HABERLER>MAGAZİN
11 Nisan 2013 Perşembe - 13:01

Kur-an'a el basıp İzzet Yıldızhan'ı suçladılar!

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın, Ankara'da otel odasında birlikte olduğu kadınların ifadelerini değiştirmeleri için aracı olduğu öne sürülen Savaş Arıkdoğan ile Ramazan Bilgin, Yıldızhan'ın isteği üzerine suçlamada bulunan kızlara baskı yaparak ifade değiştirmelerini sağladıklarını iddia etti.

Kur-an a el basıp İzzet Yıldızhan ı suçladılar!

İZMİR - Bunun karşılığında Yıldızhan'ın kendilerine para vermek istediğini, ancak kabul etmediklerini ileri süren Savaş Arıkdoğan, "Bunların sonrasında bizi tanımadığını, kendimize vazife çıkartarak hareket ettiğimizi söyleyip, bizi onun gönüllü fedaisi yerine koydu. Oysa dnun isteği üzerine bunları yaptık. O beraat etti, suç bizim oldu" dedi.

İzmir'de geçen yıl mart ayında, organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla Ülkü Ocakları Ege Bölge eski Başkanı Abidin Bilgin ve adamlarına yönelik düzenlenen operasyonda Savaş Arıkdoğan ile Ramazan Bilgin de gözaltına alınmıştı. Arıkdoğan ve Bilgin'in, Ankara'da bir otelde birlikte olduğu kadınlara zor kullandığı iddiasıyla mahkemelik olan ve beraat eden İzzet Yıldızhan için aracılık yaptıkları ileri sürüldü. Yıldızhan'ın menajerinin, çok sayıda suça karışan Yaşar Öz'ün adamı olarak tanınan ve manken Tuğba Özay'ın eskiden birlikte olduğu bir işadamının Akmerkez'de vurulması olayıyla adı duyulan Savaş Arıkdoğan'a ulaştığı, Arıkdoğan'ın da Ramazan Bilgin'le bağlantıya geçerek şikayetçi olan kadınların baskıyla ifadelerini değiştirmesini sağladığı iddia edildi.

Bu iddia üzerine Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gelip 3.5 saat şüpheli sıfatıyla ifade veren İzzet Yıldızhan serbest bırakıldı. Ünlü türkücünün ardından ifade için emniyete gelen menajeri Mehmet Güçlü ise iddiayla ilgili şunları söyledi: "Erhan Arı, İzzet Yıldızhan'la mahkemelik olan kadınların bir arkadaşının yanında bulunduğunu, yaptıklarından pişman olduklarını ve şikayetten vazgeçmek istediğini söyledi. Ben de 'böyle bir olay varsa, o kadınların başvurması gereken yer biz değiliz emniyet' dedim. Böyle durumlarda kendilerine vazife çıkartanlar olur. Bu arkadaşın yaptığı da bu, sahte kahramanlık. Yaranmak için yaparlar böyle şeyleri."

KURANA EL BASIP SUÇLAMADA BULUNDULAR
İzzet Yıldızhan için, kadınların şikayetlerini geri almalarına aracılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılan Savaş Arıkdoğan ile Ramazan Bilgin'den, ünlü türkücüye suçlama geldi. İzmir'de birlikte basın açıklaması yapan ve söylediklerinin doğruluğunu desteklemek için de Kuran'ı Kerim'e el basıp konuşan Savaş Arıkdoğan ile Ramazan Bilgin, Hatırlı tanıdıklarının Yıldızhan için kendilerini araması üzerine aracılık yaptıklarını söyledi. Arıkdoğan şöyle konuştu: "Mersin'de hatırlı tanıdıklarımız arayınca aracılık yaptık. Kızların ifadesini değiştirmesinin ardından ise, İzzet Yıldızhan ile o zaman inşaat halinde olan otelinde buluştuk. Cep telefonlarımızı uzak bir yerde bıraktıktan sonra onunla başbaşa kaldık. Bize para vermek istedi. Ama biz ihtiyacımızın olmadığını söyleyerek kabul etmedik. Ancak kızlara belli bir para gönderdiğini duyduk. Kızların ifadesini değiştirmesinin ardından o suçsuz bulunup beraat etti. Sonra da çıktı bizim için açıklamalarda bulundu. Bizi tanımadığını, kendimize vazife çıkartarak hareket ettiğimizi söyleyip, adeta kendisinin gönüllü fedaisiymişiz yerine koydu. Onun isteği üzerine bunları yaptık, o beraat etti, suç bizim oldu. Şimdi yargılanmayı bekliyoruz. Biz savcının yeniden ifade için bizi çağırmasını bekliyoruz. İfade verip gerçekleri ortaya çıkartacağız."

Yıldızhan'ın konuştuklarına da dikkat etmesi gerektiğini, ondan daha büyüklerini de tanıdıklarını söyleyen Arıkdoğan'ın yanında bulunan Ramazan Bilgin de, yaşananların herkes tarafından bilinmesi için bu açıklamaları yaptıklarını dile getirdi.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Madonna’nın kavga çıkartan ziyareti
Ünlü şarkıcıya, geçen hafta ziyaret ettiği ülkeden ağır eleştiriler geldi: ...
Hülya Avşar: Ben zaten hep akildim!
Türkiye'de doğru muhalefet yapılmadığını söyleyen ve 'akil insanlar' heyetine ...
Dünya bu öpüçüğü konuşuyor!
AIDS'le ilgili düzenlenen yardım gecesinde sahneye çıkan Kate Moss ve ...
 
Beren Saat'in fotoğrafını izinsiz kullanmak 715 bin TL
Beren Saat'in fotoğrafını şampuan reklamında izinsiz kullanan şirket, ...
‘Muhteşem Yüzyıl’ı sarsan ölüm!
Muhteşem Yüzyıl dizisinin yapımcısı Timur Savcı, 6 aylık hamile olan kız ...
Türk şovmenin kafasına Cruise imzası
Tayvan'da, Hollywood yıldızı Tom Cruise ile röportaj yapan Türk şovmen ...
 
Rüzgar Erkoçlar sahile indi: Romantik anlar
Cinsiyet değiştirip erkek olan Rüzgar Erkoçlar kız arkadaşıyla Beşiktaş'ta görüntülendi.
Aynı filmde buluştular
Hülya Avşar ve Kenan Doğulu “Max Maceraları – Dinoterra” filmi için bir araya geldi.
Deniz Seki’den ‘Fazilet Partisi’ savunması
Şarkıcı Deniz Seki, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan verilen hapis ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Horus'un Gözü
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Çiğli Güneş Ülkesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Latife Hanım çam devirince!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (3): 'Dans eden ayılar' ve 'Sokak hayvanları'
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva