Başkanı olmalarının üzerinden 4 yıl 3 ay 27 gün geçti; kaldı 8 ay 3 gün. Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li kaptanı Soyer de ilçe belediyeleri de İzmir’e eziyetle, vatandaşa kötekle, kokunun, çöpün içinde göz boyamaya çalışarak bomboş geçirdikleri zamanın telaşına düştüler.  Dikili’de zabıta amirleri, bir gece baskınıyla esnafı yerden kalkamayacak şiddette yumruklarken; zam toplantısı yapmaları da; çeyrek asırdır üstüne yattıkları Harmandalı’nın çöp dağları sayelerinde patlama noktasına gelince Vali’ye mektup yazmaları da; Örnekköy’de ilk depremde insanları altına alacak binalar ortadayken, ıslık çalarak dolaşmaları da bu telaşlarının ürünüdür. Görevden kaçmaktır, halkı kandırmaktır, İzmir’in hassasiyetlerini kullanarak paçayı kurtarma çabasıdır. Ancak, maharetleri de ortadadır: Bir yapıp, on konuşmak! Beceremedikleri her işte suç bastırmak! Sıfır hizmetle sözde halkçılık yapmak! Her sorumlu oldukları, açıklama bekleyen hayati krizlerini demagoji yaparak, boy boy aslı olmayan reklamlar vererek bastırmaya çalışan CHP’li Büyükşehir ve ilçe belediyeleri açtıkları yaraların, çözemedikleri gibi yalan yanlış bilgilerle başlarından savdıkları sorunların hesabını hem kamu vicdanında hem de sandıkta muhakkak verecektir."

 
Esnafın şüpheli ölümü!
 
İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçmişti: Başkana rozeti Erdoğan taktı!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmir matrahı 27 Temmuz 2023 Perşembe 20:47

valla son seçimde oyunu AKP ye vermiş biri olarak . izmir de ne oluyor ne bitiyor umrumda değil. tek bildiğim şey AKP seçmenine ihanet edildiği. yerel seçimde ne CHP ye oy veririm nede AKP ye. bu gece mazot 36 TL olacak vatandaşlar. ne oluyor yahu? ne oluyor? daha ne kadar canımız yanacak. biz oy veriyoruz reis ekonominin acısını kendine oy verenden çıkarıyor. valla pes . artık pes. yemin billah ediyorum . herkesten özür diliyorum.

Yorumu oyla      3      3  
Bülent Işık 27 Temmuz 2023 Perşembe 16:24

Tesis nereye yapılsın konum atın.

Yorumu oyla      4      3  
Cumhuriyetli 27 Temmuz 2023 Perşembe 16:05

akp bunu en son diyecek kişi bence sandıkta izmirli yine gerekeni yapacaktır.

Yorumu oyla      3      3  
Sandık elbette hesabını SİZDEN sorar 27 Temmuz 2023 Perşembe 14:42

Hem katı atık bertaraf tesislerine engel çıkar, hem de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalış. İnsan hayret ediyor. Sizin yapamadığınız dönüşüm sebebiyle yakın zamanda bu ülkede 50 binden fazla insan öldü. Siz daha ne anlatıyorsunuz! Bir kişi bile istifa etmedi. Suriye'de büyük ihtimal Rus Uçakları'nın vurmasıyla çok sayıda askerimiz şehit oldu, hesabını soramadınız, adamın ayağına gittiniz, kapıda bekletildiniz. Askerlerimiz şehit oldu, açıklamayı gece yarısı valiye yaptırdınız. FETÖ olaylarına hiç girmiyorum bile. Tam bir skandal! Sandıkta hesabını sorarlar diyen kişinin partisi 8 yıldır otogara metro yapacak. Yıllardır 3 bin TL ayırıyorsunuz. İş yapmadığınız gibi şimdi de Alsancak Limanı'nı babanızın malıymış gibi satmaya çalışıyorsunuz. Büyük ihtimal yerel seçim sonrası sizi de kapının önüne koyacaklar, o yüzden çok yükselmenize gerek yok. Halk hesabını sorarsan aday olun da görelim. Öyle atama başkanlıkla bu işler olmuyor.

Yorumu oyla      4      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Terör saldırıları sürdükçe geri dönüşler vakit alacaktır'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Polis Meslek Yüksekokulları ...
'Şahsi kanaatim gizli protokol doğru olmamıştır'
Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan İYİ Parti Sözcüsü ...
Başkan Soyer’den ‘Menderes’ tepkisi: Bahçemizde mi bertaraf edeceğiz?
Başkan Tunç soyer katıldığı programda, “En son 3 sene öncesinde Menderes'te ...
 
İstifası istendi… CHP İzmir’de gözler o il başkan yardımcısında
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de il yönetiminde kriz yaşanıyor. İl Başkan ...
O mahallelerde seçim sil baştan
CHP İzmir İl Yönetimi delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından bu ...
Başkan Aslanoğlu'ndan çağrı: CHP’liler sokağa iniyor!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, gıdadan akaryakıta, vergilerden ...
 
AK Gençlik İzmir’de A kadro değişti!
 AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanlığı’nda Yürütme Kurulu’nda A kadro ...
Tanju Özcan CHP'den ihraç edildi
CHP Yüksek Disiplin Kurulu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı partiden ihraç etti.
CHP’li Taşkın’dan Fethullah Gülen eleştirisi: O adamı övmem!
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Taşkın, FETÖ’cü olduğu iddiaları ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (1)
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İlk '4' madde neden rahatsız ediyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva