HABERLER>POLİTİKA
23 Aralık 2021 Perşembe - 18:57

Kılıçdaroğlu'ndan 'yerel yönetim' çıkışı: Belediyelerimizi kıskanıyorlar!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel yönetim tartışmasına Adana'da gerçekleştirdiği toplu açılış töreninde katıldı. Törende konuşan Kılıçdaroğlu, "Belediyelerin çalışmalarını birileri hazmedemiyor. Belediyelerimizi kıskanıyorlar" dedi.

Kılıçdaroğlu ndan  yerel yönetim  çıkışı: Belediyelerimizi kıskanıyorlar!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana ziyaretinde Kozan ilçesindeki programının ardından merkez Çukurova ilçe belediyesinin gerçekleştirdiği toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Burada konuşma yapan Kılıçdaroğlu, gençlere seslendi. Kılıçdaroğlu, "Önümüzdeki seçimin kaderini gençler belirleyecek. Sizler dünya siyaset tarihine olağanüstü bir başarıyı tarihe altın harflerle yazacaksınız. 6 milyon 300 bin genç sandığa gidecek. Türkiye’de Cumhuriyeti'ni demokrasiyle taçlandırdık diyeceksiniz. Ben sizlere güveniyorum. Size inancım tamdır. Bu ülkede barışı, huzuru sağlayacağız. Hiç kimsenin kimliğiyle, yaşam tarzıyla asla siyaset yapılmayacağını herkese göstereceğiz. Huzur içerisinde yaşayan bir Türkiye’yi inşa edeceğiz" dedi.

'BELEDİYELERİMİZİN ÇALIŞMALARINI KISKANIYORLAR'
CHP'li belediyelerin çalıştığını kaydeden Kılıçdaroğlu, "Belediyelerin çalışmalarını birileri hazmedemiyor. Belediyelerimizi kıskanıyorlar. Şanlıurfa'da 'Büyükşehir Belediyesi’ni bize verin çiftçiye elektrik bedava' dedim. Bunu çekemediler. 'Diğer yerlerde neden yapmıyorsunuz' diyorlar. 2 milyon 300 bin dönümlük taşlık arazi ver, bak bakalım yapılıyor mu? Yapılmıyor mu? Belediyelerimiz gerçekten çok iyi çalışıyor ve harcadıkları her kuruşun hesabını sizlere veriyorlar. Belediye başkanlarımıza ve bize güvenin" diye konuştu.

'OYUNUZU DEMOKRASİDEN YANA KULLANIN'
Gençlerin temel özelliğinin özgürlüklerine düşkünlüğü olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, "Gençler bir tweet atarken ve paylaşım yaparken başıma bir şey gelir mi diye endişeye kapılıyorlar. Gençlere şunu söylüyorum; oyunuzu demokrasi ve özgürlüklerden yana kullanın. Bu oyu kullandığınızda Türkiye'nin kaderini değiştireceksiniz. Benim size sözüm sözdür. Oyunuzu vereceksiniz, özgürce eleştireceksiniz. Temel görev oy kullanmaya gitmek, CHP’yi iktidara taşımak, Millet İttifakı'nın daha güçlü bir şekilde iktidar olması için mücadele etmek. Bunu yaptığınız zaman göreceksiniz ki Türkiye, bölgesinin en güçlü devleti olacak, özgürlüğün ne olduğunu hep beraber yaşayacaksınız. İstediğiniz tweeti atacaksınız, istediğiniz şekilde beni eleştirebileceksiniz. Diyeceksiniz ki ben özgürlük ve haktan, hukuktan, adaletten yanayım diyeceksiniz" dedi. (DHA)

 
İzmir açıklarında denize atılan göçmenler kurtarıldı
 
CHP İl Yönetimi toplandı... O isme kesin ihraç talebi!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
24 Aralık 2021 Cuma 08:43

Sayın Kılıçdaroğlu, Pazartesi gecesi bankaların kapalı olduğu saatlerde operasyon yapılıp binlerce Türk yatırımcısı göz göre göre zarara uğratıldı. Bunun üzerine gidermisiniz? Akepe defalarca Türk vatandaşlarını zarara uğrattı her konuda. Lütfen bu konulara değinin. Sandık sizden yana.

Yorumu oyla      5      6  
izmir'li 24 Aralık 2021 Cuma 08:20

Sayın; Kılıçdaroğlu İzmir, Bayraklı'da Bayraklının değerli insanı Adil Akçamlı adı verilen ve köstebek yuvasına dönen otobüs yoluna talimat verinde asfalt istemiyoruz en azından kum döksünler. Eğer buda olmuyorsa Adil amcamızın adını o sokaktan kaldırın...

Yorumu oyla      6      5  
Canpolat 23 Aralık 2021 Perşembe 23:22

tabi tabi en kıskanılacak belediye " Gaziemir belediyesi!!!" Allah bu belediye başkanlığını inşallah bir daha ce ha pe ye nasip etmesin.

Yorumu oyla      9      4  
Vatandaş rıza 23 Aralık 2021 Perşembe 21:25

Sayın genel başkan,sizin bizim lafları çok hoş değil,Izmır'de atama yaptığınız belediye başkanlarından kaç tane fire verdi?Çünkü halkın adayları değil,siz izmir geldiğinizde göstermelik işler yapılıyor,siz havaalanı yolunda iken herşey eski haline dönüş yapıyor,genel merkez yöneticilerinin eşleri dostları yakınları belediyelerde işe yerleştirme yapılıyor hemde yetkili ve yüksek maaş ile,bir çoğu bulunduğu bölgeyi tanımıyor bir nevi geçmiş dönemlerde olduğu gibi bankamatik memuru olarak,siz belediyeleri tanıdığınızı sanıyorsun ama malesef durum bu...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Torun'dan, Erdoğan'nın 'ayrımcılık' sözlerine tepki: Kimseyi kandıramazsınız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, belediye başkanlarına hitaben "Hiçbir ayrım ...
AK Partili Kaya’nın babaannesi son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın babaannesi Keziban ...
Kılıçdaroğlu: Milletten korkan, devleti yönetemez
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da nakliyecilerle kahvaltı ...
 
CHP'li Sertel'den ÇAYKUR çıkışı: Faiz illetinden kurtarın!
Çay sektöründe Türkiye’de, Avrupa’da ve Dünya’da söz sahibi olan ÇAYKUR, ...
Yücel'den Devrim Şehidi Kubilay için anlamlı mesaj
Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ın şehit edilişinin yıl dönümü nedeniyle ...
CHP’li Bakan: Polis Musa Tüzün nerede?
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Bu ülkenin polisi ortadan kayboldu ...
 
Akşener, İzmir'e geliyor! İş dünyasıyla buluşacak
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Aralık Pazartesi günü İzmir'e ...
Özgür Hızal üniversitelilerle buluştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, İzmir’de ...
İzmir'de Cumhur İttifakı zirvesi
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'yi ağırladı.
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva