HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
22 Mayıs 2010 Cumartesi - 00:00

İzmir Metrosu 10 yaşında

’“Bekliyoruz, bekletmiyoruz’” sloganı ile 22 Mayıs 2000 yılında hizmet vermeye başlayan İzmir A.Ş, 10’’uncu yaşını çeşitli etkinliklerle kutluyor. ’

İzmir Metrosu 10 yaşında

’“Bekliyoruz, bekletmiyoruz’” sloganı ile 22 Mayıs 2000 yılında hizmet vermeye başlayan İzmir A.Ş, 10’’uncu yaşını çeşitli etkinliklerle kutluyor. ’
 
İZMİR- Hızlı, güvenli ve konforlu yolculuk anlayışını misyon edinerek İzmirlilere toplu taşımacılık hizmeti veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Metro A.Ş, 10’’uncu yaşını bir hafta sürecek etkinlikler kutlamaya başladı. Çamdibi İlköğretim Okulu öğrencileri ile Menderes Görece Köyü’’nde oluşturulan Metro Ormanı’’nı ziyaret ve yapılan piknik ile başlayan kutlama etkinlikleri, 10. hizmet yılını dolduran 105 personele anı tabakları armağan edilmesiyle devam etti. İzmir Metro A.Ş’’nin Halkapınar’’daki merkezinde düzenlenen törende, 10. yıl anısına pasta da kesildi.
 
 
Genel Müdür Sönmez Alev, İzmir Metro A.Ş’’yi sıcak ve büyük bir aile olarak tanımlayarak; İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Aliağa Menderes Banliyö Sistemini geliştirilmesi ve yeni metro hatları ile bu ailenin her gün biraz daha genişleyeceğini söyledi.  Toplam 233 personel ile çalışmaları yürüttüklerini belirten Alev, ailenin yarısı kadar üyenin 10.  hizmet yılını başarıyla doldurduğunu, bunun uzun soluklu bir hizmet yarışı olduğunu ifade ederek, ’“Ortada çok ciddi bir emek ve onun karşısında güzel bir başarı var. Yolcularımızdan aldığımız övgü bizi gururlandırıyor’” dedi. 
 
10. YIL ETKİNLİKLERİ
Her yıl kuruluş yıldönümlerini çeşitli etkinliklerle kutlayan Metro A.Ş bu yıl da 1 haftalık bir program hazırladı.  Konak Metro İstasyonu’’nda 1 hafta boyunca sürecek etkinlikler kapsamında; 24 Mayıs Pazartesi günü Ege Üniversitesi Çalgı Yapım Bölümü sergisi açılacak  ve sergi boyunca çalgı aletlerinin yapımı canlı olarak gösterilecek. 25 Mayıs’’ta 15.00-16.00 saatleri arasında Çamdibi İlköğretim Okulu Folklor Gurubu gösterisi, 16.00-17.00 saatleri arasında Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü Gitar Dinletisi, 26 Mayıs günü 16.00-17.00 saatleri arasında Yaşar Üniversitesi Ritm Topluluğu gösterisi, 27 Mayıs’’ta 16.30-17.30 saatleri arası Ege Üniversitesi Latin Dansları Topluluğu Gösterisi (Salsa ve Arjantin Tango), 28 Mayıs’’ta ise müzik dinletileri gerçekleştirilecek.
 
 
TSE BELGELİ İLK VE TEK ŞİRKET
2008 yılında TSE’’den ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi standartlarını alan İzmir Metro A.Ş., Türkiye’’deki toplu ulaşım sektörünün TSE’’den Entegre Yönetim Sistemi belgesi alan ilk ve tek kuruluşu olma özelliğine sahip.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir’’e Japon konuklar’…
''Dostluk Gücü'' Derneğinin düzenlediği organizasyonlar ...
Öğrencilere haftada 1.2 litre süt
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başarıyla uyguladığı sözleşmeli ...
Zeynel Abidin Fidan Başkan Yardımcısı
Bornova Belediye Başkanı Sındır, siyasi başkan yardımcılığına Meclis Üyesi ...
 
Konak’’ta Havra Sokağı anketi
Konak Belediyesi, yaptığı hizmetlerin vatandaşa daha kaliteli ulaşabilmesi ...
Başkan Solak çocuklarla tarihi gezdi
Çiğlili öğrenciler daha önce görmedikleri İzmir Arkeoloji ve Etnografya ...
Atık piller kumbaraya
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle ...
 
’“Arrivederci İzmir’”
İzmir’’deki 3 yıllık görev süresini tamamlayan İtalyan Konsolos Simon ...
Engelli öğrencilerin sergisine büyük övgü
İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelliler Eğitim Merkezi öğrencilerinin ...
İZSU'da deprem
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu'nun talimatı ile Genel Müdür ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Latife Hanım çam devirince!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (3): 'Dans eden ayılar' ve 'Sokak hayvanları'
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eskidendi çok eskiden...'
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva