HABERLER>EGE
7 Aralık 2011 Çarşamba - 09:16

Öldürdüğü eski eşini geçen yıl 3.5 saat rehin almış

Denizli'de nafaka ödemediği için evine haciz yollatan Reyhan Cabar'ı öldüren Kemal Cabar'ın, geçen sene de kürtaj yaptırdığı için genç kadını 3.5 saat silahla rehin aldığı belirlendi.

Öldürdüğü eski eşini geçen yıl 3.5 saat rehin almış

DENİZLİ - Denizli'de ödemediği nafaka yüzünden evine haciz yollatan eski eşi Reyhan Cabar'ı (34) pompalı tüfekle öldüren, kayınvalidesi Gülistan Doğanbaş'ı (55) da yaralayan işçi emeklisi Kemal Cabar (55) tanıdık çıktı. Kemal Cabar'ın geçen yıl Reyhan Cabar'ı kendisinden habersiz kürtaj olduğu gerekçesiyle 3.5 saat boyunca evde silahla rehin aldığı belirlendi.

Denizli'de 2009 yılında evlendiği ve 1 yıl sonra anlaşmalı olarak boşandığı Reyhan Cabar'ı, nafakayı ödeyemediği için kendisine yolladığı icra yüzünden pompalı tüfekle öldürüp annesi Gülistan Doğanbaş'ı ağır yaralayan Kemal Cabar, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Daha önce 4 kez evlenip boşandığı, diğer eşine aylık 670 TL nafaka ödediği öğrenilen Kemal Cabar'ın polise verdiği ilk ifadede, "Emekli maaşım 900 TL. Bir bankaya 6 bin TL'lik kredi borcum var. Nafakalarla birlikte büyük maddi sıkıntı çekmeye başladım. Yük ağır geldi. Son olarak icrayla eşyalarımın götürülmesi zoruma gitti. Tüfeği yanıma alarak korkutmak için evlerine gittim. Onlar da evi taşıyormuş. Götürdükleri eşyaların icrayla benden alınan eşyalar olduğunu sanarak sinirlendim ve ateş ettim" dediği kaydedildi. Kemal Cabar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren yaralı kayınvalide Gülistan Doğanbaş'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
 
TABANCASINI DOĞRULTTU
Ancak, olayla ilgili ortaya çıkan yeni bilgiler şaşkınlık yarattı. Kemal Cabar'ın 21 Temmuz 2010 tarihinde, Fatih Mahallesi 1925/9 Sokaktaki evlerinde, eşi Reyhan Cabar'ı 3.5 saat boyunca tabancasıyla rehin aldığı belirlendi. Reyhan Cabar'ın o zaman henüz 3 aylık evli olduğu Kemal Cabar'ın elinden polis operasyonuyla kurtarıldığı, heyecanlı anların YeniAsır objektiflerine kare kare yansıdığı saptandı.
Kemal Cabar'ın 2 aylık hamile eşini kendisinden habersiz kürtaj olduğu gerekçesiyle rehin tuttuğu, iknaya çalışan polis memurlarına da zaman zaman silah doğrulttuğu ortaya çıktı. Öfkeli Kemal Cabar'ın saatler süren çabanın ardından etkisiz hale getirilip çıkarıldığı mahkemece "zorla alıkoymak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği, 3 ay tutuklu kaldıktan sonra da salıverildiği öğrenildi.
 
6 AY KORUMA VERİLDİ
Bu olayın ardından, boşanma davası açan Reyhan Cabar'a mahkeme aylık 300 TL'lik nafaka ödenmesinin yanı sıra 6 ay süreyle koruma vermişti. Ancak, polis memurlarının, Kemal Cabar tarafından rahatsız edilip edilmediğini düzenli olarak sorduğu Reyhan Cabar, 6 ay sonunda koruma talebini yenilememişti. Kararı temyiz için Yargıtay'a giden ve 1 yıl boyunca ödemediği nafak yüzünden Reyhan Cabar tarafından evine icra gönderilen Kemal Cabar, önceki gün öğle saatlerinde pompalı tüfekle dehşet saçmıştı. Kemal Cabar, evini bastığı Reyhan Cabar'ı öldürürken, kayınvalidesini de yaralamıştı.(Yeniasır)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Badem' uyumak için çıktığı sandalı batırdı
Akdeniz foku 'Badem', Kızkumu ile dünyaca ünlenen Orhaniye Köyü'nde uyumak ...
Manisa’da 5 bin 170 şişe kaçak votka ele geçirildi
Manisa'nın Salihli İlçesi'nde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, ...
Polis, dolandırıcılığı son anda önledi
Balıkesir Belediyesi'nde görevli 45 yaşındaki Halil İbrahim Eren'i işyeri ...
 
Depremzede çocuklar okullu oldu
Van'da meydana gelen depremin ardından, Muğla'nın Datça İlçesi'ndeki sosyal ...
Şehircilik Bakanlığı SİT'leri yeniden belirleyecek
Özel Çevre Koruma Kurumu (ÖÇKK) tarafından 1988 yılından bugüne kadar ...
Mevzuattan bezdi, müze inşaatını yıkacak
Marmaris’in ilk turizmcilerinden olan hayırsever Ahmet Urkay, 40 yıl boyunca ...
 
Bu acıya yürek dayanmaz
Manisa'da, makine mühendisi babası 51 yaşındaki Salih Bahadır'ın öldüğü ...
Evlere servis yapan fuhuş şebekesine darbe
Aydın'da küçük yaşta kızları bol para kazanma vaadiyle kandırıp fuhuşa ...
Kendisinden boşanan eşini pompalıyla öldürdü
Denizli'de işçi emeklisi Kemal Caba (55), iki yıl önce kendisinden boşanan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva